Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    23. Rujan 2015. 10:08

Pozdrav i od mene okruglice drage.

Jojj kako sam ja ljubomorna na vas vidim sve cijelo vrijeme pregleda gledate bebicu, meni moj radi uzv i po 20ak minuta ali onaj ekran je okrenut prema njemu i ja nista ne vidim, ev ako mi nekad nesto objasni 

Pepita super za pregled, napreduje curica lijepo.. sada obje uzivajte u miru kada se dragi vratio. A ovo da ces biti masna, iskreno meni trbuh i ti ostali kriticni dijelovi u trudnoci toliko brzo upijaju kreme da je to strasno pa mozda da ipak probas malo.

Curke nezz kako vi ali malo malo svratim na jesenske i tako se raznjezim kad vidim da bebice malo malo stizu. Joss malo pa i mi pocinjemo

Mrkvica2
    23. Rujan 2015. 10:11

Allegra mislim da to nema veze s privatnikom, mene je moj na zadnjem pregledu narucio za tri tjedna i na nalaz napisao za 4 tjedna kontorla u TA. Mislim da je to vrijeme kad otprilike salju u trudnicku..

Mala77777
    23. Rujan 2015. 10:17

Jutro drage moje! Jucer sam bila na kontroli u bolnici i doktorica je rekla da je mali najnormalnije veličine za 31-i tjedan trudnoće...tj trbuščić...i da nema zastoja u rastu.izludila sam od petka!! I ima 1800g (u petak je bilo 1390,sta je isto ok) ali je trbuh kao kasnio 2 tjedna..Uf!nisu ti doktori svjesni kako mogu zabrinuti.. Sretna sam da sretnija ne mogu biti!ostatak trudnoće ću voditi gore u Zajcevoj jer je mi je tako Dr ponudila a i sve je jako novo i suvremeno pa zasto da idem onda plaćati kod privatnice...Sto se tiče strija nemam jos nista a nadam se da ce tako i ostati,(mama mi nema nijednu) a i trbuh mi nije jako velik ali sam si uzela od Eucerina bademovo ulje i povremeno se namažem!

Mala77777
    23. Rujan 2015. 10:24

Mrkvica2 da! Tamo je vec malo rodilište! I kako čitam,"samo" odu u bolnicu i rode! 😭 ja sam vise manje sve kupila,jos moram kozmetiku za maloga i za sebe torbu..autosjedalicu smo kupili od maxi cosia,kolica Joolz,a sobicu komplet u ikei..stvarno je najpovoljnija i dosta kvalitetno se sve čini s obzirom na ostale krevetiće sta smo vidili u dr baby dućanima..cak smo i posteljinu za nekih 40,50kn našli (navlaka i jastučnica) i dvije plahte s gumicom(oko 30kn) tamo.

Tyna24
    23. Rujan 2015. 10:56

mrkvica, tako i moja ginekologica radi... mjeri i gleda bebu a ekran okrenut prema njoj a ja gledam u strop.meni uvijek izgleda zabrinuta pa onda jedva čekam da veli da je sve u redu. onda na kraju okrene ekran i pokaže mi na brzinu malenoga... i ja bi rađe da je cijelo vrijeme ekran okrenut prema meni
    jedino me prošli put razveselila kad mi je pokazala malenoga u 3d pa sam mu vidjela lice, i kako si je rukicu držao na licu. rastopila sam se

ja sam navlaku za jastuk i za poplun kupila u ktc-u pred par mjeseci, tj. kad sam saznala da sam trudna, nisam mogla odoljeti. i baš su lijepe, s medićima.. meni ne igra ulogu da mora imati hello kitty,spongebob,micky mouse i te gluposti...

Pepita2109
    23. Rujan 2015. 11:09

Hvala vam drage moje..
    Anaheja nisam ni skužila da si nabavila krevetić, ajde baš super i ja sam gledala te koje se pretvaraju u krevet,ali imam krevet viška koji praktički nov od dragog nije ga dugo koristio kad sam ja došla hehe, a sa druge strane ako ćemo imati više djece svakako će doći krevet na kat, mi smo u potrazi za nekim dobrim velikim, a jeftinim ormarom 
    Allegra ja kod svojeg ostajem do kraja kad moj i je u bolnici/rodilištu ja sam tu otpočetka hehe
    naručio me sada za 3 tjedna pa će valjda smanjivati razmak između pregleda,ajme opako se bliži kraj hehe
    Mrkvica ma znam da bih trebala bar malo malkice, meni je svekrva rekla da si mažem sa uljem gospine trave, a vidjeti ću pa bar malo prije spavanja pred tv-om umasirati dok ne upije..
    Da jesenske bebe pravo krenule i baš sam sva happy 
    Mala77777 ma doktori su takvi bubnu i ostanu živi kao da nisu svjesni kakav stres mogu prouzrokovati za bezveze, a to škodi više od ičega.. baš mi je drago da je sve u redu 

Moj ginekolog ima dva ekrana jedan za trudnicu i jedan svoj,ali skužila sam da najčešće gleda u moj hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    23. Rujan 2015. 11:12

Eeee i da prekjučer sam naručila 10 tetra pelena iz Bubamare za 99,90 i danas mi stigle i čine mi se jako dobre, bar su bolje od onih koje pamtim da je moja mama koristila hehe, veće su i gušće  probati ću naći lola baby mislim da sam čula da ih i u konzumu imaju pa da usporedim...

🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    23. Rujan 2015. 12:54

Bok okruglice i sretan vam 1. dan jeseni! 
    Allegra, ja idem od početka privatno i neću u bolnicu dok ne moram. Ja sam pre zadovoljna,od prvog uzv je mužić samnom i dr. nam sve pokazuje i objašnjava. Dobijemo hrpu slikica i uvijek upali 3D da mu malo facicu usnimimo. Njemu niš ne znaci taj 3D ali mi i family uživamo i divimo se ko mladi majmuni  
    Sad kad sam bila u bolnici nit mi je itko išta pokazivao niti objašnjavao. Samo ti šibnu neku injekciju ili tabletu i gotovo.
    Pepita, kloni se gospine trave u trudnoći,navodno je zabranjena zbog toga što izaziva kontrakcije maternice. Meni je to najdraže ulje,ali sad ga ne diram. 

• mama@
    23. Rujan 2015. 13:23

Pepita super za pregled i da malena napreduje. Blizu ste 2 kg vec 
    Primjetila sam da vas vaš dr narucuje svaka 4 tj. Ja od pocetka idem svaka 3 tj na preglede.

Da pitam ove na komplikacijama.....
    Kada vam sjeda uplata cca. Kojeg u mjesecu? Cisto da se znam ravnati

Pepita2109
    23. Rujan 2015. 13:33

Pinkypik to nije istina, gospina trava se u trudnoći smije koristiti samo sa vanjske strane u obliku ulja, ali nikako se ne smije piti čaj, isto tako kada sam imala nalaz sa urinokulture 10na3 kapala sam gospino ulje na uložak i sve je nestalo u roku tjedan dana, samo se ne smije stavljati unutar rodnice.. moja svekrva se bavi biljem i svime, zahvaljujući njoj sam i ostala trudna  moja svekrva je toliko opsjednuta biljkama ma zaljubljena u njih da je to nevjerovatno, zna doslovno sveee..

mama da da rasteeemo fino i jedva je čekam primiti u naručje, da ali mene moj na svakom pregledu gleda uzv-om možda i zato malo rjeđe heh
    komplikacije ti sjedaju 19-22. dana u mjesecu ovisi kako kad 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.