Evo i mi smo danas na okruglih 30tjedana 😃 i +10kg ali meni je u samom startu i falilo 5kg a i 3 je u cicama 😅 ugl,svi me hvale..nemam kolostrum jos ali sam prije koji tjedan znala osjećati nekakvu struju,peckanje u bradavicama.jel se kojoj od vas to desavalo?nemam niti BH,vidim da neke od vas muku muče s njima!jel pijete magnezij?ja vec 2 mj svaki dan popijem magnezij direkt u prahu pa mozda zbog toga ni ne osjetim te grčeve! U petak smo napokon opet na kontroli i jedva čekamo da vidimo opet našeg malog pisolinca ❤️ A vama cure držim fige da sve bude dobro kao i do sada 😘
Mala7777, i meni je u petak pregled, nikako dočekati.
moja pišulja je zadnjih par dana ludovala po trbuhu, ali je danas dosta mirnija..jel se i vaše bebe tak umire nekad?
moraju se i oni odmoriti malo.
Tyna,kako secer?ja se opet pikam za tjedan dana...
I moj mali nekada udara vise a nekada isto dođe dan da ga moram bockati da mi se javi...to je sve mislim normalno ☺️
Pozdrav drage mame :) čitam vas već odavno, a evo sad sam se odlučila i aktivnije pridružiti :) naš sretni dan je 27.12., prvo (pa muško) dijete. Puno pusa svima
MaliV dobrodošla! Malo ćeš nam popraviti prosjek dečkićima
Okruglice moje, jutros nakon odnosa sam imala više uzastopnih bh kontrakcija, sve jednu za drugom i one prve su bile bolne sve skupa je trajalo više od pola sata ali su se polako smanjivale. Je li se i vama to događa??
Jutro okruglice drage
Mala7777 to s bradavicama se meni odavno desava, zna biti bas jako pa me i boli cak. Pogotovo kad mi je hladno to zarenje je nemoguce.. otad izbjegavam prolaziti kraj frizidera u ducanima
Allegra naravno da im varira aktivnost. Ja sam primjetila da je moja mala puuno mirnija kada je neka promjena vremena, zvuci smijesno ali tako sam povezala, i naravno kada sam ja aktivna dosta.
Maliv dobro nam dosla i cestitke na pisulincu
Bome ima nas koje smona 30+. Precudno mi je to, uvijek sam racunala jojjj pa di je taj 30 to je vec pred kraj, kad eto me usla u 31.tt nisam se ni snasla. Uskoro cemo mi bebice nase maziti
maliV, nadam se da će ti biti lijepo na našem odbrojavanju
moje dijete isto ima faze divljanja i nedivljanja. više volim kad se češće javlja, makar onda nekad mislim "joj zašto se ovoliko bacaka, možda joj nešto smeta", a onda opet kad se ne javlja samo zamišljam najcrnje scenarije. neću biti mirna dok je ne budem živu i zdravu držala u rukama, i to je to.
pepita, hvala na dojavi za jastuk!
mama@, koji si viper uzela?
ja danas oprala pelenice! nisam izdržala eno ih suše se na balkonu.
gledam sad po webshopovima tetre i covere, treba te kupovine dobro rasporediti sljedećih par mjeseci.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Juicyfruit meni da.. znaju biti jace i duze, ali nema ih puno. Neznam mozda radi orgazma jer i inace se grci maternica prilikom orgazma pa moguce da sada to jace osjetimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji