Mare 0412, i ja sam iz Pule, kod nas u rodilište su stigli novi kreveti koji su pomični i namještaju se kao stolčići. A u principu te ne režu, osim ako je to potrebno. Bolje je biti rezan, nego popucati. Ja planiram roditi u Puli i vjerujem da će biti sve u redu. Čula sam puno pozitivnih iskustava pa vjerujem da će i meni biti tako
Pozz, okruglice! Mare, dobrodosla! Termin nam je isti dan! Danas poslije posla picim u kaufland, nadam se da cu nac nesto. Mene stalno nesto malo bolucka, probode, kicma po starom, ove sparine me ubijaju, ali tjesim se da radim jos sutra pa laganini. Vec sam bila napisala da se bojim poroda ali dobre duse okruglice su me utjesile tako da sam pocela voziti u glavu kako bude bit ce. Imam dana kad me malo panika od nepoznatog okupira ali nista strasno
I mene povremeno probode. Malo sjednem ili legnem i picim dalje.
Jucer sam sa dragim otisla u ikeu. Iskreno, nisam se nadala da cemo ista vidjet, ali moram priznat da postoji jako dobra sansa da tamo kupimo krevetic. 600 kn je i za razliku od ostalih po toj cijeni, jako je cvrst. Najskuplja posteljina je 180 kn, a plahtice su po 40- 50... Nisam sad bas 100% zapamtila... Tako da je ovo bio prvi odlazak u ikeu koji nije bio uzaludan
Mare da je to tako strašno ne bi žene rađale po dvoje ili više djece da boli sigurno boli, bilo bi čudo da ne boli,ali mi smo žene i Bog nas je sa razlogom stvorio ovako jake
posudi neku knjigu, najbitnije je naučiti tekniku disanja, i opustiti se.. btw i ja sam čitala da je bolje da te recnu nego da sama popucaš jer kad žena sama puca to može njima biti problem kad se šiva..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
allegra, ja sam ga dobila od dijabetologice besplatno... probaj pitati ginekologa ili doktora opče medicine, možda ti ga mogu prepisati besplatno... ako ne, možeš ga kupiti preko njuškala, imaš ih kolko hočeš...
ja si preko njuškala naručujem trakice za moj...
pozdrav okruglice, i stare i nove.
ne stignem čitati sve unatrag, ali evo jedan brzinski pozdrav. mi smo danas bili na pregledu i doktorica mi je u 100 briga. tri puta je mjerila dijete i veliki je. veličinom je za 37 tjedan, a tek sam u 34.om. zbog bolnice moram ponovno na ogtt jer će me u bolnici gnjaviti zbog velike bebe. uglavnom, procjena je da će beba biti oko 4kg.
cure koje se bojite poroda, riješite se tog straha što prije jer strah stvara stres, stresom se luči adrenalin, a adrenalin je zadnje što vam na porodu treba jer usporava proces poroda. dakle, disanje je jako bitno jer kisik treba bebi i mišićima, opuštenost i smirenost pomažu tijelu da odradi porod što lakše i da se proizvodi što više oksitocina. posudite knjigu "što očekivati u trudnoći", sigurno će vas umiriti i informirati.
danas je počela akcija u Kauflandu, robica i svašta nešto.
pusa svima!!!!
Niana dobrodošlaaa
dillb pa imati ćeš pravog momka, nadam se da će sve biti ok
cure moje koje već imaju robicu koliko toliko spremnu i koje se razumiju u to, naime mene je jedna osoba sjebala za robicu, pa sad brzo brzo tražim,ali ukratko daj mi recite koliko čega od tih manjih brojeva treba ja sam pogubljena totalno sada, jer se bojim da premalo ću imati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji