Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2015. 10:11

Pozdrav okruglice😀
    Pinkypik kakva je situacija danas,kako si?
    MaliV dobrodosla
    Meni su stigli nalazi krvi i ogtt-a sve je super,....jedna briga manje
    Juce sam isla na kontrolu kod dr,i uvz vidjeli smo malca 😊 isao je i m samnom,pa mu je dr po malo pbjasnjavala sta je sta,sav se sijao 😀 beba nas je pocastila mahanjem,mlackanjem i jednom je zjevala. Ne mozes opisati taj dozivljaj 😀

JuicyFruit
    16. Rujan 2015. 10:17

Mrkvice, bit će da je to... jer sad mi je sve ok
    White, to je sigurno prekrasan doživljaj  ja sam radila samo 2D uzv na kojima jedva skužim što je glava, a što trbuščić  ali još dva i pol mjeseca pa će nam mahati i zijevati cijeli dan 

Tyna24
    16. Rujan 2015. 13:06

allegra, meni je šečer super skoro 2 tjedna
    tak da jedem i pudinge,slatko,grožđe,ma sve..i ne raste preko 6.8, a granica je 8

Sonja8
    16. Rujan 2015. 15:07

Pozdrav drage moje Okruglice. 
    MaliV, dobro nam dosli (mamica & sinčić)...
    Pinkypink…novosti? Kako ste?
    White, cestitke na dobrim nalazima i lijepom ultrazvuku 
    Shimmer, koliko pelenica imas za sad? Jao, koji lijep prizor šarenila na štriku Hihi.
    Pepita, hvala na informacijama za kaufland, nadam se da cu uspjeti kupiti i jastuk i bodiće...

Pepita2109
    16. Rujan 2015. 15:37

Dobar dan okruglice moje, eto danas sam nešto bolje šta se tiče snage i volje hehe

dobrodošla MaliV i čestitam na dečkiću i želim ti ugodno druženje sa nama tu i ugodan ostatak trudnoće 
    Šta se tiče informacija za Kaufland ma nema na čemu drage moje sve šta saznam dijelim ovdje..
    Ja sam skužila da je moja bebica dosta aktivnija kad je tata na terenu, kao da osjeća da ga nema, ma mislim sigurno osjeća jer je svaku večer mazi a sada ga nema hehe

Jučer sam ujutro i navečer popila magnezij jer me uhvatila panika oko tih kontrakcija i danas je puno bolje bar što se toga tiče, ali jučer predvečer me počelo probadati sa lijeve strane kao jajnik,i danas se nastavilo, ali nije strašno malena je aktivna i sve je normalno

Mrkvica kao da smo se jučer tek javile na ovu temu, a sada evo nas sve bliže kraju 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Dancccci
    16. Rujan 2015. 15:37

Vidim da ste pisale o jastucima za dojenje pa da vas obavijestim da od sutra kreće akcija u kauflandu.... 69.99 kn...mislim da je cijena odlična 

• mama@
    16. Rujan 2015. 16:35

Aloha... opet vrucina 
    Shimmer viper je Bubu... a sad detalje bi morala prepisati s etikete al je odličan.  Podesiv i ima sve potrebne kajisice. Ja prezadovoljna za tu cijenu.

Nocas kad sam se okretala uhvatio me takav grc u nozi da sam prestala disati. Odvratno boli.  Odmah me sjetio na proslu trudnocu 
    Morat cu piti Mg svaki dan izgleda kako bih izbjegla takve grceve.
    Danas nam je bebac toliko aktivan da ja samo skakucem kad me lupne. Toliko iznenadi i 'odalami' da se stresem 

Sonja8
    16. Rujan 2015. 16:57

Mama@, i mene grč uhvatio i probudio jutros oko 7... 
    Sinoc mi dragi ljubi trbuščić i taman mu se bebica javi tako da je preko usnice osjetio curkin pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.