Mrkvica je da... nisam odmah shvatila za cega si pitala. Sorry
Ima ih kod nas u MalenaModa. Imas web njihov.

Da, to je ista ta torba samo skuplja! Očito prodaju robu s koju naručuju s ebay-a
Da, to je ista ta torba samo skuplja! Očito prodaju robu s koju naručuju s ebay-a
To definitivno... al dobro je za nas koji nemamo mogucnost narucivati preko eBay a.

Lady hvala na odgovoru nijedan Chiccov dućan mi nije u blizini, prestaje mi onda pitati u ljekarni...
Pepita sretan rođendan

Hvala drage moje
lady sretnoooooooooooo mene moj pregled čeka sutra u pola 6
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita sretan ti rodendan draga! Zelim ti brzinski porod i zdravu bebicu! Puno poljubaca i da te sto prije prode prehlada!!
Sad sam pročitala da se prvo mlijeko stvara već nakon 20-og tt. Ja sam sad u 30. i još nisam primijetila da mi je procurilo bojim se da neću imati mlijeka! Kakva je situacija kod vas??
Sad sam pročitala da se prvo mlijeko stvara već nakon 20-og tt. Ja sam sad u 30. i još nisam primijetila da mi je procurilobojim se da neću imati mlijeka! Kakva je situacija kod vas??
meni se tek neki dan na lijevoj dojci javio kolostrum, nisam ni skužila dok nisam skinula grudnjak. mislim da ti to nema veze, kod svakog je to individualno.

Sad sam pročitala da se prvo mlijeko stvara već nakon 20-og tt. Ja sam sad u 30. i još nisam primijetila da mi je procurilobojim se da neću imati mlijeka! Kakva je situacija kod vas??
Niti ne mora procuriti prije no sto rodis. Meni nikad nije curilo prije poroda a uvijek sam imala mlijeka na izvoz. Ne umaraj se vec sada time.
Bit ce mlijeka vidjet ces.

pepita, sretan rođendan!
jel nekog od vas možda zna tu i tamo zaboliti trbuh ko prije menge? jučer i danas mi se to nekak dogodilo, ništa strašno, ne znam jel to može biti jel se dolje sve razvlači i curka raste?
pepita, sretan rođendan!
jel nekog od vas možda zna tu i tamo zaboliti trbuh ko prije menge? jučer i danas mi se to nekak dogodilo, ništa strašno, ne znam jel to može biti jel se dolje sve razvlači i curka raste?
Mene ponekad, jajnici i sve dole i osjećaj kao da ću dobiti
Mislim da to nije ništa zabrinjavajuće
Pepita sretan rođendan
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji