Pozdrav svima :D !
Ja sam nova ovdje... :) Termin mi je 25.11.2015... Pa reko da malo vidim šta se događa ovdje sa curama koje su u situaciji sličnoj meni :)
mare,dobrodošla kod nas bas sve mozes saznati sto se desava,jako smo pricljive
I zanima me da li ima neka od vas ovdje savjet kako da se nosim sa strahom od poroda? Za kilažu, sam čitala puno i znam da dosta ode na porodu a ostatak se izgubi vrlo brzo ustavri ničeg me nije strah koliko me poroda strah... Pa eto, možda znate nešto više nego ja...
Hvala Vam puno unapred!!
Evo i mene :) moj prvi post ovdje, termin mi je 23.3.2016. I jedva cekam. Kao i mare vec se pomalo bojim poroda, ali necu jos razmisljati o tome u detalje :))))
Do sada sam obavila i kombinirani test (u Vinogradkoj) i ispalo je da je rizik manji od granicnog, sto mi je ok. Nisam ga morala raditi jer imam 28g, ali ginekologica mi je preporucila za svaki slucaj.
Pusa svima i drzite se
Dobro došla Mi@ !
Nisam ni ja razmišljala puno o porodu do sad kad se termin opako približava... Sad tražim svugdje utjehu ... Ja imam 24 god i ginekolog mi je spomenu jedanput taj test koji si ti Mi@ radila ali ja sam odlučila da ga neću raditi jer ono to kao rade starije trudnice....
Evo i nas okruglice, da se odma pohvalim imamo kolica. Nemogu vam opisati kako mi je sada srce na mjestu hehe, jos nam je od tih vecih stvari ostalo naci krevetic.. naletili smo na rabljena cam kolica za 1000kuna, ali su kao nova, stara svega godinu. Prezadovoljna sam
Shimmer ja se jedva suzdrzavam da ne krenem prati svu tu robicu, ali nekako odoljevam da nebi morala dva puta.. nece se zaprljati znam ali eto, blesava sam hehe.
Curke od koliko starosti se beba stavlja u baby gym?
Dobro nam dosle nove okruglice, uzivat cete ovdje sa nama. Mare mi smo u tri dana razlike, meni je termin 22.11. Upisite nam se u tablicu kod shimmer u potpisu je link.
dobrodošle nove cure!
Tyna, jesi čitala kaj jesenske bebe? ima neka curka koja ima gestacijski dijabetes, nakon 2h joj je bio 9,6 ko meni i kaže da joj je doktor rekao da je u ponedjeljak ostavljaju u bolnici i vjerojatno će joj inducirati porod, jer od šećera hoće biti puno komplikacija opasnih za bebu u 39.tjednu...sad sam se ukakala od straha.
Mrkvica 2 , kad su nam termini sa tri dana razlike, te smijem pitati koliko si kila dobila do sad? Ja sam dobila 13kg...
... A kolica si uzela 3U1? Ja sam imala sreće pa sam dobila od brata kolica, krevetić i sve šta ide uz krevetić(madrac, plahte, posteljinu)... Ma ustavri, sve sam dobila osim one komodice za presvlačenje... To smo kupili polovno jer nam poslje može ostat kao ormarić, pa mi se čini praktičan...
Pozdrav svim okruglicama! I dobrodošlica novima!
Hvala vam na brizi i pitanjima...Još uvijek vas pozdravljam sa sv.duha....a baš sam mislila da bi mogla doma danas. Ali kaže dr. da se još malo gledamo i pratimo pa da ću onda doma. Jer još imam neke kontrakcije ujutro (7 kom.-previše) i popodne (3) ali kako sam na tim tabletama valjda su mislili da će prestati pa me zato još gledaju. I ctg svaki dan naravno. Inače smo dobro i bebili i ja. Soba nam se napunila ko šipak (4/4) ali je i dalje ok. Ne treba se žaliti. Da sam doma sigurno ne bi ovoliko mirovala.
Hvala na dojavi za Kaufland...jadnog mužića šaljem uokolo ;-)
Mare da 3 u 1 smo uzeli, druga nismo ni mislili jer mi jaje svakako treba a kosaru mislim za setnje koristiti. Sportski dio ionako kasnije dolazi.. kila sam ti na vaganju prije mj dana imala +10 a sutra cu na pregledu vidjeti kako stojim sada.. rekla bi da sam isto tu negdje na +12/13kg. Sve okruglija ali bas me briga hehe
Pinkypik dago mi je da ste dobro i ti i beba.. reci mi jel ctg ocitava te kontrakcije? Drzite nam se oboje budete brzo doma
Sortiraj odgovore
Najstariji