Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    21. Rujan 2015. 17:16

pepitaaa, sretan ti rođendan i brzo ozdravi! mene je jučer mučila alergija pa sam potrošila 3 paketa maramica, tak da znam kak ti je

Juicyfruit, meni je kolostrum procurio negdje s cca 20 tjedna... onda smo se o tome raspisale
    nema veze kaj tebi nije, čitala sam da se kod nekih uopče ne javi pa normalno imaju mlijeko... nemoj se samo brinuti zbog gluposti

ja koooonačno danas kupila jastuk za spavanje/dojenje i jedva čekam da ga isprobam.nije mi se više dalo čekati kad bude negdje na akciji, pošto sam kaufland zakasnila. več ne spavam 2 tjedna i stvarno se nadam da ću se uz njega bolje naspavati

Tyna24
    21. Rujan 2015. 17:20

pepita, najbolje ti je da odeš u ljekarnu i pitaš koje trudnice smiju... oni tamo sve znaju
    i ja imam aquamaris ali meni to nikaj ne valja....

Pepita2109
    21. Rujan 2015. 18:03

Hvala vam curke, i posebno Pauli 
    šta se tiče kolostruma ne zamarajte se time normalno je da se pojavi,a normalno je i da se ne pojavi, meni se pojavilo samo jednom više i ne pamtim kada, i to mala flekica na majci..
    Lola baby tetre sam čula da imaju i u konzumu pa provjerite
    i hvala na savjetima za kapi meni inače pomažu samo tafen,a njih ne smijem sada, tako da ću vidjeti.. u svakom slučaju ne osjećam se baš bajno a sutra em pregled em dragi dolazi jooojjj

i da bolovi kao pred M i meni se javljaju tu i tamo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    21. Rujan 2015. 18:12

Mama hvala, bas cu pogledati. 

Juicyfruit ma to s kolostrumom nemora nista znaciti za buduce dojenje. Prijateljica mi je malog dojila do skoro druge god i nikada kolostruma ni kapi za vrijeme trudnoce, a sada u drugoj isto tako. Meni curi redovito svaki dan od negdje 20.tt i vjeruj da mi uzasno ide na zivce stalno provjeravati da nemam flekicu na majci 

Meni su se ti bolovi poceli nedavno javljati.. sad kako je mala dolje skroz bas je gadno, samo sto mene ne boli trbuh nego dolje kosti i medunozje. A najgore je za vrijeme stajanja i velike nuzde. Tako mi je bilo i za vrijeme menstruacije..

allegrazg
    21. Rujan 2015. 18:13

pepita, znači nisam jedina. skroz mi se samnjile bh i sad reko kaj je pak ovo, baš su me sad popodne ulovili ti ko menga bolovi, ne jaki,više ko pritisak u jajnicima....možda jer sam danas usisavala i spremala...

• Niana
    21. Rujan 2015. 20:14

jel ima tko prijedlog/iskustva koji madrac za kinderbet uzeti? cijene su stvarno svakakve :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.