dobrodošle nove okruglice!
sutra i ja na pregled, pa ću vidjeti za bh kontrakcije....nadam se da bu sve u redu.
Pepita nisam niti ja obracala paznju ali to je bilo bas ocito pa nisam mogla ne primjetiti. Pitala sam muza tada jel mu sto drugacije na meni kaze on spao ti stomak
Juicyfruit iskreno neznam ni ja oko tih velicina, pripremila sam i 50 i 56 pa nek se nade. Ali istina je ovo da velicine jako variraju od proizvidaca.
Anaheja mi imamo svega 3 nova bodija i 2 nove carape. Ostalo sve iz druge ili trece ruke dobiveno. Ta robica se ne pohaba, a i znam da u sec hand shopovima proberu robu tako da ti je to super izbor ako nemas od koga dobiti. A daleko su jeftiniji nego ducani..
Sonja meni se ti krevetici cine dosta cvrsti iz ikee, kada smo bili gledali smo i okej su. A cijenom su prihvatljivi..
Mrkvica ma uopće se neću opterećivati do pregleda heh malena je aktivna i to je najbitnije
allegrazg sretno sutra i nadam se da će sve biti super
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
allegra, javi obavezno, mene baš zanima kaj bude ti rekao u vezi kontrakcija....
ja danas nisam išla u kaufland,imali smo radnike,sređujemo si stan tak da nisam mogla, nadam se da sutra neće biti prekasno za jastuk
Mrkvica ma i neću, samo nije mi svejedno kad čujem šta se sve događa
lady onda me razumiješ, dan prije si na pregledu, držim fige da je sve ok i da je to normalno..
super da si iskoristila ovu akciju stvarno se isplatilo
Tyna nadam se da budeš jer je super prilika
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro vam jutro zene,majke,okruglice. :)
molim pomoc! Uhvatila me gadna neka prehlada,kasljem,grlo nadrazeno,curi nos...tovim se sumskim medom i onim mednim mixom sa cvj.prahom i propolisom ali sve mi se cini da ce proci tek za 10dana.problem je sto moram raditi tako da nema lezanja,samo preko noci...caj,nesto,bilo sto samo da sto brze prodje da glupa prehlada nenasteti mom ljepotanu ako i temp.dodje....toga se najvise bojim. ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pepita, mislim da imaš dovoljno te male robice. veličina robice se i tako odnosi na veličinu djeteta u cm. moj prvi dječak je rođen sa 51cm i oblačili smo ga u veličinu 56. bila mu je malo velika par dana, ali u mjesec dana ju je prerastao. računaj da sve ovisi o tome koliko dijete napreduje i raste. veličina 62 se obično nosi do 3-4 mjeseca. naravno, kako su cure napisale - postoje i različiti krojevi.
jučer sam bila u Kauflandu, i razočarala se. od dječije robice i potrepština skoro pa ništa i nisu nigdje istaknuli te proizvode. jastuk za dojenje, ne znam kako se vas dojmio, ali mi se uopće nije svidio. žao mi je što nisam našla dječju posteljinu.
isto tako, probajte pronaći nekakve pakete koje sadrže više bodija. c&a ima pakiranja od 5 kom za 59.90kn (mi smo ih se nanosili). cure su već spomenule zaru. sparovi bodići su dobri (2 u paketu, samo smo ih prali i oblačili i nisu se pohabali). u mulleru isto imaju pakiranje od 2 kom. ja sam osobno jako zadovoljna bodijima MTČ. peri-deri. devićevih smo se nanosili i nećak i moj sin. da ne spominjem bodije baobaby - domaći, malo jesu skuplji, ali su dvobroj i fenomenalni. moje iskustvo.
jučer mi je doktorica rekla da nema nikakve opasnosti od spavanja na desnom boku. treba spavati onako kako beba leži, odnosno gdje su joj leđa.
odoh se boriti sa ispadima starijeg sina.
Sortiraj odgovore
Najstariji