anaheja, ja u rodilište planiram ponijeti samo jednu spavaćicu i to za slučaj da me budu tražili da rodim u njoj. ostali boravak imam namjeru provesti u pidžami. iskustvo s prvog poroda je takvo da doktor i sestra dođu u sobu jedanput na dan, ti skineš svoje gaće i oni obave pregled. ja nisam ljubitelj spavaćica i za vrijeme dojenja sam uvijek nosila i potkošulju i majicu. svaka od nas će naći sebi najbolji i najugodniji način odjevanja.
možda je spavaćica puno zgodnija bolničkom osoblju pa zato inzistiraju na tome. ne znam...
Ja ne planiram kupovati spavacice niti pidame jer kod nas se bude u bolnickim spavaljkama. A kad dodem doma budem u pidami a preko dana sam u majci (bez grudnjaka vjerujem ).
Olaksajte same sebi i budite u onome sto vam je najudobnije. Osim ako u bolnici nije drugacije odredeno.
Dillb svaka ti cast jer se ne zuris... sve ces ti nas stici svakako
Ja planiram u 10 mj ici u ljekarnu u nabavku svega. U 11 mj jos nesto sto ne uspijem podnjeti ranije ( financijski ), a u 12 mj je Bozic tako da taj mj nemam sto vise kupovat za sebe i bebu... djeca su na redu
Drageeeee moje okrugliceeeeee evo i mene danas malo tu baš ste mi falile nadam se da ste lijepo provele dan, tu je zahladilo i ja se osjećam kao ptičica poletno i supeeer
Ja inače spavam samo u gaćicama i potkošuljama ali muškim od dragog hahaha, a sa druge strane baš žudim za jednom toplom pidžamom jer je tu kod mene zimi ajme meni hladno hahaha
znači lola ili vir ulošci hvala drage moje ja nikako kupiti tetra pelene, e da gledala u dm-a nisam ih našla,a ni slobodnu tetu da ju pitam.. ahh..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita kod nas su tetre uz jednokratne pelene, tamo se nalazi i Nivein ruksak i ona torba DM-ova za kolica...
Al ono što kod nas nisam našla su Chicco ulošci, ima li ih u drugim DM-ovima ili?
Chicco uloške sam kupila u njihovom dućanu u bivšem Mercatoru, sadašnjem Konzumu u Vukovarskoj. Jel netko zna gdje još ima kvalitetnih tetra pelena osim u DM-u? Ne bi ih htjela online naručivati jer sam se uvjerila da treba uživo provjeriti čvrstoću :)
Meni dm- ove tetre izgledaju pretanko... Bubamarine su 140gr i koliko sam primjetila najdeblje za nabaviti. A citala sam da su lola baby tetre super, ali ne znam gdje ih kupiti...
Jutro... dali ste gledale slucajno torbe za bebe? Ja stalno surfam pa ne znam koju i kakvu uopce traziti.
Neke mi se cine velike neke opet male.
Ima li tko savjet?
Ja sam tetre narucila preko interneta i cekam ovih dana da mi stigne.
Jutro okruglice
Chicco uloske se moze kupiti u njihovom ducanu samo mislim, a kad se uclanis u dm-u u baby bonus klub dobijes knjizicu s popustima medu kojima je i 20% u chiccovim ducanima. Iako mislim da cu ja vir uzeti.. vecina cura koje znam da su rodile su njih koristile i zafovoljne su.
Tetre cu naruciti preko malog andela ali bijele, gusce su i kuhaju se.. vidjela ih takoder kod frendice i cist su okej, a i cijena im je prihvatljiva.
Mama i ja trazim torbu posto nemam onu od kolica.. gledala sam po netu ali nisam bas naisla na nesto sto bi me zaintrigiralo.. ako naletis na nesto javi.
Sortiraj odgovore
Najstariji