pozdrav veseloj ekipici i novim članicama!
evo kod mene u potpisu tablica za termine pa se upišite tko već nije.
a Mi@, neka si s nama, ali nisu li ti po terminu bliže proljetne bebe? da ne bi sama ostala ovdje kad mi sve rodimo. otvorena je i ta tema
ja sam jučer bila u kauflandu oko 11h, od jastuka/bodija/posteljine ništa. rasprodalo se prije 9h.
pitala sam frendicu za veličinu 50, ona je malu od 52cm odmah oblačila u 56 i bilo joj je neznatno velika robica. a u veličini 50 je imala svega par komada robice. ja ću tu skroz malu kupiti isto polovnu, jedino baš kombinaciju za izaći iz bolnice novo
što se pelenica tiče, skupila sam 13kom, sve rabljene. baš sam ih jučer slagala, svježe oprane i osušene. ako nam bude krenulo, već znam koje ću sljedeće uzimati
dillb, tvoj sinek će biti momak i pol! jesu ostali parametri ok, količina plodne vode i što sve još mjere? moj muž i ja smo dosta visoki pa me strah da će naša djevojčica biti natprosječno duguljasta pa da isto ne bi bilo panike oko mjera.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
mama ja sam svoj polovni platila 500kn, također sa madracom, i podesivom podnicom i spuštaju se obje stranice,ako je krevetić očuvan i madrac to je super cijena, moj izgleda kao nov..
shimmer meni mama kaže da je meni i vel 50 bila velika ja sam bila 48cm i 2900grama hehe, zato gledam da i ja imam ponešto od te veličine
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
evo i mene iz kauflanda.nema niti jastuka,niti bodyja niti posteljine...ja budem nazadnje odustala od tog jastuka
Bok drage okruglice!
Javljam vam se iz vlastitog (kućnog) kreveta! 😄
Lijepo je biti doma! Kontrakcije nisu prestale,ali vjerojatno ni ne budu, ali pošto je sve ok nema smisla ležim u bolnici. Puuuno je bolje biti u vlastitom krevetu i u vlastitoj kupaonici 😁
Bebač je dobio ocjenu 10/10 i mrgica je mala od 1400g i stalno je aktivan. Dobila sam magnezij i ležanje,druge nema. Glavno da je sve zatvoreno i to je to.
Baš sam sretna da nisam tamo morala i za vikend ostati 😃 😁
Sad i ja mogu na pranje robice prijeći...ili mamu za to zaposliti...hmm
Allegra,kako je prošao pregled?
Lijep pozdrav svima i hvala na savjetima... Da podjelim sa vama vezano za toplomjer, mi smo kupili toplomjer u obliku dude... A ako slucajno ne bude duda zanimljiva, istrazivat cemo dalje... :)
evo mene s pregleda! sve je ok, mala je guzom prema dole, ali kaze doktor ima jos vremena da se okrene. imamo 1250 grama.napisao mi je 1 čl uloživ za jagodicu prsta, ali nije nista komentirao, osim da je sve u redu tak da je valjda to ok, dosada je uvijek pisalo zatvoren.. za bh kontrakcije kaze da je to normalno i da ne moze biti nista od njih osim kaj nisu ugodne i da ne trebam panicariti,kontrola opet za 4 tjedna
Alegrazg to s 1 čl nije nista.. standard. Super za dobar pregled.
Jesu tebi sada rekli tezinu i polozaj bebe ili vec od prije nesto znas?
Meni nitko jos nije spominjao ista od toga.. trebam li ispitivati ili sto?
Tyna ma kaj ti je to ljudi čekaju od ranog jutra za to heh
PinkyPik baš mi je drago da si kućii i
mare0412 vidjela sam i ja tu dudu toplomjer,ali nekako sam skeptična neka djece ne vole dudu, a neka vole, daj zamisli da ti poželi ne vaditi toplomjer iz usta
allegrazg baš super da je sve super i da te doktor smirio
mama meni je sam počeo govoriti, a opet imaš pravo i pitati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hey okruglice..
Citam da se borite s nalazenjem jastuka za dojenje.
Vidjela sam da u Adax-u ima za 102,40 kn..mislim da je to odlicna cijena s obzirom da im se cijena krece do 300 pa provjerite..a ima i web shop.
I da..netko spominje dudu toplomjer..ehh..kupila je i ja medutim nije ni koristena jer je postala "pokojna" prije no sto je bebonja poceo dudati..
Probala sam je usporediti s obicnim toplomjerom i uvijek mi je davala nizu temperaturu tako da i bas nije vjerodostojna.
Tako da mi je bila veliko razocarenje..
Sortiraj odgovore
Najstariji