Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    19. Rujan 2015. 16:19

mama ma meni je totalno drago da mi je to rekla inače bih se vjerovatno samo pošteno namučila, koje si čepiće kupila?
    super za robicu, meni fali još bodybenkica veličine 56 i 62 i majčica i hlačica vel 68,ali valjda ću naći štogod, tražila jesam po njuškalu ali nisam našla baš, poslala upit za jedne bodybenkice pa ćemo vidjeti
    dillb svaka čast baš ste vrijedni,ja sve sama tražim i zapisujem, dragi samo govori sve ćemo stići hahaha a mene panika hvata hoću sve oprati na vrijeme i tako hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    19. Rujan 2015. 16:37

Cepici su Eva/qu. To ti je nesto novo sto ne izaziva grceve. Ovi drugi izazivaju jake grceve ali sve to pomaze. Samo zasto da trpim opet neke bolove ako ne moram.

Ines24
    19. Rujan 2015. 19:23

Pozdrav drage okruglice 

Prvo što se tiče kila već sam sad na +10 (+ još 10 viška od prije trudnoće), ne brine mene to toliko koliko me doktor svaki put ubije u pojam kad kaže da je previše, svjesna sam i ja toga ali zbilja ne jedem ništa više nego prije... A izgubit ih mogu i znam, to nije problem jer sam već dosad prije 10 godina izgubila 18 kg, dio sam vratila pa sam prije 3 godine izgubila 10-ak kg i tad sam bila baš zadovoljna sobom...

Što se tiče udaraca bebe, moja baš ne želi kad ja želim, pa tako ni kad tata to želi vidjeti (tvrdoglava na tatu )

Ja sam u laganoj panici jer se stan tek počinje sređivati pa nas čeka kupovina namještaja (dok ga dovezu može proći i 2-3 tjedna), a sad izbjeglička kriza pa svaki dan strepim hoće li dragog poslati tamo na ispomoć i na koliko dugo uopće, ne znam kako ću sama onda to sve... Plus to što za bebu planiramo u kupovinu tek krajem 10. mjeseca i u 11. 

lady6
    20. Rujan 2015. 11:09

Taman sam mislila sutrq shopping u ljekarni tak da super kaj ste spomenuli cepice. Nego, ne znam jel netko tu vec pisao ili ne ali za nas ulosci nakon poroda. Vec sam kupila Vir 80 a onda saznala da postoje chiccovi puno bolji i veci. Sutra cu ih uzeti u ljekarni.

• mama@
    20. Rujan 2015. 11:42

Vir uloske sam isprobala i mislim da necu eksperimentirati s necim novim. Inace ne podnosim sve uloske a Virovi su mi definitivno najbolji i najmeksi za nakon poroda i sivanja

Sonja8
    20. Rujan 2015. 12:42

Pozdrav okruglicama!
    Mama@, hvala na savjetu za kapi, to mi ne bi palo na pamet pa super je čuti tako nešto i pripremiti se za to...

Anaheja
    20. Rujan 2015. 15:12

Meni se cini jos nekako rano za nabavku jednokratnih gacica i ulozaka... Ali ako imate kakav pametan savjet... Uvijek je dobrodosao...
    Naravno da nemam u planu unistavati svoje gacice 
    Ja sam trenutno u potrazi za postenom, a jeftinom spavacicom i papucama. Sve spavacice koja sam vidjela da su po 50ak kn su prozirne, a ove kvalitetnije su po 90- 100 kn... To mi se nekako cini puno s obzirom na to da cu je nositi iskljucivo u bolnici... Mozda cu ipak radje kupit pidzamu pa na viziti skidat hlace... Pidjamu cu ipak i poslije nosit 

dillb
    20. Rujan 2015. 15:24

pozdrav okruglice. vidim da uživate u nedjelji. moji su muškarci zahrkali.

drago mi je da ste spomenule i temu "nakon poroda". na žalost, to nitko ne spominje. ja sam poslije prvog poroda koristila i vir uloške (plavi su bez zaštitne folije, rozi sa - to im je jedina razlika) i palomine "ona". chicco ulošci su ogromni, koštaju oko 55 kn. ako ste učlanjene u dm baby bonus klub, onda ih možete kupiti u chicco dućanu s popustom. ja sam razmišljala o kupnji tih uložaka, ali mi je to nekako puno novaca.

što se tiče velike nužde, meni su odmah u rodilištu dali vrećicu praha koji se razmuti u vodi i popije te djeluje laksativno. prah je "purisan", može se kupiti u ljekarni. eto alternative za one koji ne vole čepiće ili im probava brže reagira (osim ako niste sretnice kojima i šljiva djeluje na isti način).

i da vas utješim, obzirom da sam prva na redu za porod - ja još uvijek nisam ništa od robice oprala. jedino što za sad imam su jednokratne gaće i dva paketa lola uložaka (lola ulošci su isti kao i vir - ali jeftiniji).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.