Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    17. Rujan 2015. 14:34

Niana, dobrodošla 
    Anaheja, super za krevetić, meni je ikea malo daleko, ali ako poludim, zaletim se i tamo jer su ti krevetici tu toliko skupi, a i nisu nešto!

Ines24
    17. Rujan 2015. 14:37

Lijepi pozdrav svim mamama i dobrodošlica novima 
    Dragi i ja smo išli danas u izvidnicu u Bosnu kakve su cijene, našli smo madrac za krevetić 200 kn i gledali ostale cijene... Kod njih se cijene sjedalica za veću djecu kreću oko 450 kn, a mislim da nigdje kod nas nisam vidjela ništa ni približne takve cijene... Idući mjesec ćemo u kupovinu dok sredimo stan i dok se ja preselim k njemu konačno...
    Htjela sam vas pitati kako se kod nas kreću cijene bodića? Tamo su između 20 i 30 kn... Oprostite ako se ponavljam 

Mrkvica2
    17. Rujan 2015. 15:06

Pepita neznam kako cure koje nose nisko, ali meni ti je neki dan trbuh toliko pao, bas se ocigledno spustio, jako se vidi razlika u odnosu na prije a jedino pozitovno je sto je zgaravica prestala. Tada me pocelo dolje i jace probadati i bas pritisak osjecam dole.. doktor me pitao bas kad me pregledavao dobro jel vas pritisce ili boli reko pa malo veli on glavica je skroz dole. Sacekaj pregled pa ce ti doktor reci situaciju, to je najbolje. A za kuhanje mi je i samoj tako. Sve gledam oce biti dosta a nisam navikla praviti za dvoje ljudi samo pa redovno pojedem jos da se ne baci 

Pinkypik slazem se za normabele, pokusat cu sto rjede jer na ove moje tablete mi se tih 2-3 na dan cine puno previse..

Ines imas bodica naci i za 15kn kod nas.. cesto su na snizenju

Mrkvica2
    17. Rujan 2015. 15:08

Sonja ako ti je daleko ikea mozes naruciti i preko neta, ja planiram dekice vjerojatno tako.. jesam u zagrebu ali mi se ne isplati radi dvije dekice ici tamo.

Pepita2109
    17. Rujan 2015. 15:13

Mrkvica ja zapravo i nisam nešto obraćala pažnju na svoj trbuh tj kako stoji, samo znam da je sada drugačije nego inače mislim na to kako se osjećam i šta se događa,a vidjet ćemo za koji dan 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    17. Rujan 2015. 15:35

Vjerojatno se već pričalo o veličinama odjeće, ali ne stignem sad kopati treba mi info čim prije, dakle da li je 56 prevelik za tek rođenu bebu? Mislite da bi trebala imati npr 50-52 za izlazak iz bolnice?

Sonja8
    17. Rujan 2015. 15:50

Mrkvica, znam da mogu i preko neta, ali sam htjela vidjeti krevetić prije...Ah, vidjet ćemo... Samo ti odmaraj  
    Sto se tiče tih veličina i bodica-ja sam kupila u Deviću jedan 62 i jako je malen i u Ontariu jedan 56, širi i duži od ovog 62...tako da je to stvarno sve relativno... Gledala sam katalog od Kika...kako su slatki i nisu skupi ti bodici...Morat ćemo se uputiti u Kopar malo u shopping 

Anaheja
    17. Rujan 2015. 18:34

Meni najbolja opcija za nabavku odjecice koja ce mi falit... Second hand shop. Ionako mi je sva odjecica nasljedjena, tako da me to uopce ne smeta. Stvari koje sam vec kupila izgledaju kao da nikada nisu niti bile nosene, a bodici su bili po 5 ili max 10 kn. Bacim u pranje i to je to :-D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.