dillb drago mi je da je sve kako treba i ja jedva čekam svoj pregled i nadam se da te kašalj ne bude puno mučio
Ne razumijem zar je moj ginekolog jedini koji ne želi ni probati pogoditi spol ili je nesiguran hmmm hahah
btw šta se tiče pokreta bebe, ja sam prije tjedan dana povremeno počela na lijevoj strani ispod pupka, ne mogu točno objasniti osjetila nešto što do sad nikad nisam ma trnci su me prošli od tog osjećaja , ponavljalo bi se na dane i eto maloprije opet, nemam pojma jesu crijeva ili beba pa ne prepoznajem hahah ali jedva čekam da ih mogu prepoznat...
Elevit ni ja ne mogu piti baš mi je nekako težak, mislim da ću i ja probati sa pola pola jer sam probala u bilo koje doba dana i uvijek isto..
Ja imam osjećaj da je dečko, a sad da li je ili nije vidjet ćemo za koji tjedan
mama ma znam, hormoni me pucaju žešće, rasplačem se jako lagano na najobičniju glupost, ali Bože moj šta je tu je a snaga će valjda doći ne volim biti lijenčina
i ja se držim hlada, jutros sam išla obavljati neke stvari i dok sam došla do frendice bilo 11 sati ja već bila sva mokra užas srećom zadnjih par dana popodne kiša pa baš osvježi
Biserova žena i meni je prva beba sve me zanima i puno čitam hehe
a šta se tiče sekreta imam ga, ginekolog je rekao da je normalno dok ne pecka, svrbi ili ako je čudnog mirisa i boje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
i dobrodošle noveeee trudniceee
🙏👸👸🙏❤️
palo je i meni na pet to s pola tablete. probat cu za par dana, samo da vidim jel ovo poboljsanje prolazno ili ne
a za kasalj sam se sjetila onog recepta s medom i crnom rotkvom.
www.coolinarika.com/recept/crna-rotkva-i-med/
dillb, znam da si sve probala, pa mozes i ovo
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sanjala sam noćas da sam rodila, i tako je bio stvaran san i tak sam sretna bila. Sad mi je sve nekako bezveze što to nije istina i što ću se još načekati... :)
Ja ne znam kako vi trudnice drage, ali mene ubi iščekivanje, a tek sam trećinu odvalila :)
I mene ubija stalno iscekivanje necega....a najvise poroda...mi bili jucer na pregledu, sve je ok i izgleda da je curica....a ja cijelo vrijeme mislila da je decko...al jos cemo znati sigurno slj.put....jel ide koja od vas na trudnicki tecaj u petrovu u 9.mj?
ivonnna ti bar imaš lijepe snove ja sanjam scenarije za najgore horore hahah
lady čestitam na curici i što je sve u redu
i ja cijelo vrijeme mislim da nosim dečkića, a sad da li je ili nije vidjeti ćemo za 18 dana hehe
🙏👸👸🙏❤️
pozdrav drage moje trudnice. nadam se da uživate u svome trudničkom stanju.
moj dječak je neki akrobat, cijeli dan skače po trbuhu. nadrapala sam ako bude tako živahan i kad se rodi.
shimmer, hvala na savjetu. sinoć sam bila kod homeopatice i navečer sam odmah uzela kuglice koje mi je dala. ujutro sam primjetila poboljšanje, a i kašalj se malo smirio. vidjet ćemo kroz koji dan kako će se razvijati situacija.
pojačan iscjedak tijekom trudnoće je normalan. na taj način se naša maternica brani od bakterija i štiti bebicu. dobro je dok nije sirast, ima miris ili pecka, tad je znak "tartufa" (kako moja ginica kaže).
lady, ja ću na porod u petrovu, ali sam tečaj odradila u prvoj trudnoći tako da već imam potvrdu.
Sortiraj odgovore
Najstariji