Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala77777
    18. Rujan 2015. 18:39

Ej curke!mi smo danas bili na kontroli i nisam bas nasmijana izašla iz ordinacije 😒 naime u 30+3 tt,do sada je sve ok,osim sta je opseg trbuha za 2 tjedna manji!znaci opseg glave,duljina bedra i težina odgovaraju tjednu trudnoće samo je taj opseg trbuha za dva tj manji!da napomenem da mi je odmah napravila i protoke pupčane i bebinog mozga i sve je u najboljem redu..idući tjedan se moram javiti u bolnicu pa da me prate..Dr veli da je najvjerovatnije beba sama po sebi manja ali eto...trudim se ne paničariti ali nije ugodno čuti da postoji sumnja na asimetrični zastoj rasta fetusa 😔

shimmer
    18. Rujan 2015. 19:48

mala7777, sigurna sam da će sve ispasti ok. nisam samo shvatila jel opseg tvog trbuha manji ili bebinog? svejedno ćeš sigurno biti mirnija da te malo promotre u bolnici. drži se 

dillb, ma ja sam ti upućena u kopanje po internetu  obrazac s plaćama, doznake, kopija osobne, zdravstvene i kartice tekućeg računa i zahtjev koji popuniš tamo u hzzo-u. ali ček, jel ti to otvaraš komplikacije ili porodiljni?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Sonja8
    18. Rujan 2015. 20:37

Pinkypink, drago mi je da si izašla i da ti je bolje 
    Mala77777, ne moraju te mjere ništa značiti, pitanje je koliko su i točne jer ovisi gdje su oni stavili svoju točkicu za mjeru...a i ako su ti sve testove ostale radili i sve je bilo ok... Nemoj se brinuti 
    Želim dobru vecer svim okruglicama, nadam se da ovu vlagu bolje izdržavate od mene, ja sam luda već 3 dana!

Pinkypik
    18. Rujan 2015. 20:54

Hvala vam curke! 😘
    Zaspala sam čim sam taknula svoj krevet 😊
    Ali,da,sad je vrijeme za pranje robice i posteljine čini mi se. Uostalom,dok je vani toplo i sunčano će se lijepo osušiti. Ja sam mislila to kasnije ali me ovo potaknulo na ideju što ako...Moj muž to isto može naravno,ali ja sam malo perfekcionist pa...Ne treba bebicama puno,ali bolje da je tih par osnovnih sitnica spremno.
    Mala77777 drži se,bolje da oni to prvo provjere prije nego pričaju zabrinjavajuce priče. Nije u bolnici strašno ni ružno,ne brini. Nek je samo bebica sigurna. 
    Lijepu večer svima želim! 😉

visnjass
    18. Rujan 2015. 21:36

Dobra večer okruglice 
    Mala77777 znam da ne možeš biti mirna nakon takvih informacija ali probaj pozitivno jer kako i cure kažu mjere nisu uvijek 100% točne.

Nikada nisam zamišljala ovakvo trudnoću, mislila nosiš 9 mjeseci, rodiš i to je to.. aha, šipak.. svaku minutu, sekundu misli su mi s tim djetetom, milon pitanja i šta i kako.. isto kako je shimmer jednom napisala ako lupa; zašto lupa da nije tjesno ili ne znam Šta ako ne lupa joj Šta je zašto ne lupa jel sve u redu? Evo, danas je miran cijeli dan a ja na iglama..
    A što se tiče kila, nakon obilne večere otišla u vincek i uzela 3 torte ali 'samo' 2 sam pojela, treća je na čekanju jer sam popila više od pola litre cole pa sirota ne mogu  (za sada) noć je još duga

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Happy6
    18. Rujan 2015. 21:54

Pozdrav! Nova sam na forumu :) eto ja sam u 20. tjednu trudnoće, zasada je trudnoća sva po "školski" , beba je veća u odnosu na tjedne, kaže ginić dečko :D  mučnine nisam imala, imam osjećaj da sam magnet za kile i to me plaši ....

Happy

Mala77777
    19. Rujan 2015. 00:11

Ej curke!mi smo danas bili na kontroli i nisam bas nasmijana izašla iz ordinacije 😒 naime u 30+3 tt,do sada je sve ok,osim sta je opseg trbuha za 2 tjedna manji!znaci opseg glave,duljina bedra i težina odgovaraju tjednu trudnoće samo je taj opseg trbuha za dva tj manji!da napomenem da mi je odmah napravila i protoke pupčane i bebinog mozga i sve je u najboljem redu..idući tjedan se moram javiti u bolnicu pa da me prate..Dr veli da je najvjerovatnije beba sama po sebi manja ali eto...trudim se ne paničariti ali nije ugodno čuti da postoji sumnja na asimetrični zastoj rasta fetusa 😔

Mala77777
    19. Rujan 2015. 00:17

Sorry,poslala sam dva puta isto! Shimmer opseg trbuha bebe sam mislila! A bas sam mislila da ce mi ova zadnja dva mjeseca proteci u miru 😩 ali valjda ne moze sve biti savršeno i po ps-u svaki put...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.