Grceve i probadanja i ja imam i to od prvog dana i gin kaze da je to sve normalno...pepita i meni je bio neki vodeni iscjedak al gin kaze sve ok
Pepita sve ce bit super...javi se kad zavrsis kod doktora... pupak se i meni mijenja i trbuh raste al to je sve crte jos nema
a sto se tice datuma ja racunam od menstruacija jer ja nemam pojma ni kad mi je bila ovulacija niti ne znam ni priblizno datum zaceca
ma ja se ne bojim ovih grceva u stomaku, to pripisujem sirenju maternice i tako tome... ali ovo u rodnici (bar ja mislim da je to tu) me brinu.. odmah mi je panika da se valjda nisam otvorila vec a tek je 16 tt..svasta sam cula.. jos sam imala taj hematom pa san preplasena. iako mirujen veci dio dana, odem do faksa ili na kavu al to sve autom odem, obavezno drugi dio dana mirujem.. a valjda je sve ok
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
evo me drage moje dok mali frajer odmara.... iscjedak u trudnoći je normalan. bijeli, vodeni, sluzavi... materište se čisti da se bebica ne bi zarazila nekom beštijom. jedino je sirasti iscjedak najčešći znak neke gljivične infekcije.
bolovi u donjem dijelu trbuha su isto tako normalni, osim ako nisu žestoki. mene boli stidna kost, ali i to je sigurno posljedica širenja ligamenata.
moja beba se već naveliko nogometa. ne sjećam se da je prvi dječak bio baš toliko aktivan.
pusa svima
p.s. tjedne trudnoće računam od zadnje M. međutim, po ultrazvuku mi je trudnoća manja za 2 dana, tako da nije velika razlika. jedino u slučaju jako velikog razmaka u ciklusima, kao što je slučaj kod Pepite, računa se prema ultrazvuku. najvažnije je da je beba ok i da se razvija kako treba.
dillb hvala na informacijama.. prva trudnoća mi je i kako nisam u ništa upućena ovo me bilo iznenadilo.. pregled imam za 13dana i tada ću ginekologu reći i za probadanja i za iscjedak pa ćemo vidjeti, nalaz od pape nisam još dobila a radila sam ju prije 5mjeseci zaista smiješno i jadno.. danas je poprilično zahladilo i vrijeme je kao stvoreno za spavanje..
hehe baš divno što ti je beba živahna ja jedva čekam da i ja svoju bebu tako osjetim tako da budem sigurna da je to beba
pusa svima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
i mene tu i tamo probada i isto sam ju pitala dal je to normalno i veli da je... jer se maternica širi.. tako da se s tim više ne mučim..
poludjet ću od ovog vremena. neznam ako je bolje dok je vruče ili kao danas, vjetar puše nenormalno i baš je kod nas hladno...
Evo i mene u ovoj temi.... neke curke vec znaju moj slucaj.... ugl. U 1mj sam imala spontani u 16tj zbog ureoplasme koju nisam ni znala da imam.... i evo proslo je 5mj i ja opet trudnica :) sad smo 6tj i srceko kucka.... nadam se da ce sve proci u najboljem redu i da cu svog andela ugledati 08.02.2016 :D
Sortiraj odgovore
Najstariji