Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    22. Rujan 2015. 11:32

Dobro jutro/dobar dan svima 
    Mene za sad ne bole prepone, jedino osjećam zatezanje na kozi trbuha koliko mi se širi... 3 puta tjedno idem na trudničke vježbe i super mi pase, razgibam se i vježbam disanje za porod. 
    Shimmer (i ostale koje planiraju koristiti platnene pelene, a u potrazi su za dobrim coverom), sad se preko grupe na fejsu Moderne pp organizira grupna narudžba za ME covere...pa čisto ako je neka zainteresirana... Njih najviše hvale!

dillb
    22. Rujan 2015. 12:07

bok svima.

juici fruit, bez brige, ako su ti dojke veće - sigurno u njima ima kolostruma. to je strašno teško istisnuti van i ne curi svima za vrijeme trudnoće. samo ti poslije poroda stavljaj bebu na cicu, a beba će to već izvući van i navući mlijeko.

drage cure, moram vam reći da sam u lesnini kupila lijepu komodicu s dvije dublje ladice i tri police. visoka je i široka. na nju gore komotno stane podloga za presvlačenje. u nju imam namjeru potrpati sve bebine stvari (pelene, kremice, odjeću i sl.) a kasnije kad djeca porastu imam komodu za koješta. koštala me 650 kn. eto prijedloga...

ja sam kupila ovu torbu za kolica i baš mi se sviđa: http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/za-mame-hr/torbe-za-prematanje-hr/babymoov-torba-baby-style-baby-star.html   ima podlogu za presvlačenje, fleece dekicu, termos torbicu za bočicu, torbicu za dudu i plastičnu vrećicu za prljave pelene. prostrana je i kasnije je mogu koristiti kao torbu za putovanje.

u magic baby imate i paket od 10 kom tetra pelena za 99 kn - meni je jednu noć mali navukao mlijeko i maknuo se. ja sam zaspala i nisam skužila da mlijeko teče van. nakon nekog vremena sam se probudila i shvatila da je tetra mokra za žmikanje, a krevet suh. inače je proizvođač iz Varaždina. doma imam i lola tetre i dobre su.

što se tiče uložaka vir 80 i lola ribar su iste. vata i preko mrežasta tkanina. same ćete vidjeti kakvo će vam biti krvarenje. isto tako možete na gaćice staviti neki dugački noćni uložak i preko njega ovaj vatasti. evo cure, ima na chicco web shopu:  http://shop.chicco.hr/SearchResults.aspx?sw=ulo%c5%a1ci

eto... moram se maknuti sa kompa jer mališa hoće gledati traktora crvenka.

• mama@
    22. Rujan 2015. 12:09

Drage moje... evo mi stigla robica i tetrice iz Malog Anđela. 

Robica je super ocuvana. Imam s cime da napunim 3 police ormara . Cak sam pronasla i robicu koju bi koristila za izlazak iz bolnice. Presretna sam. 

Tetrice iz Anđela nisu za one koji zele previjati bebe s njima, al meni ce sluziti samo za pod glavu i guzu hahahahaha i bit ce super.
    Tetrice su bijele a brisalice sam uzela sarene.

Jos sutra da mi dodu 3 jaknice sto sam narucila i amen.

Onda cekam da se posteljina i jastuci krenu šivati pa da se i tog rijesim i gotovo.

Da vas pitam.... rucnici za bebe... gdje ste kupile/ gledale/pronasle?

22. Rujan 2015. 14:01

Pozdrav okruglice
    Novim curama dorodoslica 😀
    Vidim svi manje vise imamo neke tegobe,ali dobro se drzimo 
    Pepita sretan rodjendan 😀 i brzo ozdravi,u mojoj okolici su svi neki prehladjeni,bolesni,....ja se kljukam c vitaminom
    Ja sam na pocetku trudnoce imala sinusitis,za koji su mi dali antibiotik koji nisam ni pocela piti,nisam imala t,ja sam ispirala nos fizjoloskim kupila veliki od litar i navlacila na spricu pa u nos,3 puta na dan i halacija na caju od kamilice,puno tekucine,i soka od narance i limuna,....i sve je bilo ok
    Mama super za robicu nema nista bolje nego je prebirati i slagati kada stigne 😁

I evo da podijelim sa vama svoju zanimljivost,na koju smo mm i ja izgubili 4 dana,naime jer sredjujem neke papire saznali smo da moje prezime u maticnom uredu nije dobro zavedeno jer imam dva,i oni su obrnuli redoslijed,...tako da je ispalo da imam sva dokumenta pogresna,....sto nije tocno jer su oni u prepisu napravili kako oni kazu malu greskicu,....i tako evo konacno smo to danas rijesili,...
    Da ne povjerujes,.....

lady6
    22. Rujan 2015. 14:31

Pepita, da...baš se pratimo. Sretno na pregledu! ja sam ručnike za bebu, one s kapuljačom, našla prije kojih mjesec, dva u lesnini po 40 kn. I u mulleru sam vidjela po 60kn. Jel koja od vas kupovala već grudnjake za dojenje? Ne znam koju bih veličinu uzela, trenutnu ili? Mislim da ću uzeti dva u mulleru i dvije potkošulje za dojenje u hm-u. Pa kaj će mi više pasati....

• mama@
    22. Rujan 2015. 15:16

Lady hvala na info za rucnike. Jos to trazim... i kadicu... al ostavljam nesto i za 10 mjesec 

Tyna24
    22. Rujan 2015. 16:47

Ja sam isto kupila rucnike u lesnini na akciji..imas ih i u KIK-u...

što se tiče mlijeka i sisa,meni nisu narasle niti 1 broj pa mi teče kolostrum.bila prije ravna ko daska,i dalje ravna ko daska.a bas sam se veselila da budem popunila grudnjak.hahaha
    a grudnjake trudničke sam kupila preko ebaya..jel se vi mazete s kim po trbuku/bokovima protiv strija?

JuicyFruit
    22. Rujan 2015. 17:38

Ja imam doma ulje i mlijeko protiv strija, ali redovito se zaboravljam namazati . Strija (novih) još nemam, ali ne sumnjam da će jednog dana osvanuti...

A što se tiče grudnjaka za dojenje, ja sam kupila dva u Marks&Spenceru prije par mjeseci jer su imali akciju (2 za 160 kn), ali bojim se da neće na mene  Najbolje pričekati sam kraj trudnoće! Inače,  iznenadila sam se izborom grudnjaka u M&S-u jer velike brojeve je stvarno teško naći, barem po nekoj normalnoj cijeni! Sad nedavno sam isto kod njih kupila dva za 300 kn i baš su lijepi i lijepo stoje.

• buffy
    22. Rujan 2015. 18:00

Pozdrav cure...
    Ja sam mislila kupiti tetre u bany cenrru uclanila sam se pa imam 11% popusta i dodju 89kn.. 10 manje nego drugdje pa da i to znate 
    Super za info.za rucnike... jer po metu sto sam gledala svi su oko 150 a to mi se cinilo previse 
    Grudnjak sam i ja narucila s e baya... nadam se da cu moci izaci iz kuce da vidim koji i u trgovini.. posteljinu sam nasla za 300kn na sunascu, 6u1 je..ako tko zna gdje mogu naci jeftinije bila bi zahvalna 
    Za strije sam se mazala s biobazom za mame i uljem al sam ih dobila i vec ih imam dosta po trbuhu tako da meni to nije pomoglo 

Pinkypik
    22. Rujan 2015. 18:03

Bok okruglice!
    Pepita sretan ti rođendan   
    Jučer je i mojoj kumi bio rođendan,a i frendica je sinoć rodila sinčića! Aktivan dan 
    Inhaliraj se pa će najprije proći. Iako sam ja i malo operil koristila tu i tamo.
    Neki dan me baš razveselilo što sam dobila 2 kapi mljekeca - cike su se probudile...ili se to ovaj moj gladuš osigurava 
    Tyna, preporučujem ti ulje od badema i ruže iz ljekarne (ili samo badem),bolje nego bilo koja krema.Krema se upije a ulje ostane.Moja frendica je mazala kokosovo ulje.Dobila sam i neku skupu kremu protiv strija i nije za preporuku.Prirodna ulja su najbolja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.