Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    19. Rujan 2015. 11:32

I ja sam umornija nego inace, mislim da je to jer jako slabo spavam...vrtim se i budim, nikako se namjestiti + wc... I primijetila sam da me zaboli iznad rebra s desne strane kod osita kad se naglo dizem ili mijenjam polozaj. Jel jos nekom tako? Nadam se da je to normalno jer se maternica siri i stisce sve organe.

Pepita2109
    19. Rujan 2015. 12:20

Pozdrav okruglice 
    Šta se tiče zajedničkog spavanja, ja nebih da beba spava sa nama u krevetu jer se bojim da poslije neće htjeti u svoj krevetić pa da će stajati za ukras, a sad kako će biti vidjeti ćemo 
    Mala7777 žao mi je da te doktor uplašio,ali stvarno postoji mogućnost da ti je bebica samo manja, mojoj bebici je prošli put opseg trbuha bio za par dana manji.. ma sumnjam da ikome baš to sve odgovara po mjerama sigurno ima nekih istupanja jer ipak svaka je beba različita..
    Mrkvica ma daj molim lijepo ja uopće puno ne jedem, šećer je dobar, a kile se na mene ljepe i od pogleda, nije svačiji metabolizam isti, ne zamaraj se time, ubaci jogurt, ja sam ga ubacila zato jer me osvježavao i mogu ti reći da sam od njega manje gladna, s tim da sada po novom stavljam u njega samljevene sjemenke lana i sezama ma preeeefino, i bar mi je i probava normalnija 
    mama meni moj svaki put radi ultrazvuk i tako mi i kaže bebinu težinu i na svakom uzv sve mjeri i gleda detaljno
    lady suosjećam za kičmu, sad slijedi odmaranje, i ja bih robicu prala aliii prvo moramo ormar kupiti hahah 
    moja bebica meni udarce uzvraća, a sa mm je kao i kod vas, evo čak sam skužila da je kad ga nema doma dosta nemirnija nego kad je doma, kao da zna da ga nema 

Umaram se jaaaako brzooo, leđa bole i kad radim nešto svako malo sjednem hehe

Happy dobrodošla 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    19. Rujan 2015. 13:32

Ma dajte cure,pa ne možete na dijetu u trudnoći. Naravno da treba biti umjeren i ne pretjerivati,ali to se da izvježbati i izgubiti poslije 😉
    Samo neka bebića papa i raste. Ja sam imala 47, a sad imam oko 57 kg i to je ugl. buša (i cike i guza,ali to su sve dobri dijelovi ha ha) Mužić posuđuje majice i dobro je 😜
    Moj sinek bi svom tatici najrađe u krilo skočio valjda...kad on približi ruku ovaj se sav potrga da ga izlupa i sav se vrti 😄 Valjda osjeti njegovu dobru energiju pa ga pozdravlja. Ha ha

lady6
    19. Rujan 2015. 13:33

Vidim da se svi pratimo sa simptomima....mrkvica, vidi mi se i u trbuhu i u nogama i u guzi...imala sam 62 na 172, a sad lijepo 75. Najgore je kaj ne jedem drugacije nego prije, a to znaci jedem sve ali ne velike kolicine samo ocito mi se sada jace hvataju....

Pepita2109
    19. Rujan 2015. 14:01

Pinkypik slažem se sa tobom..
    heheh, moj obožava maziti trbuh,a vjerujem i da malena to voli zato je i mirna, jer sad je na terenu i u vrijeme kad je inače maženje ona sada ludi kada ga nema hehe
    lady ja ne znam zašto se ti opterećuješ pa bar nisi ušla sa viškom kg u trudnoći, ja sam visoka 165-167, i prije trudnoće imala sam 68kg dakle 10kg viška najmanje, nije se to baš vidjelo na meni, planirala sam ja smršaviti taman do ovog ljeta ali eto hahah sada sam maloprije stala na vagu i pokazuje 77kg, dakle praktički već sad imam za skinuti 20kg kad rodim a kile će rasti do poroda još ohoho ali se ne zamaram, jer imam kondicije i osjećam se dobro.. moja strina je dobila 25kg u T, mala je sada 7mj stara, a strina ima i 3kg manje nego prije T, tako da se ne zamarate puno 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    19. Rujan 2015. 14:05

E i da svekrva mi je dala savjet da si kupim čepiće protiv zatvora za poslije poroda, kaže da je su nju spasili jer joj je odlazak u wc bio gori od poroda i da su je spasili, tako da ja sam si stavila to na popis svakako..

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    19. Rujan 2015. 14:39

Pepita vjerujem svekrvi sto se zatvora tice. Ja sam cepice vec priredila i cekaju 1.mj 
    Bez njih je odlazak na wc doslovno gori nego porod.

Pripremila sam i Faktu kremu za guzu jer znam da cu i s hembacima imati problem.

• mama@
    19. Rujan 2015. 14:43

Mrkvica vjerujem da ce mi robica biti poslana u ponedjeljak tako da vec u utorak-srijedu ocekujem pranje 

To su 2 velika paketa puni robe. Cura hvali a i na slikama odlicno izgleda odlično. 
    Jedva cekam da krenem razvrstavati.
    Nakon toga ostaju mi rucnici i robica za izlazak.

dillb
    19. Rujan 2015. 15:04

ola okruglice.

još jedan lijepi dan za farbanje stolarije i pospremanje po kući. danas smo kupili i veliku komodu. sljedeći vikend nam slijedi krečenje. još ostaje ormar koji je muž odlučio sam napraviti.
    vidjela sam danas u Lesnini neki mali mićani jastuk za dojenje za 60 kn. sad sam gledala na stranici minigreeny, njihovi su od 143 kn.

kad spominjete maženje bebe s taticama... ja jedva čekam da moj muž stavi ruku na trbuh tako da se ovaj moj sportaš malo umiri. dok smo šetali po dućanu, izvodio je akrobacije. vidjela sam da me ljudi gledaju kako hodam i čude se. ja si samo mislim "da samo znate što ovaj izvodi..."

shimmer, hvala za info. ja sam jedna od onih bezveznih trudnica koja ide na redovni porodiljni, dakle 28 dana.

visnjass, baš si me slatko nasmijala. legendo...

Pinkypik
    19. Rujan 2015. 16:18

Pepita i mama@ hvala na info za čepiće...evo,od kud da čovjek sazna takve informacije?! Pa to je nevjerojatno - ja sam tek nedavno saznala da mi slijedi i nekakav klistir pa sam se sva sablaznila ali nije to sve skupa niš strašno,samo je dobro čuti što te čeka da se ne šokiraš u tom trenu. A kad sam prije par godina čula da se nekaj reže... 😱😭 uh bože,mama mi se tako smijala kako sam se zgražala, a ja ko da sam s Marsa pala! Sad sam super obrazovana ha ha 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.