Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    18. Rujan 2015. 09:01

just smile, znaš i sama kako se prehlada liječi. tu nema velike pomoći. čaj ili sok od bazge se preporuča jer pomaže organizmu da se prije iščisti od beštija. najgore je prvih nekoliko dana. ja sam suhi kašalj pokušala oslabiti sirupom od bijelog sljeza, karamelizirala sam šećer pa skuhala mlijeko na njemu, domaći med od maslačka.

sama prehlada ne može ništa bebi jer je beba u sterilnom okruženju. u slučaju temperature - tuširanje i lupocet. nadam se da će brzo proći.

@JustSmile@
    18. Rujan 2015. 09:45

dilb: hvala ti! Ma zanimalo me od prirodnog sto mogu uzimati makar samo naoruzala organizam da brze prodje.evo upravo pijem mjesavinu caja brusnice i kamilice,jedino sam to nasla u radnji pa sad pijuckam :)

Ja sam jucer svekrvu poslala po bananu,uzela ju je.velika je,materijal unutra je malo cudan.nisu kuglice. ali presvlaka preslatka.posluziti ce svrsi spavanja na njemu.provjereno :D
    jedino sto sam odmah skontala nema onih vezica sto na banani vecina ima.pa cu ja sama došiti.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    18. Rujan 2015. 09:47

Narucila sam se na 4d u ponedjeljak u 15h.presretna sam i jedva cekam!

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 10:02

Jutro i od mene drage okruglice 

Pepita ma sve cemo mi roditi zdrave lijepe bebice u terminu, uopce ne sumnjam 

Justsmile slazem se s curkama, nazalost nema nekog lijeka.. caja i odmora, najgori simprtomi produ za dva tri dana. Ni moja banana nema vezice, vec duze vrijeme ih namjeravam dositi, mislim da je to korisno kad beba dode.

Joj meni je doktor rekao lezati i spavati iskljucivo na lijevom boku, mala leda ima malo na lijevo i glavicu dole sto je super za porod ali lice okrece gore a to mu se ne svida pa valjda da se okrene. Kukovi me ubijaju i leda pomalo, a opet krivo mi je kad ga ne poslusam 

visnjass
    18. Rujan 2015. 11:07

Dobro jutro, zapravo dobar dan 
    Kako znate gdje je beba okrenuta, ja čak i poslije ultrazvuka ne mogu skužit gdje je kaj 
    A javlja se po cijelom trbuhu tako da ne znam s čim lupka.. rukicama ili nogicama

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 11:12

Visnjass meni je doktor rekao, nisam ni ja znala ali mi je sada jasnije zasto me jace udara po desnoj strani kada znam da je ledima prema lijevoj strani. Mozes pitati na pregledu ako ti ne kaze doktor.

Mrkvica2
    18. Rujan 2015. 11:14

Cure jel mislite vi kupovati bebifon? I za izdajalicu nisam sigurna, najradije nebi ali sto ako zatreba.. i za toplomjer neznam dali uzeti onaj za uho ili normalni?

Pepita2109
    18. Rujan 2015. 11:52

just smile znam kako ti je, i mene zeza prehlada, i eto danas sam se probudila sa grloboljom laganom, a ne mogu se nagovoriti na čaj po ovom paklu nema šanse 
    dillb hvala, ma i ja sam svjesna da to sve brzo prerastu zato i ne bih htjela pretjerivati, a opet strah me da ne zafali,a sa druge sstrane kako je to zimska bebica biti će u paketinu dok god stane u njega pa mislim da je to ok.. 
    Mrkvica ma samo da dočekamo 37 tjedan 2u1 pa će se lakše disati hehe
    bebifon neću kupovati, kuća mi nije velika i u svakom trenutku ću ju čuti,a izdajalicu vidjeti ću koja mi se čini najbolja i zapisati na papir pa ako zatreba poslati dragog da ju kupi.. a za toplomjer i mene zanima koji
    visnjass ja znam otprilike gdje je šta jer sam pratila kad je ginekolog gledao, a sinoć sam čak i glavicu fino osjetila pod rukom, bar mislim da je glavica jer mi se za ručicu činilo preveliko, a znam da je glavica na tom dijelu hehe 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    18. Rujan 2015. 13:24

Dobar vam dan.

Vec me treci dan drzi grlobolja ali je u prolazu. Nadam se da ce uz cuclanje bomboncica i proci.

Toplomjer koji ja imam doma je Philipsov sa savitljivim vrhom koji ide bebi u guzu. Za kasnije koristim onaj obicni pod ruku.

U kupovini sam beby robice. Pronasla sam polovnu robicu br 50-62 za 400 kn. Ima oko 100 komada kojekave robice. Mislim da cu to danas naruciti da stignem oprati i popeglati.

Kinder sam pronasla za 450 kn. Isto polovni i ne znam dal je to puno ili ne. Ima madrac i 3 razine podnice te se stranica spusta. Pomagajte....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.