Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    21. Rujan 2015. 20:56

Dobra večer curke 
    Pepita, sretan ti  I brzo ozdravi!
    Shimmer, i ja sam bas za te tetre čitala da su najbolje. 
    Nemam ni ja kolostruma još, ali ne zabrinjavam se, doći će kad bude trebalo 
    Super je torba, možda si je i ja naručim, Trebat će i meni... 
    Niana, ne znam te savjetovati...mi ćemo svoj tek kupiti...

Ines24
    21. Rujan 2015. 21:20

Mi smo danas bili na uzv, spol je potvrđen, curica je  iako sam htjela dečkića sad se baš radujem curici  ima 660 grama kvrgica mala...

Kad ste već spomenule madrace, gdje se može naručiti madrac po dimenzijama jer imamo krevetić koji nije standardnih dimenzija?

Pepita2109
    22. Rujan 2015. 00:00

Curke hvala vam još jednom

allegrazg ma to je skroz normalno 

ines čestitam na potvrđenoj curici glavno da je živa i zdrava 
    šta se tiče madraca to je dobro pitanje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    22. Rujan 2015. 08:05

Jutro, cure! Bolovi ko pred mengu, jajnici, kosti sve - sve potpisujem vec dosta dugo. Ali izrazenije ako puno radim ili kad trebam veliku nuzdu ili jednostavno kad se mala cudno okrene. Mi jucer s pregleda. Sve je ok. Zatvorena sam. Mala ima 1580grama. Pepita ja fiziolosku koristim za nos al ne pomaze previse. Probaj se inhalirati. Ja znam skuhati caj pa se nabiti s nosom nad posudu i udisati, to mi procisti.

• mama@
    22. Rujan 2015. 08:15

Isto kao i lady, ja takoder vise manje se inhaliram cajem od kamilice ili mente... ovisno o situaciji. 
    Meni pomogne. A od sprejica imam doma Operil more... mislim da to mi smijemo jer je za djecu, al meni ne pomaze previse

• mama@
    22. Rujan 2015. 08:20

Sto se bolova tice.... bole me prepone, kukovi i leda da je to strasno.
    Cim pomislim da bi nesto vise radila zaboli me 
    A spavanje...hm... vrtim se kao kit tu jos sve boli, pa se i ne protezem bas dobro zbog boli i grceva... ma strasno.

Pregled imam iduci ponedjeljak pa cu ga izresetati pitanjima. 
    I usput, mislim da se moj bebac okrenuo u pravu pozu (nagadam). Jer me toliko pritisce dolje u stomak i mjehur.

Zelim vam lijepi pocetak tjedna.

Pepita2109
    22. Rujan 2015. 09:28

lady ti i ja od početka sve isto hahaha 
    bravo za bebačicu što lijepo napreduje 
    Mene danas čeka pregled u isto vrijeme mi je pregled i dragi dolazi ne znam čemu se više radujem hahah  ako ne bude danas bolje bacam se na inhaliranje

mama suosjećam sa tobom, ja kad se okrećem baš me čudno trbuh ne boli,ali onako pecka ma ne znam opisati

stvar je u tome da meni za noss ne pomaže više ništa blago 

e da curke moje ja sam jučer na popis pored svega stavila neke cifre i izašlo je sve oko 12000 kn, a zaista eto vidjele ste i same kakav mi je popis skroz jednostavan.. stvarno šteta što pare od tih jednokratnih pomoći ne sjedaju prije

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    22. Rujan 2015. 10:25

jutro curke!
    izgleda da su oni bolovi bili i do velike nužde, jer je sada lakše.
    o novcima ne smijem ni razmišljati...srećom da smo dobili kolica i još neke stvari,jer inače ne znam kak bi to sve...ali sve zaboravim kad se moja curka krene ritati i igrati u tibi

JuicyFruit
    22. Rujan 2015. 10:41

Hvala vam cure, malo ste me umirile što se tiče mlijeka... Valjda će sve biti dobro i valjda nisu sise uzalud narasle dva broja 
    Što se tiče bolova, ja šepam sad već tri tjedna. Bole kukovi, trtica, prepone, ni ne znam više što, ali mogu vam reći da je od jučer nekako malo bolje! 
    Financije, hm... nisam još napravila ni finalni popis niti procjenu troškova, sve se bojim. Ali i mi smo sva sreća dobili i kolica i hrpu drugih stvari pa će nam to znatno olakšati!
    Još radim 2 i pol tjedna i onda kreću prave pripreme  ne mogu dočekati!!!

Pepita2109
    22. Rujan 2015. 11:01

Ma ja sam takva da sve želim znati na čemu sam
    allegrazg moja frendica je jednom rekla da je imala takve bolove i da se preznojavala da je mislila da se porađa a na kraju samo vjetrovi je mučili, to je sve povezano, crijeva i sve pati
    juicyfruit hahah tako su i meni narasle dosta od prije T ma biti će mlijeka na izvoz 
    da da pripreme postaju sve intenzivnije 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.