Da, ne treba se puno zamarati sa težinom ... Da li ima netko od vas cura ovdje koja misli u Rijeku ići roditi?
Mrkvice, ctg očitava bebine otkucaje inače,ali da,i kontrakcije (koje oni zovu trudovi,ali ja se ne bih složila). To je više stiskanje. Imaju oni to crno na bijelom,ne bi inače vjerovali ženama valjda.
Ja sam nekih 10 kg dobila i to je super. A in inače,za ove koji se boje poroda - bila sam u rađaoni i ostala sam u čudu kako je bilo mirno i nitko se ne dere! Svi 5-10 min pjevaju ili malo viknu koji aaaaa i evo bebice. Ja nisam mogla vjerovati! A za jednu bebu je njih 4 navijalo! Ajde,dođi,još malo i ko na tekmi ajmo ajmo i kmee....evo bebice 😃
Pinkypik, izmamila si mi osmjeh na lice sa ovom pričom o porodu . Ja se nadam da će to sve biti tako lijepo i kratko
. Ako smijem pitati, pošto sam nova ovdje.... Zašto si u bolnici? I da vas pitam sve, da li je koja od vas osjetila da joj beba štuca? onako osjećaj je u trbuhu, kao otkucaji srca ali sporije kao da beba vibrira... i traje kratko...
Dobrodošle novee curke
Mare meni je termin dan prije tvog ja sam strah od poroda imala ssve dok nisam ostala trudna, i nekim čudom je nestao nemam pojma kako.. jedino čega se bojim je epiziotimija tj bojim se reckanja, šivanja, i poslije kak to njegovati i tak to...
Ja sam sa 27tt bila na +8 sad ćemo vidjeti u utorak šta će vaga reći,ali se ne zamaram dok god ne utječe na zdravlje bebe...
Pinkypik baš cuteeee
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobrodisle nam nove okruglice.
Tablica se povecava tj.produzuje
Vidim neke muci porod... nemojte se plasiti nepoznatoga. Nema potrebe. Budete vidjele da nije bilo potrebe za ikakvim strahom.
Treba biti samo smiren i stalozen tamo i to je sve.
Vrlo jednostavno
Jedva cekam odbrojavanja kad krenu.
Dragi je danas pronasao 2 autosjedalice Pikolo na fb za 350 kn. Jedna je do 15 kg druga do 36 kg. Mislim da cu sutra kupiti. Sutra idem po bodice u kaufland...a mislim i stramplice uzeti..
Sortiraj odgovore
Najstariji