Meni je jedna ginekologica rekla da se taj bris radi za vrijeme poroda, ako sam ju dobro skužila...
cure znate kaj? ja više ne kužim te doktore..jedan kaže normalno je, drugi nije, meni je moj rekao da se pojačaju u trećem tromjesećju i da ne brinem, sve je to normalno..onda danas frendica kaj ide skoro cijelu trudnoću na kontrole u bolnicu kaže da je čula od nekog tamo da nama sa gestacijskim dijabetesom rade carski rez obavezno u 38.tjednu...fakat me te priče umaraju, glava mi je puna svega i onda samo razmišljam o tim stvarima i brinem se...ne znam jel tak i kod vas
Mane mali danas pošteno lupa i lupa me dole skroz nisko da mi se vagina stisne, događa li se to još nekome?
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Joj,znaci da smijem koji put namazati gospino ulje? Super!
A za taj bris mi je moj dr. već prije najavio da se radi,a sad su me i iz bolnice uputili da napravim prije sljedeće kontrole. To je nešto važno da bebica ne bi pokupila za vrijeme poroda. Ide u obavezne briseve u trudnoći koliko sam shvatila.
A ova ideja za lagano podizanje vrha madraca s ručnikom od ispod mi se čini pametna jer bebe ne smiju imati jastuk,a ovako bi stvarno mogli manje bljuckati.
Svašta ćemo mi "mame po prvi put" tu saznati!
dillb ti si uvijek puna dobrih savjeta hvala ti, ja sam zahvaljujući tebi i odlučila ne kupiti izdajalicu, ona će biti na popisu u slučaju da zatreba,ali iskreno se nadam da neće.. i hvala na savjetu za podizanje madraca
ines ormar je odliiičan, nama je prima 5min od kuće, pa ćemo se nadam se zaletjeti već sutra ako će mu se dati teško ga je nagovoriti na takve stvari a akcija ne traje vječno...
Tyna ja ih onda imam često,a ginekolog je rekao da je to u redu, baš što allegra kaže pa nas će to sve izludjeti do kraja, ovaj kaže jedno, onaj drugo, pa dođe treći i kaže svoje, ma sve je to meni se čini smiješno... zatvorena sam fino kako treba i cerviks je održan i ja mirna
visnjass ne mogu si predočiti taj osjećaj kad se vagina stisne,ali moja mi radi pritiske dolje redovno.. eto danas se poslijepodne probudila, otišla piškiti, i pozdraviti svekrvu i ja stojim uz nju i počnem curiti, dakle bez upozorenja da mi se piški i slično, otrčala sam u wc i krenuo je mlaz kao da nisam piškila 5 minuta prije ma prestrašno, srećom pa imam uloške..
Pinkypik smiješ draga evo i ja ću sada pod tuš i fino se namackati njime, imam domaće koje sveki radi..
e da curke ja sad bila u konzuma i našla lola baby tetre i nisu me se nešto extra dojmile, 10kom 144,99kn maloo puuuno, a kažem nisu nešto posebno, bubamarine su 99,90 dakle 100kn 10kom, fino čvrste, ma super radije kupim 30kom za 300 nego 20 za 300, a kažem čine mi se te lola baby lošije od ovih.. s tim da ja naručujem preko neta jer nemam dućan blizu, i poštarina je besplatna iznad 300kn, a ima stvari koje se isplate
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji