Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala77777
    15. Rujan 2015. 22:41

Evo i mi smo danas na okruglih 30tjedana 😃 i +10kg ali meni je u samom startu i falilo 5kg a i 3 je u cicama 😅 ugl,svi me hvale..nemam kolostrum jos ali sam prije koji tjedan znala osjećati nekakvu struju,peckanje u bradavicama.jel se kojoj od vas to desavalo?nemam niti BH,vidim da neke od vas muku muče s njima!jel pijete magnezij?ja vec 2 mj svaki dan popijem magnezij direkt u prahu pa mozda zbog toga ni ne osjetim te grčeve! U petak smo napokon opet na kontroli i jedva čekamo da vidimo opet našeg malog pisolinca ❤️ A vama cure držim fige da sve bude dobro kao i do sada 😘

allegrazg
    16. Rujan 2015. 08:43

Mala7777, i meni je u petak pregled, nikako dočekati.
    moja pišulja je zadnjih par dana ludovala po trbuhu, ali je danas dosta mirnija..jel se i vaše bebe tak umire nekad?

allegrazg
    16. Rujan 2015. 09:33

moraju se i oni odmoriti malo.
    Tyna,kako secer?ja se opet pikam za tjedan dana...

Mala77777
    16. Rujan 2015. 09:43

I moj mali nekada udara vise a nekada isto dođe dan da ga moram bockati da mi se javi...to je sve mislim normalno ☺️

MaliV
    16. Rujan 2015. 09:48

Pozdrav drage mame :) čitam vas već odavno, a evo sad sam se odlučila i aktivnije pridružiti :) naš sretni dan je 27.12., prvo (pa muško) dijete. Puno pusa svima 

JuicyFruit
    16. Rujan 2015. 09:58

MaliV dobrodošla! Malo ćeš nam popraviti prosjek dečkićima 

Okruglice moje, jutros nakon odnosa sam imala više uzastopnih bh kontrakcija, sve jednu za drugom i one prve su bile bolne  sve skupa je trajalo više od pola sata ali su se polako smanjivale. Je li se i vama to događa??

Mrkvica2
    16. Rujan 2015. 10:02

Jutro okruglice drage 

Mala7777 to s bradavicama se meni odavno desava, zna biti bas jako pa me i boli cak. Pogotovo kad mi je hladno to zarenje je nemoguce.. otad izbjegavam prolaziti kraj frizidera u ducanima

Allegra naravno da im varira aktivnost. Ja sam primjetila da je moja mala puuno mirnija kada je neka promjena vremena, zvuci smijesno ali tako sam povezala, i naravno kada sam ja aktivna dosta.

Maliv dobro nam dosla i cestitke na pisulincu 

Bome ima nas koje smona 30+. Precudno mi je to, uvijek sam racunala jojjj pa di je taj 30 to je vec pred kraj, kad eto me usla u 31.tt nisam se ni snasla. Uskoro cemo mi bebice nase maziti  

shimmer
    16. Rujan 2015. 10:04

maliV, nadam se da će ti biti lijepo na našem odbrojavanju 

moje dijete isto ima faze divljanja i nedivljanja. više volim kad se češće javlja, makar onda nekad mislim "joj zašto se ovoliko bacaka, možda joj nešto smeta", a onda opet kad se ne javlja samo zamišljam najcrnje scenarije. neću biti mirna dok je ne budem živu i zdravu držala u rukama, i to je to.

pepita, hvala na dojavi za jastuk!

mama@, koji si viper uzela?

ja danas oprala pelenice! nisam izdržala  eno ih suše se na balkonu.
    gledam sad po webshopovima tetre i covere, treba te kupovine dobro rasporediti sljedećih par mjeseci.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    16. Rujan 2015. 10:04

Juicyfruit meni da.. znaju biti jace i duze, ali nema ih puno. Neznam mozda radi orgazma jer i inace se grci maternica prilikom orgazma pa moguce da sada to jace osjetimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.