Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    17. Lipanj 2015. 18:40

Kikica, dobrodosla!

Pepita2109
    17. Lipanj 2015. 22:14

kikica91 dobro nam došla i ovdje  ma biti će to ovaj put u redu samo traži da doktori malo bolje pripaze 
    shimmer točno to, makar kažem osjetim nešto katkad, ali kad ne poznajem taj osjećaj pa ne mogu sa sigurnošću reći da je to moja mrva,ali sinoć kad je dragi mazio trbuh i maknuo osjetila samo opet pa sad tkoooooo znaaa 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    18. Lipanj 2015. 10:37

Doar dan drage moje! Zelim dobrodoslicu novim zimskim mamama i bebama :)
    Mi brojimo dane do 1.7. Do drugog pregleda.kada ste vi vadile nalaze krvi i svega na sto salju? Na prvom pregledu mi je rekla da ♡ kuca i da je sve ok.kontrola iduci mj.dala trudnicku da ispisem podatke samo i to je to..ajde kuci.
    a svi moji sa strane kvocaju:pa kako ti nije dala da ides betu vadit,krv i sve to,pa zasto nije upisala sve podatke u trudnicku...ja svima odgovaram da ce to valjda napraviti iduci puta.a iskreno blage nemam kada se sto radi jer ovo nam je prva bebica :) ♥♥♥♥

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

shimmer
    18. Lipanj 2015. 10:49

just smile, prst u uho i zviždi 
    što će ti beta kad je potvrđena trudnoća i kčs?
    što bi ona pokazala, da si trudna? 
    beta se vadi npr u mpo postupcima kad se pomoću nje prati razvoj trudnoće.
    ili kad nije vidljiv plod, a trebao bi biti.
    i tada se uvijek vadi više puta zbog rasta.

da se razumijemo, ja sam test u prvih par tjedana piškila tri puta, svakih nekoliko dana
    čisto da se uvjerim da je to stvarno to i da nisam umislila 
    i čekanje prvog uzv je bio pravi triler u glavi. ali nekako se zaokupiš drugim stvarima i prođe vrijeme.

meni je na prvom pregledu također samo potvrđena trudnoća.
    dobila sam uputnice za kks i određivanje krvne grupe.
    na drugom pregledu sam dobila trudničku knjižicu i upisani su podaci od tog pregleda.

koji si sad tt? ubaci u potpis ticker da se lakše pratimo 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    18. Lipanj 2015. 10:50

Tako je i meni na prvom pregledu samo potvrdio trudnoću na ultrazvuku, niš posebno mi nije rekao niti me slao vadit krv ni urin, tek na drugom pregledu s 8 tjedan me poslao u labaratorij, danas moram otići do ambulante da vidim kakav mi je nalaz. 
    Ne znam da li su nekakvi vitamini obavezni, meni nije ništa predložio,  jel vi pijete dodatne vitamine i da li na svoju ruku ili na preporuku ginekologa

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

shimmer
    18. Lipanj 2015. 10:53

visnjass, do 12.tjedna folnu kiselinu obavezno.
    ginekologinja mi je nudila na recept, ali sam imala svojih zaliha od prije trudnoće pa sam nastavila piti.

nakon 12.tjedna je rekla da mogu prijeći na neke prenatalne vitamine.
    uzela sam elevit, ali ne pijem baš redovito jer mi se čini da mi izazivaju mučnine.
    pričale smo o tome prije par stranica.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    18. Lipanj 2015. 10:59

😨 katastrofa, pa zašto mi to moj dr. nije rekao 
    Danas ću ga pitati kad ću ići provjeriti nalaz

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    18. Lipanj 2015. 11:44

Shimmer: to i ja kazem...bit ce sve sto treba u svoje vrijeme.to sto kazes za test i piskenje ista stvar...3 testa, 3duple crtice svaka vidljiva sve vise svaki puta :D uh,nestrpljiva sam :))) zbog nedostatka simptoma osim onih doticnih probadanja i grceva dolje,cesceg piskenja i natecenih gtudi najradije bih svaki tjedan na pregled da vidim jel sve ok...hormoni,ludilo u glavi :D ali i slatko iscekivanje :)
    Sada smo 9t i 4d ♡♡♡

Od vitamina pijem onaj jeftini iz dm-a a-z mama i super je.nista nesmeta.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 11:44

Na prvi pregled sam došla sa 7tt i to ne kod svog nego kod zamijene koja mi je trebala samo potvrditi trudnoću, a on mi je dao i uputnicu vađenje krvi i mokraće i dao recept za folnu kiselinu da kao ne čekam bezveze na svog ginekologa.. jer sam tek u 6tt saznala da sam trudna i onda čekala da prođe makar tjedan dana jer sam bila uvjerena da sam trudna puno manje jer mi je test 4.03. bio negativan.. ali eto ovaj na zamijeni je bio super.. 
    btw ja sam počela piti elevit onako kako je jedna od vas predložila pola-pola i sad mi je super, a već sam ih mislila zamijeniti.. 
    još 12 dana do pregleda ne mogu dočekati ovih 4 tjedna zaista sporo prolaze

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.