Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    18. Lipanj 2015. 15:29

Pepita ja svoj trbuh mazem od kada sam saznala da sam trudna ali s obicnim mlijekom za tijelo. Ne kupujem nista specijalno protiv strija.
    Imam par strija od proslih trudnoca i isto sam mazala obicnim mlijekom za tijelo samo za elasticnost koze

ivonnna
    18. Lipanj 2015. 15:31

Drage žene, imam jedan problem (ništa strašno, bar se nadam), ali voljela bih čuti jel neka od vas ima nešto slično.

Problem je sljedeći, kad me potjera piškiti i odem na wc, uvijek imam osjećaj da moram još, ali ništa ne ide. Znate onaj osjećaj kad dugo trpite, pa onda odete pa onda ne možete - e meni je tako stalno, iako ne trpim. Nemam nikakve simptome upale mjehura, tako da sam sigurna da nije to. Sve je normalno (bez peckanja i bolova), samo taj osjećaj da moram još, a neide, me malkoc brine.

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 15:47

ivonnna ja sam imala takav pritisak također bez peckanja i svrbeža i sl, i ginekolog mi dao vaginalete kao za svaki slučaj..
    ma meni nije zbog strija jer sumnjam da ih ijedna krema ili ulje može spriječiti nego radi svrbeža, vidjeti ću i ja neko mlijeko za tijelo ili nešto..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• kikica91
    18. Lipanj 2015. 15:49

I ja sam danas kupila biobaza mama.... dosta je masna i super se upije u kozu.... imas u dm-u i nije uopce skupa

shimmer
    18. Lipanj 2015. 16:34

ja se mažem (kad se sjetim) nikelovim kokos maslacem.
    ostao mi je od zimus jer mi jedino on spasi suhu kožu kad krene grijanje.

nedavno sam na akciji uzela i njihov maslac od ruže.
    isto je jako fin, mastan i slastan 

nije baš da pazim na sastojke, ali su prirodni, eko i to sve.

jedino pazite da noge s njim ne mažete dan prije depilacije, jer koža ostane skroz nekako hidratizirana i masnjikava pa vosak ne kupi dlačice uopće.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 16:38

ivonnna da prošlo mi je... 

joj kad se sjetim depiliranja e to mi muka jer sam to do sad radila sa pjenom za brijanje i britvicom onako klasika, a neću još dugo moć tako hahah..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    18. Lipanj 2015. 18:07

Kikica91, Mrkvica, visnjass, dobrodosle! 
    Evo sad nije moj termin najdalji, skuplja se ekipa.
    Dillb, puno hvala na preporucenoj literaturi. Potrazit cu te knjige, vjerujem ti da su super.
    Sto se tice mucnina, uh, sad ih dosta osjecam. Moram jesti cesce da ih smirim, bas su neugodne, iako bez povracanja. Proci ce.
    Slazem se s vama za hranu, samo treba sto zdravije, a sad dolazi obilje svjezeg voca i povrca. I naravno da treba nekad smazat i pizzu ili burek, ako tijelo trazi.
    Bila sam sam na jednom pregledu, samo potvrdjena trudnoca putem uzv, sljedeci mi je za 10 dana. Tada ce me gin uputiti sto trebam izvaditi od nalaza, krv, urin itd...

visnjass
    18. Lipanj 2015. 18:41

Hvala na dobrodošlici svima ☺
    Kad mi je danas dr rekao za problem sa štitnjačom odmah sam produžila u MC Donald's 😦

Čitam o elevit i piše 
    "dnevni unos visokih doza vitamina A i D3 može naškoditi nerođenom djetetu"

Ja sad stvarno nisam pametna s obzirom da stalno nešto meljem u sebe da li mi zaista trebaju ti vitamini odnosno da ne bi pretjerala s cjelokupnim unosom

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.