Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    19. Rujan 2015. 07:53

Jutro okruglice 

Mala7777 drzim fige da sve ipak bude okej i da je lazna uzbuna. Mozda je bebica opcenito malo manja kako je rekao doktor.. nadam se da ce sve okej biti u bolnici 

Allegra ma znam al sad me doktor s tim da sam previse malo papala prepao i neznam sta jesti. Nikad nisam pazila na prehranu i nikad nisam imala problema sa tezinom. Mama mi kaze nemoj nista mjenjati nego isto jedi ali manje porcije i cesce.. neznam valjda ce tako pomoci..

Happy dobro nam dosla 

• mama@
    19. Rujan 2015. 08:13

Kupila sam onu silnu robicu s neta. Bas sam sretna. Sad samo da dode da to sve operem dok je toplo vani.

Za kinder mi se nitko jos nije javio. Al planiram uzeti taj s neta samo dok ga vidim.

Moja beba je sve aktivnija jedino kad mm stavi ruku umiri se skroz. Kaze on; nisam valjda vec malom autoritet!? Hahahaha ( mozes misliti )

Nadam se da ce nam danas biti laksi dan nego jucer

lady6
    19. Rujan 2015. 09:22

Jutro, okruglice! Ja opet nisam spavala zbog kicme, narucila sam se na masazu u ponedjeljak pa mozda bude lakse. Jucer odradila zadnji dan na poslu, sad krecem sa odmaranjem i pranjem robice. Jedva cekam pregled u pon, svaki put je sve ok i svaki put strepim kad ce nesto krenuti krivo. I moja se smiri cim mm stavi ruku, a na moju ne reagira

Tyna24
    19. Rujan 2015. 09:57

isto tako i moj,čim mm stavi ruku neće lupati,i ako baš gleda u trbuh kad oče vidjeti.nema šanse onda..a kad se makne i ne gleda počne show opet

Sonja8
    19. Rujan 2015. 10:16

Dobro jutro okruglice  
    Čitam vaše +2 i +4 kilograme i gledam sebe i svoj stomak...ja sam dobila 8 kg (možda i vise, strah me stat na vagu) i stomak mi je velik i guzica i noge i tako bih rado da i ja mogu reci da sam dobila samo 4 kg...Ah... 
    Znam, sve smo različite, imamo različite metabolizme, ali malo sam ljubomorna, nemojte se ljutiti 
    Mama @, super za robicu, bas fora! 
    Lady, uživaj na zasluženom odmoru!

Mrkvica2
    19. Rujan 2015. 10:38

Lady neznam kako ti ali ja sebi uopce ne izgledam debelo.. u trudnocu sam krenula sa 53kile i sada sa 66 na svojih 165 ne djelujem debelo, imam osjecaj da je vecina u trbuhu  

Mama kada robica stize? Mogu misliti da se veselis, javi kako si zadovoljna.

Cure neznam kako vi ali ja se uzasno brzo umaram i brzo me stigne stezanje i probadanje u trbuhu.. dok sam ocistila ribu i ogulila krumpir za rucak vec na skrge disem.. grozno

Tyna24
    19. Rujan 2015. 10:58

i ja se brzo umaram... malo šetnje, pospremanja po kući, i več gledam kad ću leći

neznam kak kod vas, ali ja taaaaaako loše spavam več 2 tjedna, hodam po kući ko zombi..umorna sam ko pas danas sam sama kod kuće, i ja mislim da budem ga cijeli dan provela u krevetu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.