Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    26. Rujan 2015. 13:39

Tyna ma znaš kaj bitno je samo da su naše bebice zdrave, pa bile mi sisate ili ne, mršave ili bačvice, ovo je jedini period kada možemo uživati u višku kilograma  

Meni se vraćaju mučnine sa početka i to na taj način da mi se cijelo vrijeme povraća, svašta sam utrpala u sebe da izbacim to iz sebe ali nikako, baš mi muka ajme meni...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    26. Rujan 2015. 14:20

Pozz, okruglice.....meni se, hvala bogu, mucnine jos nisu vratile, ali osjecam se gore nego u prvom tromjesjecju....sve bolucka, kicma izrazito, prepone, osjecam se puno tromije i umornije....sto se tice zimske jakne, ne mogu je zakopcati, ali necu niti novu kupovati, ionako se svugdje vozim...

Pepita2109
    26. Rujan 2015. 14:44

Okruglice ako koja bude koristila mpp (moderne platnene pelene), ja sam u potrazi za coverima koje bi kombinirala sa tetrama, pa je li koja naručivala sa e-baya?? Nažalost si ne mogu priuštiti od naših teta šivalica bar ne zasad...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    26. Rujan 2015. 15:54

Ja planiram koristiti iskljucivo tetre za prematanje, tako da da ce meni trebat samo zastitne gacice. Ali bacila sam oko i na mpp na bayu jer sam gledala da nema mozda jeftinijih tetri za kupiti. I sto se tice tih covera, izgledaju mi identicno kao i ovi koji se prodaju u nasim webshopovima a prilicno su jeftiniji..... Ipak, to je samo moje skromno misljenje 

Anaheja
    26. Rujan 2015. 16:47

Ima zastitnih gacica u jednom od webshopova. Nisu one starinske, imaju unutarnji nepropusni sloj i jos 2 vrste, vunene i jos neke, nisam zapamtila.... I ne kostaju previse... Ali s obzirom na to da jos nisam kupila tetre , za gacice ima jos malo vremena 

Anaheja
    26. Rujan 2015. 16:51

http://www.naturapelene.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=17&Itemid=71
    Pepita... Po  meni bi to trebalo bit to...

tweety91
    26. Rujan 2015. 19:14

Ako netko zeli kupiti si trudnicki jastuk ima u lesnini za 200kn i fenomenalan je :) napokon spavam :)

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.