Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    24. Rujan 2015. 19:01

ko zns di lupi da mi to tak osjetimo.
    jel nekome od vas uz te bh kontrakcije zna lupati srce? i onda kak prolazi bh prolazi i to

Tyna24
    24. Rujan 2015. 19:51

allegra,ja nisam to osjetila..samo se sve stvrdne,drzi i onda pusti..

Pepita2109
    24. Rujan 2015. 20:02

ja sam se otpočetka trudnoće zaljubila u Q9 kolica, gledala sam i druge,ali svaki se put vraćam to mora da je ljubav 
    allegra ništa takvo nisam osjetila samo ovo kao i kod Tyne 
    a sinoć me osim grmljavine prali i menstrualni bolovi, nisu bili jaki,ali ja sam sam toliko željela spavati, da sam samu sebe nagovorila da se ne obazirem da će proći, samo sam se namjestila nekako na bok sa jastučićem među nogama, malo disala onako da se opustim i kako je bol stala ja sam zaspala

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    24. Rujan 2015. 20:41

sve nas muče isti strahovi i iste tegobe...nego, mene moja kičma ubija....ne znam što da radim više, stvara mi stvarno poteškoće u funkcioniranju a spavanju da ne govorim...ne bi htjela ić fizioterapeutu...malo vježbam prema uputstvima s interneta, ali sve je to ništa...

Pepita2109
    24. Rujan 2015. 20:46

lady suosjećam sa tobom draga moja  ja se ujutro jedva ustanem koliko me boli, a kad se trebam sagnuti ajmeeee meni.. stvarno nisam ni zamislila da može biti tako, pa ja vrisnem u par navrata koliko zaboli, užas

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    24. Rujan 2015. 21:07

možda me štitnjača muči,i tak idem vaditi hormone idući tjedan,pa bumo vidli

@JustSmile@
    24. Rujan 2015. 21:23

dobra vam večer okruglice! evo i mene napokon.gužva mi je bila ovaj tjedan. pepita,sa zakašnjenjem ti čestitam rođendan!sve naj, naj bolje želje želim! 
    mi kupili kolica i čine mi se lijepa i dobra...na sniženju bila 3500.vidjet ćemo kada se budemo vozali na duge staze dali smo dobro odlučili.evo ih.upravo takva:  
    http://www.bebenova.eu/kolica-foppapedretti-3chic-cream.html

bili smo na 3d-4d i rekla nam je da je sve dobro,imamo 600g,posteljica je dolje desno,sprijeda,još uvijek je glavicom gore pa momće skaće po mjehuru ali ima još vremena da se okrene :D
    malo se sakrivao,pa iza pupkovine,pa rukama,pa oko maternice,malo pobjegne sa monitora...(na tatu definitivno,sto se tice slikanja xD )  ali smo ga uspjeli uhvatiti i 2 lijepe slicice napraviti.i video u kojem otvara usta  
    u svakom slučaju,sve pohvale za 3d-4d,svakako tko može neka si priušti.baš ja i dragi pričamo,mi nismo išli na medeni mjesec ali ovo nam je nadoknadilo i baš nam je trebalo...45min sjediš,gledaš,slušaš,uživaš i ne bi da bude gotovo...

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.