pozdrav svima
tyna24, pratim te sestro po simptomima.
kao smrt sam danas, a prethodnih dana kao ptičica.
spavala sam sad sat i pol na kauču, tako me smlavilo.
po statusima na fejsu vidim da dolazi neko nevrijeme, tješim se da je do promjene vremena.
gora sam od svoje bake
eh da, za vikend sam bila u kupaćem i nema više skrivanja
škembica je u punom sjaju, ne još skroz trudnička, ali više je ne mogu uvući.
kad god bih se okrenula iz profila, svi oko mene bi viknuli "ajoooj, sad se vidi!"
dillb, ti si iskusna mama i mama*, ako sam dobro zapazila?
ostale smo sve početnice
savjetuj i dalje što se knjiga tiče, baš se pogodilo pa imam 2 od ove 3 koje si spomenula.
što se trudničkog tečaja ide, kod nas se održava u domu zdravlja i uvjet je da muž bude na porodu.
moj muž je medicinske struke pa ga planira izbjeći, vadeći se na priču da je on to sve već vidio,
ali neće moći ne vidim zla i tome, koliko sam shvatila, objašnjavaju i njegu i prematanje bebe tih prvih par tjedana što bih svakako voljela čuti i vidjeti uživo.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
jedan pišulinac - cico-ovisnik je doma, a gledajući ovoga u trbuhu što prstić sisa - imat ću iskustva s dojenjem.........
drago mi je da se dosta tog pokrenulo u zadnjih par godina pa tečajevi nisu ograničeni samo na domove zdravlja. danas tečajeve drže primalje, doule, ali i centri koji su specijalizirani za savjetovanje o roditeljstvu (centar prirodno roditeljstvo).
ja ozbiljno razmišljam o douli....
shimmer, slažem se s tobom što se tiče prisustva oca na porodu. nije isto gledati druge i dočekati svoje vlastito dijete. s druge strane tebi će biti neopisiva potpora.
ne sjećam se ljepšeg trenutka od onih prvih sat vremena upoznavanja sa našim malim bićem....
ja sam mučnine riješila čajem od djumbira, pijem ga već 2 dana i nemam mučnina nikakvih
Drage moje eto i mene, cijeli dan sam u strci obavlja xy stvari nahodala se pošteno, preznojila 20 puta najmanje, i na kraju nakon kavice sa frendicom, došla kući i odmah u vrt hahah, hiperaktivna sam danas ja se nadam da je moje vrijeme te fuj iscrpljenosti iza mene
Cure/žene koje još muči mučnina i povraćanje još malo pa gotovo ne brinite zaboraviti ćete na to
Šta se tiče tečaja, ja ne znam šta ću i kako, jer zapravo mi i ne treba jer od frendice svekrva je primalja/babica i dobra sam sa njom.. a šta se tiče toga da muž bude na porodu, to opet glupo, zato jer bih morala u dvije bolnice na tečaj, naime u slučaju i lakših komplikacija oni iz Sinja voze za Split jer ne rade carski tu, tako da ne znam koja je procedura, morat ću pitati ginekologa.. jer je ovo ovako malo tu malo tamo na kraju se ne zna di ću roditi hahah..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
jooooj ShImmer, jel nam to zadnji tjedan mučnina? ja molim Boga da jeee
Proci ce mucnine...bit ce lakse..meni su negdje s 13 tjedana stale...i nadam se da se nece vratiti
Vekyveee zao mi je zbog mucnina sto te jos uvijek muce. Ali drago mi je zbog micanja bebe.. ako je to to
To su prekrasni osjecaji.
Jucer sam bila na svom drugom pregledu i dobro napredujemo. Maternica raste samo tako. Gin kaze da se zbog toga stomak vec nadzire. Meni to super.
Dobila sam i nesluzbeni termin poroda, a to je 09.01.
S time da je moj rodendan 08.01
Sortiraj odgovore
Najstariji