Visnjass dobro nam dosla. Sto se tice kg u trudnoci stvarno nr volim to ni spominjati. U ni jednoj trudnoci nisam pazila koliko cu i kada jesti. Dobivala sam 16 kg do kraja T. Sada sam bila na drugom pregledu gdje su me vagali i nisam dobila ni grama. Sto ne zmaci da do slijedecega necu pretjerati
Samo ti uzivaj u klopi i sretno ti bilo...
Visnjass:mislim da si ti u prvom postu napisala da si gladna i da ti se sve ludooo jede.isto je i meni..suosjecam :D pa pokusavam sto vise jesti visanja,tresanja,koji paradajzic,barem ak jedem toliko nek jedem zdravo.ali ipak promakne koja krumpirusa ili burek,krafna... :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Da se samo nadovezem...
Meni je gin na prvom pregledu napravio test na trudnocu, pregled i uzv. Dao uputnicu za kks i urin te potvrdu krvne grupe. Sad sam to sve napravila do ovog proslog pregleda gdje me pregledao i dao uputnicu za uzv u bolnici (standardno). Na to sam se upisala i idem tek par dana prije slijedeceg pregleda a to je za 3t
Pa da, najedem se da mi se Bože mi oprosti vraća a ja nisam sita i svega i svačega trpam, zdravog i nezdravog
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Da se i ja nadovezem... na prvom pregledu je potvrdjena trudnoca i dobila uputnice za kks i krvnu grupu, a na drugom pregledu sam dobila trudnicku.
Sto se hrane tice ja jedem sve isto kao i prije, mislim prije sam jela puno voca i pov ca tako da sam nastavila tako, a junk food jedem kad me ulovi bez razmisljanja. Ne mislim se bas opterecivat kilama
šta se tiče hrane ja nisam bila neka ljubiteljica voća ili povrća,ali u trudnoći sam postala luda za voćem i povrćem, samo što jedem ono šta imam u vrtu, tako da sam trenutno na blitvi, salati, i krastavcima dok čekam rajčice, paprike i tikvice i mahune i ciklu, a od voća zasad samo višnje, jagode, kupila sam i breskve neki dan ali nisu mi bile nešto.. ma jede mi se sve samo bih radije čekala domaće
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav cure, nova sam ovdje iako vec duze vrijeme pratim klokanicu. Imam 22godine i ocekujem svoju prvu bebu.. termin mi je 22.11. pa spadam u jesenske bebe ali nekako se ne vidim tamo.. nadam se da cu se sa vama ovdje lijepo druziti u ocekivanju moje djevojcice 😘
Mrkvica dobrodošla ima nas više ovdje koje spadaju pod jesenske bebe pa tako i ja, meni je termin 24.11., ali iskreno više sam se našla ovdje sa mamama zimskih beba želim ti ugodnu trudnoću
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita hvala na dobrodoslici 😊 vidim da smo prakticki terminuse, pratimo se hehe. Da se nadovezem na temu o kilama i hrani.. ja sam danas 17+4 i dosada sam skupila 3 kile ali u zadnje vrijeme je glad sve jaca.. trudim se jesti sto vise voca i povrca a sto manje peciva i dosad je ajmo reci dobro 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji