Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    24. Rujan 2015. 09:51

Pepita,i meni je tako s mjehurom. Isto mi je gin rekla da je mala s glavicom dolje tako da vrši pritisak na mjehur. čak nekad ni ne moram piškiti al osjećam pritisak samo.

allegrazg
    24. Rujan 2015. 10:50

ja isto pijem elevit i magnezij od biolectre u prahu, frendica mi je rekla za njega. moja curka isto danas luduje, premješta se, udara, kaže dragi sprema igračke.
    Mrkvice, mislim da smo takve oko bh kontrakcija, bar ja, jer nas je strah preranog porođaja, kad krenu nakon 36. tjedna mislim da neću više toliko šiziti. 
    inače, još imamo toliko stvari za napraviti..okrečiti sobu, ići kupiti krevetić, ormar, presvlačilicu, stvari za bebu, za bolnicu, frendice mi samo daju robicu tak da s tim nemam problema.
    jastuk mi je posudila frendica i odličan je, puno je lakše spavati. 

Pepita2109
    24. Rujan 2015. 11:12

Šta se tiče magnezija ja pijem http://www.eljekarna.hr/twinlab-magnesium-caps-100x375mg.html  
    ali ga često znam zaboraviti popiti..
    Anaheja kažem ti mene je cijena jučer šokirala,a nisu ništa posebnije od bubamarinih..

I mene spiče u sat vremena 4-5 kontrakcija i onda mir, kao što kaže allegrazg  šizimo zbog kontrakcija zbog straha od prijevremnog poroda za 5 tjedana neka me piče koliko hoće  

lady glavica moje malene je baš kod same stidne kosti, i nezgodno je ajme meni kad tako stojiš negdje pa počneš piškiti, a tebi upitnik iznad glave hahah.. baš mi radi pritisak dolje, ajme, a na želudac nikako... 

allegrazg ooo i ja imam hrpetinu toga za nabaviti, i napraviti, i baš me opaka panika hvata, em zato jer se vrijeme kvari, ja još ništa nisam oprala osim dekice i tog paketina.. još nam je i mašina krepala ma sve se nakupilo da mi dođe da sjednem i plačem, jer svaki mjesec nešto iskrsne što se ne može odgađati, ma grozno... ali onda se javi moja bebica i zaboravim na sve.. 

sinoć je tako bilo zagrmilo da se i moja bebica trznula hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    24. Rujan 2015. 12:29

Cini se da nam se svima polako bebcice spustaju.. moja je kao i vasa nisko dosta, mene nenadano piskenje jos nije strefilo ali znam otici x puta na wc jer imam osjecaj kao da cu se upiskiti a kad ono sipak. I jako neugodno mi je sjediti.

pety03
    24. Rujan 2015. 13:09

Ja za sad nemam problema s kontrakcijama,al me zato moja bebica lijepo stalno lupka..
    sinoc isla na wc u 4h i vec bila budna,nisam do 5h mogla zaspat kolko bila aktivna..
    mi idemo u utorak na kontrolu  i jedva cekam da mi kaze kolko mi bebica izrasla.
    jedino,u zadnje vrijeme postajem sve bolje umorna i nista mi se ponekad neda,amo bi lezala,vec odbrojavam ovih 8 zadnjih tjedana.. Mi isto nabavili kolica,tj.dobili,podlogu za presvlacenje kupili,al jos nista od robice..moramo u nabavu lagano drugi tjedan..;)

• buffy
    24. Rujan 2015. 13:52

Dobar dan okruglice .... Mene su moje zadnje bh dobro bile prepale, cak su mi i polip valjda one izbacile van, od onda ih vise i nema. U jednu ruku su mi dobro dosle jer sam se sad smirila ful, a prije sam sve radila sto se ne smije kad je polip u igri ...
    Mene ce izluditi ovaj izbor kolica. Nikako ne znam koja da kupim/ gledam vise. Sve me je strah da cu kupiti neka bezvezna koja ce se raspast.. ma mislim da mi je ovo najteza odluka

Tyna24
    24. Rujan 2015. 15:32

meni se bas danas vjerojatno smjestio na mjehur pišala sam kap po kap 10 minuta.hahaha
    ja sam skužila da bh kontrakcije imam kad mi se piša a i nakon pišanja odmah..allegra dobro si napisala..sve je nas strah da se nebi zbog toga prije otvorile..tj.rodile.

Mrkvica2
    24. Rujan 2015. 16:10

Buffy tako je i meni bilo s kolicima, hvala Bogu s ovima koje smo uzeli sam zadovoljna. Po meni je bitno da konstrukcija sama nije preteska, da se lako nastavci mijenjaju, da su cvrsta i stabilna. Takoder dva smjera voznje i perive navlake u masini su mi veliki plus. Ukratko mislim da ti ih je svakako najbolje pogledati uzivo.

Ovo za prijevremeni porod razumijem.. iako me jos do sada nisu otvorile mislim da cu puno mirnija biti kada udem u taj 9. mjesec..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.