Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    23. Rujan 2015. 21:03

Allegra znam kako je.. sada otkada mi je rekao doktor da mi je taj cervix skracen luda sam. Bh su mi i sve jace i neugodnije, ali stvarno rekla sam necu si dozvoliti da toliko sizim. Stalno razmisljam dal se otvaram, dal je jos kraci pa sta ako rodim prerano.. onaj normabel mi je jos dobro i dosao za zivce.. neznam sto bih ti rekla osim da te razumijem skroz. Tjesi me sto nam je ostalo jos malo..

Mia007
    23. Rujan 2015. 21:19

Pozz curke,

ja u petak idem na pregled, nikako dočekat da vidim malenu, ovaj mjesec mi je nekako sporo prošao. Noćas sam htjela protegnuti noge u ležećem položaju i uhvatio me takav grč u listu da još i sada osjećam bol. Jel vam se to dešava? Inače, pijem Elevit u kojem već ima magnezija pa ne znam da li bi bilo previše da ga još dodatno uzimam?

• buffy
    23. Rujan 2015. 22:05

Mene isto zanima koji magnezij pijete. U apoteci sam kupila prosli put od nathural w. 60kn 20kom. Sad ne znam dal je to ok cijena ili su druge marke jeftinije? 

Pinkypik
    23. Rujan 2015. 22:39

Meni je za bh kontrakcije dr. rekao da je normalno 5-7 dnevno....a ja sam imala puuno više...u satu. Zato su me i poslali u bolnicu. Ali nema zapravo veze dok god je sve dolje zatvoreno i dok nisu u redovnim razmacima uz bol. Znači kao trudovi. I najbolje pomaže piti puno vode, uvijek isprazniti mjehur i puuno ležati na boku,ništa ne raditi.
    Iako pijem prenatal dr. u bolnici su mi rekli da dodam i magnezij direkt jer pomaže za smanjenje kontrakcija. Jer nema dovoljno mg u tim tabletama.

Anaheja
    24. Rujan 2015. 08:09

Znaci, jastuk za bebe ima u bubamari na akciji za clanove kluba po 80 kn. Ja u utorak idem po njega i po tetre jer utorkom imaju popust od 10% za trudnice u ducanu 
    A od lolinih odustajem ako su zbilja 150 kn.... Bubamarine bubaba tetre zbilja izgledaju odlicno tako da... Bit ce ok 

Mrkvica2
    24. Rujan 2015. 09:25

Jutro okruglice  nadam se da mi uzivate..

Evo ja vadila krv opet za one testove senzibilizacije.. za divno cudo nije bilo guzve.

Pinkypik meni se jave po 5 komada u satu pa onda nista jedno vrijeme pa opet.. nekad vise nekad manje. Ovo za vodu i redovito praznjenje mjehura je ziva istina, mene znaju bas jake uhvatiti kada mi se jako piski. 

Kakve smo oko bh kontrakcija sto cemo kada nas pocnu hvatati jos jaci laznjaci pa pravi trudovi 

Neznam kako vase ali moja malena je jutros posebno nesto aktivna.. cini mi se da je naumila izbiti mami koje rebro 

Mrkvica2
    24. Rujan 2015. 09:27

Anaheja cula sam bas jucer da u bubamari daju jako velike popuste kada se uclanis u njihov klub. Frendica kupila kolica tako sa 40% snizenja..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.