Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    22. Rujan 2015. 18:29

ja koristim johnsons baby ulje... ali se bojim da će strije izaći jer osječam tu i tamo da me svrbi trbuh... a to je prvi znak da je koža presuha i taman za strije...nadam se da neće

buffy, ja sam ti posteljinu gledala u bubamari, znam da je bila jeftina, al sad kolko je koštala točno, nemam pojma...

Anaheja
    22. Rujan 2015. 18:34

Krevetic i madrac su doma!!!! Sad se vec lakse dise. Na kraju smo kupili krevetic u lesnini, vadi mu se donji dio nogu i potpuno se daju skinut stranice, tako da kasnije postaje normalni krevet.
    Kupila sam i rucnike, jos uvijek su po 40 kn pa tko nije kupio, jos je ista cijena :-D
    Ubrzo vodimo i svekrvu do ducana gdje kupujemo kolica i onda mogu rec da su velike stvari nabavljene. 
    A sto se tice mazanja trbuscica... Gledano po mami, ne bih trebala imat strije. Ali posto me od pocetka trudnoce koza na trbuhu zateze i

Anaheja
    22. Rujan 2015. 18:38

Prekinulo me u pola poruke 
    Mazanje znaci... Frendica se bavi buckanjem kremica pa mi je preporucila karite maslac. Meni to nije bilo dovoljno pa sam na njezin savjet u njega umjesala jos kokosovo, bademovo i ulje psenicnih klica. Ulozeno se isplatilo. Koza ne svrvi, ne zateze i lijepo je elasticna. I cisto ako vas nisu uputili, prirodna ulja se mazu na mokru kozu, inace ih koza ne moze apsorbirat 

I hvala na info za lola baby, ovih dana idem po njih 

• buffy
    22. Rujan 2015. 18:40

Mene koza nije ni svrbila ni zatezala, a strije se samo pojavile uz svo silno mazanje.. tako da ja sad vjerujem da je tu utjecaj genetike i samog tipa koze kljucan, bar u mom slucaju nisam uspjela sprijeciti 

Tyna24
    22. Rujan 2015. 19:38

znači onda meni ne ginu strije čim god mazala. imala sam prije trudnoće fazu debljanja, udebljala sam se 9kg, i popucala sam po guzi... heh... baš me zanima ako budem i po trbuhu sad dobila strije...

Pinkypik
    22. Rujan 2015. 20:32

Anaheja, sviđa mi se tvoj uljni recept  
    Iako,naravno,tu vrsta kože i genetika igraju najveću ulogu. 
    Tako ja na mamu nemam strije al imam kontrakcije...
    Curke, jeste li ikada osjetile da vam djetešce "drhti"? 
    Meni se to do sad 2x ponovilo. Prvo sam se uplašila da nije nešto kao epi napad,ali tako male bebe nemaju epilepsiju. Sigurno nije to. Sad mi se čini kao ono kad se protegneš pa se zdrmaš. 
    Evo,sad već 10 min. štuca miš maleni 

Mrkvica2
    22. Rujan 2015. 20:45

Vecer okruglice drage..

Nas dvije odmaramo, nesto mi danas nije najbolje bas.. beba me dosta pritisce dolje na wc idem svakih sat nekad i cesce  jos me i bh frendice nesto jace soraju danas pa sam i normabel popila. Nezz valjda mi je takav dan..

Mama jako mi je drago za robicu, eto sad znam i da su tetrice dobre za brisanje i tako te gluposti.. 

Sto se tice strija ako su vam sudene dobit cete ih.. cista genetika. Stvarno ovisi o kozi ali mazanje nece odmoci.. ja trenutno mazem biobazinom za mame a prije sam mazala jednom koju mi je mama mijesala. Mazem se svaku vecer jer me inace bas svrbi busa i ostali kriticni dijelovi. 

Pinkypik moja malecka to nekada radi i smijesno mi je to, skaklja me nekako. A epi nije sigurno, inace ja ju imam pa mislim da bi mi neurolog definitivno spomenuo da je moguce da se osjeti u trbuhu da ju beba ima. 

Pepita kako je bilo na pregledu?

Anaheja
    22. Rujan 2015. 22:49

Moja malena ne stucka niti se tako trese... Ili barem nisam primjetila nista takvog, sto me isto ne bi cudilo jer ne mirujem bas previse 
    U svakom slucaju, mislim da je to sve normalno 
    A sto se strija tice, uvelike ovisi o genetici, ali mazanje stvarno nije na odmet. Sto elasticnija koza, to ce ih manje bit 

Pepita2109
    23. Rujan 2015. 08:59

Dobar vam dan okruglice moje!
    Jučer vam se nisam mogla javiti nakon pregleda jer sam se zaželjela dragog nakon tjedan dana što ga nije bilo. Pregled je prošao odlično. U jednom trenu sam se prepala jer je sve mjerio više puta pa kad je vidio moju zabrinutu facu doktor se nasmijao i rekao da ne brinem da mu sprava ne želi spremati mjere da je poludjela da je beba savršeno i da uživam u pogledu hehe. Imamo 1700grama, bebina glavica je skroz kod moje stidne kosti, zatvorena sam i sve je uredno  sljedeći pregled nam je za 3 tjedna 13.10.   i da u mojoj bolnici nema trudničkog tečaja jer nema zainteresiranih zasad 
    Vidim da se raspravlja o strijama hehe, ja sam ih dobila na bokovima, iako sam ih tu imala i otprije, ne mažem se ničime jer moj dragi ne trpi da sam "masna" u krevetu iako i nemam ulje nego neko lagano mlijeko sa mirisom ruže.. tako da sam prepuštena genetici i očekujem ih dosta a sad vidjet ćemo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    23. Rujan 2015. 10:05

pepita, bravo, baš mi je drago da je sve super!znači bebačica se već okrenula? moja još na riti sjedi. 
    jel netko od vas vodi trudnoću privatno? ja sam sada na pregledu pričala s doktorom, pa kaže da još sljedeći put idem k njemu sa 33. tjedna i onda sljedeća kontrola u bolnici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.