Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    25. Rujan 2015. 10:48

Jutro cure. Kako ste mi danas?

Just smile bas mi drago za 4D sto si se nagledala bebice .
    Ja sam se bila narucila na 4D al sam u zadnji dan odustala jer mi se poklopilo jako blizu sa obicnim uzv u bolnici. Smatrala sam da su mi preblizu a nitko nije dokazao stetnost uzv u tako kratkom razmaku. A voljela bih jako.
    Mozda se narucim ponovno kad prodem 30-32 tt 

LinaKarolina kod nas u Slavoniji se naplacuje 500 kn i traje 60 min

U ponedjeljak mi je pregled i nekako ga jedva cekam jer imam hrpu pitanja za dr. Vjerojatno ce mu prisjesti taj dan 

@JustSmile@
    25. Rujan 2015. 10:52

LinaKarolina: da,da,u poliklinici rosso.imas slabiji uzv za 500i600kn te
    ovaj drugi na koji smo mi isli sa jacom rezolucijom i boljim slikama za 700i800. I iza 30tog tj.ide 1000kn jer se tada radi  ehokardiografija 

ovih 100 kuna je razlika sto te za 700(taj smo mi uzeli)gleda 45min ,a za 800kn 1h.dobijes 1plastificiranu sliku,6ili7 malih slika isprintanih na papiru,nalaz koji pokazujem svojoj dr. i video na dvd-u.
    ma iskustvo je predivno..sve nam je objasnila.srce,klijetke,zeludac,male bubrezice,nogice,rucice,mozak,piska...komplet. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    25. Rujan 2015. 10:52

LinaKarolina: da,da,u poliklinici rosso.imas slabiji uzv za 500i600kn te
    ovaj drugi na koji smo mi isli sa jacom rezolucijom i boljim slikama za 700i800. I iza 30tog tj.ide 1000kn jer se tada radi  ehokardiografija 

ovih 100 kuna je razlika sto te za 700(taj smo mi uzeli)gleda 45min ,a za 800kn 1h.dobijes 1plastificiranu sliku,6ili7 malih slika isprintanih na papiru,nalaz koji pokazujem svojoj dr. i video na dvd-u.
    ma iskustvo je predivno..sve nam je objasnila.srce,klijetke,zeludac,male bubrezice,nogice,rucice,mozak,piska...komplet. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    25. Rujan 2015. 11:07

A je mi duplirao post -.-

mama: hvala ti! Sve silno cekanje na uzv.ove mjesece se isplatilo. ♡♡♡♡♡♡♡♡
    Evo ja radno,tuzan neki dan sa ovim oblacima,bez sunca,taman za spavanje...a momak lupa li lupa...pa se kuckamo jedno drugom,tako nam bude zanimljivije i brze prodje vrijeme :D

Mrkvica2
    25. Rujan 2015. 11:20

Pozdrav curke, nadam se da ste mi dobro i da uzivate sa malim boksacima 

Neznam kako vas ali meni je ovo trece tromjesecje ocito gore nego prvo.. zadnjih dana je grozno bas, neznam jel neka viroza ali em povracam em me neki proljev primio, pa zgaravica.. stvarno bi platila da se jednu noc uspijem naspavati. Leda i kukovi me ubijaju od lezanja na lijevom boku vise.. sinoc me bas gadno uhvatilo da sam plakala a dragi ko siroce sjedi kraj mene i nezna sto ce. Stvarno jedva cekam da rodim i znam da zvuci grozno kad tako kukam ali moram se nekome pozaliti.. bar vi ovdje razumijete 

MaliV
    25. Rujan 2015. 11:22

Dobro jutro, okruglice  da li ste (i kad) počele primjećivati da beba ima "svoj" raspored? Meni se u zadnjih tjedan dana baš čini da se dosta smirio sveukupno... dok su prije lupkanja bila random raspoređena tokom dana, sad kao da me budi po noći otprilike u isto vrijeme (4 ujutro), a po danu tek nekoliko puta se javi (rano popodne i navečer oko 8,9). Kako je kod vas?

@JustSmile@
    25. Rujan 2015. 11:42

Dajte mi molim vas recite kako da sliku promjenim?idem i sano na obrisi prvo pa nece.pa kad stavim i obrisi i novu sliku zajedno,opet nece.promjenio mi sve.i prezime i grad ali sliku nece i nece.pa se pitam da nije zbog nadimka i ovih smjeskica... -.- :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.