Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    17. Rujan 2015. 13:08

Pozdrav okruglice i od nas dvije  nadam se da ste mi sve dobro

Pepita ja sam robicu dobila ali stvarno neznam koliko toga treba imati, mislim da je ovo sto imam u vel 50 i 56cak i previse. Nisam sigurna, iskusne mame ce bolje odgovoriti.

Evo mi idemo s pregleda.. nije bas sve idealno, bila sam u pravu mala se malo ipak rano spustila nisko glavicom u zdjelicu i sad me pritisce dole, zato me onako sve i bolilo neki dan. Cervix skracen ali jos se nisam pocela otvarati pa mi je doktor preporucio sto vise lezanja na lijevom boku i mirovati. Ne strogo ali prikociti, spavanje isto na lijevom boku.. sto se tice velicine na 1700je mala vec i to je okej kaze doktor. Za tj dana moram napraviti testove senzibilizacije. Za bh sam dobila normabel, a doktor je rekao da ce sada biti gore jer mala konstantno vrsi pritisak glavicom pa senzibilizira maternicu.. i dobila sam opasku da radije jedem 5 puta dnevno nego rijede a vise, inace na +13sam, rekao je da cu ako ovako nastavim roditi sa +15/16 sto se meni cini okej ali ajde.. necw skoditi da pripazim.

Curke koje ste jos trebale imati dns pregled javite nam se.. a ostale drzite se kuce jer vani je uzasno 

Dancccci
    17. Rujan 2015. 13:08

Pepita hvala na info o bodyu u kauflandu. Moram ici nesto nabaviti pa makar bilo i malo vece. Prave veličine ( 52-56) cu traziti u c &a i h&m.

Ima i u Kiku...nisu jako skupi, a lijepi su. Zara-5 kom u paketu po 129,99 i Baby Center 3 kom u paketu 64,99 ako se ne varam...

Dancccci
    17. Rujan 2015. 13:21

Što ćete vi svojim bebicama prirediti za izlazak iz rodilišta? Obzirom da je termin 20.12. biti će jako hladno... 

Mi@
    17. Rujan 2015. 13:36

zene drage :) u potrazi sam za nekim treningom za trudnice, da se malo pokrenem pa sam upravo naletila da FloDance ima besplatne treninge za trudnice, koji ce započeti 1.10., uz potporu grada Zagreba. Ne znam koliko je još mjesta slobodno, ja sam se upravo prijavila, pa ako ima jos zainteresiranih evo link: http://studiothalia.com/projekt-sretna-mamazdrava-beba/

:*

Pinkypik
    17. Rujan 2015. 13:49

Pepita,ja sam na klokanici baš gledala članke i imaju i što ponijeti u rodilište,i što treba bebici za početak i doma i u bolnici, i svašta nešto pa pogledaj malo pod trudnoća negdje...
    Joj,da bar ja mogu na tu sparinu van..malo na kavicu sjesti..a moram još tu biti par dana na promatranju 😭 
    Mrkvice, nemoj pretjerivati s normabelima, štedi to jer ništa te kemije ne valjaju.Malo da se smiri i lezi rađe neg da se kljukas tim.
    A za porod,ja sam i dalje u čudu jer ne razumijem kako to nije glasno ni vrištavo,valjda su svi na epiduralnoj,nemam drugog objašnjenja. 😕 ili ovi na filmovima muljaju....sigurno boli,pa nije beba veličine mrkve,ali svi lijepo dišu i pjevaju taj aaaa i to je vise tiskanje nego neki neznam kakvi bolovi.

• mama@
    17. Rujan 2015. 14:05

Pepita ja nisam jos kupila bodice za male al planiram uzeti 5 -6 kom 56 br.. 5-6kom 62 br...a 3 kom 52 br...3 stramplice...2 hlacice sa stopalima   i 3 gege... i to je sve.
    Meni bebe budu (dokle god stanu) u jastuku tako da mi ne treba nista previse niti ista pretoplo.

Za izlazak iz bolnice planiram prirediti 56 velicinu. 1 bodi-benkicu, hlacice, jaknicu i kapu. U jastuk cu staviti dekicu i bebu iznjeti u jastuku i jajetu..

• mama@
    17. Rujan 2015. 14:07

Pinkypik ja nisam bila nikada na epiduralnoj i nisam vristala niti malo. Meni opet nisu jasne mame koje se iz petnih zila deru. Bolje da energiju cuvaju za bebu a ne sve potrositi da vrisku

@JustSmile@
    17. Rujan 2015. 14:25

molim vas recite mi, taj banana jastuk u kauflandu jel bas u obliku banane ili nekom drugacijem?koji mu je naziv?
    sto pise u katalogu?
    Saljem svekrvu a ona nezna i trazi da joj objasnim...
    hvala! :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    17. Rujan 2015. 14:27

Dancccci ma nema beda, bolje da si ponovila, možda je koja propustila moj post 
    Mrkvica ma da sam ja dobila višak ne bih se bunila, a ovako kad sama moram pripremiti trta me da ne bude premalo nečega hehe
    Šta se tiče pregleda drago mi je da je malena dobro, a mama sad fino odmaraj i sve će biti u redu 
    mene sve strah šta če meni reći, u utorak ujutro me boljelo dolje, a večer prije imali smo odnos,i taj dan su me šibale kontrakcije cijeli dan, i mala je bila fakat nemirna, dok hodam osjećam pritisak, a i da ne govorim kako jaaako često idem na wc, pa to probadanje u jajniku i bol kao kod M i osjećaj da me grebe po zdjelici..
    Kak uopće znati da je beba nisko?? ja ju ne osjećam na želucu naprimjer...

Pinkypik hvala  glavno da si na sigurnom uskoro ćeš sjediti vani i piti kavicu dok te bebica udara iz ljubavi 

mama ja imam vel. 50 (2 odjelca i 3 bodybenkice),vel.56 ( 3 hlačica, 5 bodija dugi rukav, 1 bodi benkica i 5 jednodjelnih odjelca sa dugim rukavima),vel.62 (2 hlačice, 2 majice, 5 bodi dugi, 2 bodi kratki, 4 odijelca sa dugim i 1 bez rukava)  i vel.68 ( hlačice i majicu, gornji dio  trenirke sa kapuljačom, 3 bodi dugi, 4 odjelca bez rukava) čini mi se da imam dosta a sigurna sam da ću štogod i dobiti,a lako i nadokupiti  i imam štramplica i čarapica, samo mi se nekak čini da bih trebala benkice ili bodibenkice nabaviti još hmmm

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.