Pozdrav okruglice drage
Moja bebica i ja smo jučer imale promociju (malena je već i faks završila )
Kod nas je vani hladno, samo što ne padne kiša tako da je počela sezona loženja
Jaknu neću kupovati iako je prošla zima bila dosta hladna, ići ću autom di ću morati ili će me netko voziti, kao što je netko već rekao ne isplati mi se davati tolike novce za nešto što možda više neću moći nositi...
I ja sam mislila tako pokusati... svakako se vozim kud god da idem tako da....
Ne bih bas kupovala jaknu za 1-2 mj koja ce mi kasnije biti velika..
Nadam se da necu nista puno morati ici po vani u to najhladnije vrijeme.
Pozdrav okruglice..
Ines cestitke na promociji, i tebi i malenoj heheh
Cure ja sam luda od jutros.. probada me jako u rodnici bas i kosti me dole bole a nisam stvarno nista radila. Legla sam odma cim sam osjetila. Uzasno me strah, sto god sam citala pise da su znaci otvaranja, pa se sjetim i cervixa skracenog.. a pregled tek 9.10. Nadam se da ce se smiriti jer stvarno je prerano..
Ako ti se neće smiriti probadanje ne čekaj 9.10 za pregled, lijepo otiđeš u bolnicu i sve ćeš znati, vjerojatno nije ništa ali bar ćeš ti biti mirna
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Hej okruglice!
Ines, čestitke na diplomi!
Je..te ona priča s krasnog poroda me stvarno zasrala.Ali ne,ja sam odlučila da će nama biti sve super i lijepo proći (ha ha) što god da bude,sve se da izdržati, a samo da meni moj Maxić dođe buckast i zdrav. I tako mora biti jer drugo ne mogu ni zamisliti. Brrr...
Mrkvice, samo lezi i odmaraj,pij vode i pokušaj se smiriti kako god možeš. Sve će se to smiriti i to je jedino što možeš.
A jakna...hmmm...da...nikako ne mogu do gumba ali dugi šal će za sad pomoći. Nema druge. I obukla sam danas osim te raskopcane jakne obukla samostojeće čarape jer u štrample isto ne stanem...nije potrebno napominjati da je mužić oduševljen Da nemam bh frendice možda bi neš i bilo...haha
Mrkvice, moja frendica ima probadanja u rodnici od negdje 30.tjedna i sve je dole boli, smekšan cerviks, a zatvorena ko čep sad u 36.tjednu
Tyna,ja to više nikaj ne bum čitala, nadati ću se najboljem i to je to
sve pišete kak ne stanete u jakne, meni je moja dobra od prošle godine... i inače uopče nisam dobila trbuh jako, stvarno, ako me netko prvi put vidi, i ako imam malo širu majicu, niti ne skuže da sam trudnica... hmm... još uvijek stanem u sve majice koje sam nosila..baš mi je šefica to skomentirala, rekla da je očito jako mala i sitna bebica... a po drugi strani, pa kak bi se mi i vidlo jako, kad sam se udebljala samo 2kg... hmm
Ines čestitaaaam
Imam tu sreću pa vjerovatno neće biti neka extra zima tamo kada će doći moja bebica na svijet,ali Pinkypik vam dobro kaže biti će vam dovoljan taj dugi topli šal..
Mrkvica draga ako te nastavi boljeti nemoj ti čekati taj 9.10. nikako samo ti odi u bolnicu neka te provjere da si mirnija
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tyna ja sam se udebljala 12kg za sada i još uvijek nosim sve od prije T osim grudnjaka..i stanem u zimsku jaknu i mogu je zakopčati,a na meni se ne može ne vidjeti da sam trudna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja nosim i grudnjak od prije T. hahahah, prije nisam imala cice, a bogme ih niti sad nemam. nisu zrasle ni pol broja
Sortiraj odgovore
Najstariji