Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    18. Lipanj 2015. 13:35

ma druga polovica studenog je već zima, neka ste vi nama ovdje 

kile me opterećuju i zasad sam na nuli što se dobivanja tiče, hvala bogu.
    prvih par tjedana sam osjetila nakupljanje vode, ali onda kad su mi krenule one mučnine u kombinaciji s neizdrživom gladi... joj, mislila sam da ću na pregledu biti u plusu pet kila.
    i naravno, moje mučnine su se smirivale samo kad bih pojela burek ili pizzu 

sad već mogu opet po starom bazirati obroke na mesu i povrću i veselim se što će većina trudnoće proteći u ljeto i jesen kad će biti puno voća i povrća.
    i što će me sestra vagati dok sam u haljinici i japankama 
    a onda kad krenu čizme i džemperi 
    jel i vas važu u obući?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 13:41

shimmer ma i ja kažem da je to već zima 
    da super mi je ovo period za trudnoću kada će biti puno voća i povrća  ali naravno treba se tu i tamo počastiti kojom pizzom ili burekom 

Meni uvijek kaže da se izujem i stanem na vagu, jednom sam imala baloner onaj tanki proljetni čak mi je rekla da i njega skinem hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    18. Lipanj 2015. 13:59

jeste se raspisale...

ja se na prvi pregled nisam žurila, otišla sam tek u 8-om tjednu (znajući od prije da se u 6-om ponekad ne vidi sve onako kako treba). pojedini krvni testovi se trebaju raditi tek poslije 11-og tt (npr. test antitijela), iza 12-og tjedna se radi kombinirani probir, brisevi rodnice, poslije 20-og tjedna se radi detaljan uzv pregled djeteta, poslije 24-og tjedna se radi OGTT (famozna tolerancija na glukozu - fuj svima)....

opet se slažem s Pepitom, najbolje je jesti ono što raste u vlastitom vrtu ili bar pronaći nekoga tko uzgaja voće/povrće bez upotrebe kemikalija jer ovo što nam prodaju u dućanima - tko zna s čim je to špricano... i naravno, sve dobro oprati.

jedite ono što vam odgovara, tijelo ima svoje razloge zašto traži baš tu hranu. isto vam je i sa djecom, ako nešto ne valja neće to pojesti. obrambeni mehanizam koji nam je urođen.

dobro došle nove trudnice.

• mama@
    18. Lipanj 2015. 14:40

Nove trudnice.. dobrodosle.. Iako spadate u zimske rado vas vidimo ovdje. Barem meni..
    U pocetku sam ja imala najdalji termin, ali sada vec ima onih s kojima sam jako blizu i to mi se svida.
    Da velim opet nešto o hrani... Svakako treba jesti ono sto je za to god doba ... mi smo te srece da ce nas "glad" uhvatiti bas kad vrtovi budu puni.

• mama@
    18. Lipanj 2015. 14:41

Htjela sam reci.. iako spadate u jesenske, neka vas u zimskim. Hahahaha

visnjass
    18. Lipanj 2015. 14:58

Ja sam danas išla u ambulantu da mi pročitaju nalaz od krvi i urina, nešto mi ne štima sa štitnjačom 😕
    Pitao me imam li problema inače ali koliko ja znam nemam i nekoliko puta na sistematskom su mi provjeravali pa je uvijek bilo u redu
    Izgleda da mi je u trudnoći podivljala, trebam u utorak kod dr da mi napiše terapiju a zaista se ne želim s ničim trovati, ne sebe nego bebu 😢
    Pitala sam ga za vitamine pa mi je rekao može ali nije nužno pa sam svejedno kupila ELEVIT valjda je to to

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• buffy
    18. Lipanj 2015. 15:11

Ja sam za sad samo kks, krvnu grupu i testiranje za HIV ...15  tjedan sam i dr.nis vise ne spominje . Nije mi ni vitamine nikakve spominjao, jedino sam folnu pila  do 12 tj. 
    Sto se vaganja tice nas takodjer vaze u obuci i robi...

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 15:22

visnjass nećeš ti trovati bebu ako tebi daju terapiju, mislim da će joj više škoditi ako ti ne primaš terapiju, ma biti će to dobro..
    Elevit i ja pijem  teško mi je padao na želudac, a onda sam ga počela piti pola iza doručka i pola popodne iza ručka..
    buffy ne znam zašto ti ginekolog makar nije spomenuo vitamine meni je moj sam spomenuo da mogu ako želim.. to je samo tvoja odluka

cure ima li koja da već maže trbuh s nečime, mene zadnja dva dana trbuh baš svrbi, valjda kako raste, a nemam pojma čime bih ga mazala

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.