vekyvee žao mi je što te toliko muče te mučnine, meni je zaista pomagalo to što bih pojela bar zalogaj nečega kad bih ju osjetila... i ja sam tako u 15tt prvi put osjetila nešto što još nikad nisam, i tu i tamo se javi opet taj osjećaj, ali ne mogu biti sigurna da li je beba jer je i meni prva trudnoća hehe
mama hehe super baš mi je drago da je sve super bar će bebica imati puno mjesta za akrobcije neka trbuščića i super za datum termina svakako najljepši poklon
Nama je danas punih 17tt, energija se polako vraća, ali me muči povremeno probadanje u rodnici i u jajnicima i bole me donji dio leđa , sinoć me dvaputa tako zaboljelo dolje da sam vrisnula, jer je bilo neočekivano.. makar sam moram priznati jučer pretjerala i sa hodanjem koje je više bilo trčanje i još poslije čučala u vrtu i čupala travu, stvarno sam se bila uplašila... danas je bolje nama se trbuščić sada vidi pošteno
za dva tjedna pregled jedva čekaaamooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
cureee :) drago mi je da ste sve dobro..
da vas pitam, jel ijedna od vas ovako tu i tamo osjeti kao grc u stomaku ili cak u rodnici? lagano, nije bolno.. al mene sve plaši hahahaha
primjetila sam da mi je stomak buknio u 3,4 dana... 16.tjedan sam... jeli i vi racunate od menstruacije, ane od zaceca? i to me zbunjuje.. :D
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Evo i mene ovdje 😊
Zimska bebica, termin 28.1.
Trudna 8 tjedana, nemam mučnine nego ogroman apetit, do te mjere zapravo preko te mjere da se zapitam da li je to normalno. Jednostavno sam stalno gladna i nikako se zasititi, i da.. već sam dobila 4 kile 😕
Čak mi je ginekolog rekao da se probam malo kontrolirati ali kaj ja mogu kad sam stalno gladna 😔
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
visnjass dobrodošla i želim ti ugodnu trudnoću.. ma protiv apetita se ne može samo probaj što zdravije kombinacije ili zdrave grickalice papati..
mali_misic i meni je tako nije stalno nego ono samo odjednom iznenadi i prestane, ne traje.. a kaže frendica da je to normalno i da se sve širi i razmiješta,ali meni svejedno nije baš ugodno,ali eto vjerovati ću da je normalno i biti smirena.. pa probaj tako i ti, vjerujem da je i tebi razlog što maternica raste..
Cure moje pa je li to moguće da se meni vratila energija, zadnja dva dana puna energije toliko da se iscrpim od posla, jer me strah da je dan poslije više neću imati.. ne mogu si pomoć hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav cureee..nove dobrodosle i skolsku trudnocu vam zelim
mali_misic i pepita pridruzujwm vam se s tim grcicima..meni je doktor rekao da je sve normalno dok nije jako...mene takodjer zna zabolit u trtici toliko jako da nogu ne mogu micati,al kaze da je i to normalno..
i ja sam 15 tjedan al ja jos uvijek nemam nikakve nove osjecaje u trbuhu a jedva ih cekam i samo osluskukem sta se dogadja... nadam se da ce ubrzo jer sam nestrpljiva
Energija se i meni vratila pa sam se bila preforsirala pa me opet bilo slomila, sad sam malo sporija ipak prilagodila sam se tj.bar se trudim
Hvala cure ☺
Ima li tko kakvo rješenje protiv glavobolje u prvom tromjesečju, boli me glava za poludit a nisam pitala ginekologa da li postoji nešto što se može popiti bez da strahujem da sam nešto loše napravila bebici
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
dobro došle nove cure, fina nam se ekipica skupila već
visnjass, protiv bolova samo lupocet tj čisti paracetamol.
ja sam jučer popila dva kroz dan, isto užasna glavobolja.
nadam se da će te brzo proći.
što se grčeva i bolova tiče, sad malo manje, ali u početku stalno.
tek kad sam saznala da sam trudna imala sam simptome kao pred menstruaciju.
bol u križima i grčevi, stalno sam mislila "evo gotovo je, ode sve".
ne znam jeste li vi osjetile iz kojeg jajnika ste ovulirale i začele, ja jesam i još ga osjetim
ispočetka, ali i sad, kod mokrenja i velike nužde, kod kihanja, kašljanja, pecne me s desne strane.
nije da zaboli, baš pecne.
uglavnom, čitam i tješim se da je to sve normalno. ipak se tijelo priprema za podstanara od tri kile i nešto
što se datuma termina tiče, računam tjedne i sve po datumu zadnje m.
s obzirom da inače imam cikluse s dosta kasnijim ovulacijama, (18/19/20 dan)
čudo je da je u ovom ciklusu u kojem sam ostala trudna ovulacija bila čak 15/16 dan
pa nemamo nekih problema s mjerama i tjednima trudnoće, sve odgovara.
ovo da se računa po začeću mi je jako tricky.
ja znam od koja tri odnosa je beba nastala, ali baš da znam kad se dogodila oplodnja pa implantacija.
znam otprilike po bolovima i simptomima sad unazad, ali to je sve nesigurno.
zato se gleda datum zm.
ja napisala mali esej, vidi se da je zahladilo
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji