Pozdrav okruglice😀
Pinkypik kakva je situacija danas,kako si?
MaliV dobrodosla
Meni su stigli nalazi krvi i ogtt-a sve je super,....jedna briga manje
Juce sam isla na kontrolu kod dr,i uvz vidjeli smo malca 😊 isao je i m samnom,pa mu je dr po malo pbjasnjavala sta je sta,sav se sijao 😀 beba nas je pocastila mahanjem,mlackanjem i jednom je zjevala. Ne mozes opisati taj dozivljaj 😀
Mrkvice, bit će da je to... jer sad mi je sve ok
White, to je sigurno prekrasan doživljaj ja sam radila samo 2D uzv na kojima jedva skužim što je glava, a što trbuščić
ali još dva i pol mjeseca pa će nam mahati i zijevati cijeli dan
allegra, meni je šečer super skoro 2 tjedna
tak da jedem i pudinge,slatko,grožđe,ma sve..i ne raste preko 6.8, a granica je 8
Pozdrav drage moje Okruglice.
MaliV, dobro nam dosli (mamica & sinčić)...
Pinkypink…novosti? Kako ste?
White, cestitke na dobrim nalazima i lijepom ultrazvuku
Shimmer, koliko pelenica imas za sad? Jao, koji lijep prizor šarenila na štriku Hihi.
Pepita, hvala na informacijama za kaufland, nadam se da cu uspjeti kupiti i jastuk i bodiće...
Dobar dan okruglice moje, eto danas sam nešto bolje šta se tiče snage i volje hehe
dobrodošla MaliV i čestitam na dečkiću i želim ti ugodno druženje sa nama tu i ugodan ostatak trudnoće
Šta se tiče informacija za Kaufland ma nema na čemu drage moje sve šta saznam dijelim ovdje..
Ja sam skužila da je moja bebica dosta aktivnija kad je tata na terenu, kao da osjeća da ga nema, ma mislim sigurno osjeća jer je svaku večer mazi a sada ga nema hehe
Jučer sam ujutro i navečer popila magnezij jer me uhvatila panika oko tih kontrakcija i danas je puno bolje bar što se toga tiče, ali jučer predvečer me počelo probadati sa lijeve strane kao jajnik,i danas se nastavilo, ali nije strašno malena je aktivna i sve je normalno
Mrkvica kao da smo se jučer tek javile na ovu temu, a sada evo nas sve bliže kraju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vidim da ste pisale o jastucima za dojenje pa da vas obavijestim da od sutra kreće akcija u kauflandu.... 69.99 kn...mislim da je cijena odlična
Aloha... opet vrucina
Shimmer viper je Bubu... a sad detalje bi morala prepisati s etikete al je odličan. Podesiv i ima sve potrebne kajisice. Ja prezadovoljna za tu cijenu.
Nocas kad sam se okretala uhvatio me takav grc u nozi da sam prestala disati. Odvratno boli. Odmah me sjetio na proslu trudnocu
Morat cu piti Mg svaki dan izgleda kako bih izbjegla takve grceve.
Danas nam je bebac toliko aktivan da ja samo skakucem kad me lupne. Toliko iznenadi i 'odalami' da se stresem
Mama@, i mene grč uhvatio i probudio jutros oko 7...
Sinoc mi dragi ljubi trbuščić i taman mu se bebica javi tako da je preko usnice osjetio curkin pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji