Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2015. 13:38

Mama meni je legla za prosli mjesec,u petak nije bilo,danas kada sam gledala legla je. Ali obicno legne izmedju 17 i 20 u mj.

• mama@
    23. Rujan 2015. 13:51

Hvala vam za info o uplatama. Svakako prvu ocekujem iduci mjesec. Al volim se pripremiti da znam kombinirati i potrositi na bebicu 

Pepita moguce da je zbog tvojih ucestalih uzv malo razmaknut pregled nego kod mene. Iako kod nas svi dr imaju taj obicaj narucivanja svaka 3 tjedna.

Vjerojatno ovisi i o samim doktorima...kao i sve drugo

Neka su nase bebe zive i zdrave. Ja cekam svoj pregled u ponedjeljak.

Pepita2109
    23. Rujan 2015. 13:59

mama ma naravno i ja sam takva da sve unaprijed volim znati kako bih se potrudila što bolje isplanirati 
    ma svaki doktor je očito priča za sebe, ja sam ga pitala za bh kontrakcije i rekao da to nije ništa strašno,ali ako budu prečeste da se javim, a sad šta smatra prečestim e to nisam pitala, ja mislim da su moje normalne..
    da najbitnije u svemu ovome je da se naše bebice rode žive i zdrave 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    23. Rujan 2015. 14:36

Pepita ne znam što podrazumijevaš pod jeftinim ormarom  dragi i ja smo danas u Primi naručivali namještaj za sobu i boravak, klizni ormar 220x200 smo platili manje od 1900 kn, jedna polovica ima jednu policu i vjesalicu a druga polovica ima samo police...

Mama ti i ja smo terminuše pa sam u panici jer ja nisam još ništa pripremala za bebu, a ti već imaš sve spremno... Jel postoji neki poseban razlog zašto si već pripremila ili? S obzirom da si ti već iskusna mama pa zato pitam 

Što se tiče jastuka za bebu, mislite li ga koristiti odmah? Jer mislim da se na početku ne preporuča ili sam krivo skužila možda... Govorim o običnom jastuku koji ide pod glavu da ne dođe do zabune kakve 

• mama@
    23. Rujan 2015. 14:44

Ines nemam nikakav razlog poseban zasto se vec pripremam laganini 
    Rasporedila sam si po mjesecima sto bi bilo dobro da obavim taj mjesec. 
    A robicu sam ubiti samo gledala i naletila tako da bi bilo glupo da sam propustila priliku.
    Polako, sad ces i ti sve u hipu pripremiti. Bez brige.

Jastuk se ne preporuca odmah tek tamo kasnije.
    Ja osobno ga pocnem stavljati nakon 6-7mj

Pepita2109
    23. Rujan 2015. 14:45

Ines pa to je super cijena i to sa puno polica baš toooo, imaš kakav link moliiiiiiiim?  
    šta se tiče pripreme, ja se kajem što nisam ranije počela, i vjeruj mi lagano počni biti će ti lakše, ja sam sad sva u stisci hoću stići jer se ipak financijski treba raspodjeliti..
    A šta se tiče jastuka moja mama ga nije koristila bar ne u početku posije da ali ne sjećam se koliko poslije

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    23. Rujan 2015. 14:50

Dobar dan okruglice 
    Ines24 nemam ni ja jos uvijek skoro nista. Odnosno jucer smo kupili krevetic .. Sad u petak idem na kontrolu pa se nadam da bise necu trebat mirovat pa cemo kupiti i robicu jer ni to jos nisam kompletirala. Kakav sam panicar nekako me sad lovi panika da nista necemo stici. Oko kolica se ne mozemo dogovoriti nikako..
    Da vas pitam sta ste.mislile kupovati izdajalicu? Vidjela sam da je netko pitao i kakav madrac treba to i mene zanima 
    Moram priznat da se polako gubim u tome sta mi je potrebno a sta su gluposti, a na to nisam racunala jer sam uvijek bila racionalna do sad 

Mrkvica2
    23. Rujan 2015. 14:59

Mi smo u primi cijelu sobu kupili za 2000kn i takav ormar isto imamo. Meni je super jer je velik dovoljno za sve. 

Za izdajalicu i mene zanima, nemam od koga uzeti pa neznam da li kupiti ili ne.. takoder me zanima mislite li vi kupovati jastuk za bebu, ali ne ovaj za pod glavu nego onaj u kakvima su u bolnici? Ovaj za pod glavu sam cula sto kasnije da ide..

Anaheja
    23. Rujan 2015. 15:16

Ja sam planirala kupiti taj jastuk, negdje u memoriji imam da sam naletila da je bio 70 kn na akciji... Ali posto mojeg dragog ulove alergije cim vidi ducan, nisam ga kupila.... Jer po njemu nista ne treba :-P

A sto se krevetica tice, planiram i ja jos djece. Ali s obzirom na to da sam sad bez posla i da zelim biti stalno zaposlena kad sljedeci put zatrudnim... Ima vremena za to. Ovo mi se cini kao super rijesenje, moze biti kimbac i za sljedecu bebicu a moze biti krevet. Vidjet cemo kad se dogodi druga trudnoca     kaj budemo kupovali 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.