Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    18. Rujan 2015. 17:16

Pepita stvar je u tome sto nisam na uzv kod svog dr nego idem u bolnicu. Sad kad sam bila na uzv nista nisu rekli, a ja budala nista nisam ni pitala. Pitanje kad ce me opet moj dr poslati tamo na uzv. 
    Ne znam moze li moj dr preko pregleda reci kako stoji bebica?
     Vjerujem da kilazu ne zna tako hahahaha

Pepita2109
    18. Rujan 2015. 17:24

mama pa kak to on tebe pregledava?? meni normalnim uzv kaže težinu i kak stoji..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    18. Rujan 2015. 17:39

Dr koji nemaju ultrazvuk pod pregledom smatraju stat na vagu, izmjerit tlak, eventualno nesto popipat i malo popricat.

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 17:39

Mama mislim da ti je ovo okej cijena za krevetac posto ide i madrac. Sto se tice polozaja mislim da ga sa sigurnoscu moze samo preko uzv odrediti.. ja sam samo u bolnici pitala, a moj mi inace ne govori ali eto ovaj pregled je.

Morati cu se i ja njuskala ili necega primiti da nademo kindac da napokon budem mirna, strah me da nebi malena uranila a mi nespremni.. od sljedece place se nadam se bacamo na kozmetiku i torbu za rodiliste. Sto je sigurno sigurno je..

Od normabela sam odustala.. probala sam jedan danas popiti, sibale me bh, pa sve neki bolovi dolje u trbuhu.. nista nije pomogao tako da se necu bzvz kljukati njima.

dillb
    18. Rujan 2015. 17:42

što se tiče toplomjera, uvijek sam više vjerovala klasičnim "živinim" nego drugim toplomjerima. sad kad je dječak veći, teže mu je izmjeriti temperaturu, ali kad je bio manji bez problema bih mu stavila toplomjer pod ruku i izmjerila temperaturu.

shimmer, po svim mjerama je beba velika. nakon što je izmjerila glavu, mjerila je trbuh i nogice. i na prijašnjim pregledima mi je rekla da je beba veća tako da sam se već davno pripremila da ću imati kapitalca. plodne vode ima dosta, za drugorotku sam zacementirana.
    ti si upućena u te stvari, daj malo pomozi. nikako se ne mogu sjetiti koje sve papire trebam nositi na HZZO. sjećam se doznake i prosjeka plaće. nikako se sjetiti jer treba još kakav formular.....

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 17:44

Pinkypik jako mi je drago da ste doma napokon. Uzivaj sada.. jesu te stavili na strogo mirovanje ili nemoras strogo bas lezati?

Vidim sve nesto vec perete tu robicu.. pa jel prerano da i ja krenem  nemogu docekati 

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 17:48

Allegra samo +4? Svaka cast zeno ja sam nesto sitno ispred tebe a eto me na +13vec hehehe

dillb
    18. Rujan 2015. 17:53

fora mi je kako ste sve u "panici" oko priprema za bebu. realno, ako beba i urani - tata može sve nabaviti i postaviti dok ste u bolnici. jednako tako, beba može spavati s vama u krevetu. ja sam prva koja je rekla da beba treba spavati u svom kindiću, ali mali već dvije godine spava s nama (nogata se, okreće, cvili...) i ne bih to mijenjala ni za što na svijetu.

zimska beba.... uvijek ga mogu umotati u dekicu ako primijetim da mu je hladno. prvi sin je proljetna beba pa sam ga isto umatala u dekicu kad bih primijetila da mu treba stisak ili toplina.
    od bodija sam uvijek preferirala one s kratkim rukavima, pa preko majicu dugih. štramplice sam uvijek izbjegavala jer ih ne volim.

vani neću ići dok se fizički ne oporavim od poroda (s prvim djetetom sam normalno  mogla sjesti tek nakon tri tjedna). kolica imam obična, bez dodataka tako da ću malog obući u skafander i po potrebi umotati u dekicu. ili ću ga nositi u slingu.

hoću vam reći - ne opterećujte se. bebi ne treba ni kozmetika niti puno stvari. bebu uvijek možete ugrijati tako što ćete ju staviti golu na svoja gola prsa i zamotati se skupa u dekicu. uživajte u takvim trenucima jer tako brzo prođu...

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 18:10

Dillb mislim da nasa ipak nece sa nama u krevet. Muz mi ima takav posao da ustaje svaki dan u pola 4 i vozi pa mislim da je sigurnije da se naspava.. osim toga jako nemirno spava da udari mene nekad pa me sve strah za bebicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.