MaliV ja to još nisam primjetila, zadnja 2 dana je po cijele dane udarao gdje je stigao i do kasno u noć a možda i po noći dok sam spavala a danas je miran.. kiša, oblačno.. dan za spavanje i odmaranje
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
LinaKarolina: pa da,definitivno se isplati,
I taju svakako povest,uvali se u onu fotelju i sve prati :D :O mom je srce kao ludo udaralo pa mi je rekao da se skoro par puta rasplakao samo sto su oni muski jaki pa nije jel....xD haha,mozes si mislit sto su jaki,vidjet cemo kada ih prvi puta vide uzivo. :D ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
pila Sto se tice magnezija, pitala sam medicinsku kod ginekologa. Zena ima 4 djece pa zna. Kaze da nikakvi magneziji ne pomazu. Ona je pila i dvostruke i trostruke doze i nista. Kaze da ne treba bacat pare na te skupe magnezije, nego ako vec treba kupit, uzet onaj najjeftiniji sumeci jer je to sve isto. Svi moraju proc testiranje i zadovoljavat uvjete, sve je samo stvar reklame. Probat cu pa eto... Info custo da se zna
Ja evo pijem Mg ali mi ne pomaze kod grceva bas. Jos me nekad uhvati ali priznajem, nije onako tesko i cesto.
Pozdrav okruglice, zahladilo je fino,ali je dan tmuran i žalostan, samo mi se spava
Mrkvica mene danas drži mučnina od jutros, baš mi je muka kao i na početku kad je tek krenulo.. u điru su i viroze pa sad tko zna..
Šta se tiče magnezija imam problema sa grčevima otkad znam za sebe, prije su koliko toliko pomagale,ali sada je to sve puuuno gore a sad da li bi bilo i gore da ne pijem tko zna..
Moja bebica je danas jakoo mirna.. i na nju baš kao i na mene utječe ovo vrijeme
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav curke
Danas sam prebacivala ljetno/zimsku robu. Ajme meni, ja u vise od pola robe neću stati Probala sam jaknu, ajme meni, sad je već ne mogu zakopcati, sta će biti za mjesec/dva. Uf, nisam planirala kupiti jaknu, ali sta ću, nešto ću morati...ili ću se zaogrnuti dekom i tako hodati po svijetu...
Majice ajde, ajde, to ću nekako i moći, dolje tajice, to uvijek prodje, ali jakna...
Sortiraj odgovore
Najstariji