Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    18. Lipanj 2015. 11:46

Visnjass dobro nam dosla. Sto se tice kg u trudnoci stvarno nr volim to ni spominjati. U ni jednoj trudnoci nisam pazila koliko cu i kada jesti. Dobivala sam 16 kg do kraja T. Sada sam bila na drugom pregledu gdje su me vagali i nisam dobila ni grama. Sto ne zmaci da do slijedecega necu pretjerati 
    Samo ti uzivaj u klopi i sretno ti bilo...

@JustSmile@
    18. Lipanj 2015. 11:51

Visnjass:mislim da si ti u prvom  postu napisala da si gladna i da ti se sve ludooo jede.isto je i meni..suosjecam :D pa pokusavam sto vise jesti visanja,tresanja,koji paradajzic,barem ak jedem toliko nek jedem zdravo.ali ipak promakne koja krumpirusa ili burek,krafna... :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• mama@
    18. Lipanj 2015. 11:58

Da se samo nadovezem...
    Meni je gin na prvom pregledu napravio test na trudnocu, pregled i uzv. Dao uputnicu za kks i urin te potvrdu krvne grupe. Sad sam to sve napravila do ovog proslog pregleda gdje me pregledao i dao uputnicu za uzv u bolnici (standardno). Na to sam se upisala i idem tek par dana prije slijedeceg pregleda a to je za 3t

visnjass
    18. Lipanj 2015. 12:04

Pa da, najedem se da mi se Bože mi oprosti vraća a ja nisam sita i svega i svačega trpam, zdravog i nezdravog

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• buffy
    18. Lipanj 2015. 12:20

Da se i ja nadovezem... na prvom pregledu je potvrdjena trudnoca i dobila uputnice za kks i krvnu grupu, a na drugom pregledu sam dobila trudnicku.
    Sto se hrane tice ja jedem sve isto kao i prije, mislim prije sam jela puno voca i pov ca tako da sam nastavila tako, a junk food  jedem kad me ulovi bez razmisljanja. Ne mislim se bas opterecivat kilama 

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 12:26

šta se tiče hrane ja nisam bila neka ljubiteljica voća ili povrća,ali u trudnoći sam postala luda za voćem i povrćem, samo što jedem ono šta imam u vrtu, tako da sam trenutno na blitvi, salati, i krastavcima dok čekam rajčice, paprike i tikvice i mahune i ciklu, a od voća zasad samo višnje, jagode, kupila sam i breskve neki dan ali nisu mi bile nešto.. ma jede mi se sve samo bih radije čekala domaće 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    18. Lipanj 2015. 12:43

Pozdrav cure, nova sam ovdje iako vec duze vrijeme pratim klokanicu. Imam 22godine i ocekujem svoju prvu bebu.. termin mi je 22.11. pa spadam u jesenske bebe ali nekako se ne vidim tamo.. nadam se da cu se sa vama ovdje lijepo druziti u ocekivanju moje djevojcice 😘

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 12:48

Mrkvica dobrodošla ima nas više ovdje koje spadaju pod jesenske bebe pa tako i ja, meni je termin 24.11., ali iskreno više sam se našla ovdje sa mamama zimskih beba  želim ti ugodnu trudnoću

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    18. Lipanj 2015. 12:52

Pepita hvala na dobrodoslici 😊 vidim da smo prakticki terminuse, pratimo se hehe. Da se nadovezem na temu o kilama i hrani.. ja sam danas 17+4 i dosada sam skupila 3 kile ali u zadnje vrijeme je glad sve jaca.. trudim se jesti sto vise voca i povrca a sto manje peciva i dosad je ajmo reci dobro 😊

Pepita2109
    18. Lipanj 2015. 12:55

Mrkvica

Pepita hvala na dobrodoslici 😊 vidim da smo prakticki terminuse, pratimo se hehe. Da se nadovezem na temu o kilama i hrani.. ja sam danas 17+4 i dosada sam skupila 3 kile ali u zadnje vrijeme je glad sve jaca.. trudim se jesti sto vise voca i povrca a sto manje peciva i dosad je ajmo reci dobro 😊

da da blizu smo sa terminima, a i lady je 25.11., tako da ima nas, a ja mislila da sam sama  
    ja sam po zadnjem mjerenju 2.06. dobila 1kg,ali sada je trbuh zaista veći tako da ćemo vidjeti tek za 12 dana kakva je situacija  meni je srećom glad takva da mi se jede voće i tako to, hehe bar neki plus, s obzirom da inače nisam takva hehe

🙏👸👸🙏❤️

lady6
    18. Lipanj 2015. 14:54

Mrkvica

Dobrodosla! I ja sam se nekako vise nasla u ovim zimskim bebama.....i ja za sad ocekujem curicu ali jos nismo sigurni....ja od pretraga nisam nista radila do 12og tjedna. Od onda do sad: kks, krvna grupa, toksoplazmoza, hormoni stitnjace, brisevi vrata maternice, kombinirani probir. Uz napomenu da trudnocu vodim privatno i da sam u ratu sa socijalnom gin.kad mi mora dat uputnice jer smatra neke od navedenih pretraga nepotrebnim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI