Ines a nekim stvarima se ne nadas od zene stvarno, ma nebi bilo uredu ni od koga.. drago mi je sto ti je pregled prosao dobro. Kako to da odvojeno ides na pregled i na uzv?
Mrkvica iskreno mene to ništa ne čudi nažalost je to stvarbost i zapravo me čudi kad vidim nekog dobrog...
Ines tako i ja kupujem samo ono što ću moći i poslije nositi...
šta se kila tiče ja neću o tome hahaha
Važna obavijest za curke koje traže banana jastuk, biti će vam u Kauflandu od 17.09. po 70kn takoo da znateee da ja mislim na vas
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
i body 3 kom dugi rukavi, 100%pamuk, vel 62-68 60kn
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita zalosno je to ali sto sad. Ja znam da je meni bebica prioritet, a sve ostalo ce nekako doci na svoje mjesto..
Cure treba li me zabrinjavati sto mi se tebuh naglo spustio? Doslovno za dan.. citala sam da se to desava pred porod a malo mi je rano, tek smo 30+2. I osjecam pritisak jaci na zdjelicu i kukovi me rasturaju..
Daaa, jedva čekam, uvijek sam uzbuđena prije uzv-a a i trebala bi mi potvrditi spol ili ga promijeniti
okruglice.
Hvala na dobrodoslici medu ' komplicirane neradnike ' hahaha.
Danas mi je stigao viper sto sam narucila i preocuvan je. Nov. Odusevljena sam.
Pepita hvala na info o bodyu u kauflandu. Moram ici nesto nabaviti pa makar bilo i malo vece. Prave veličine ( 52-56) cu traziti u c &a i h&m.
Usput...cestitam na uspjesno odradenim 30 tjedana trudnoce
Danas mi dragi slavio rodendan i jedva sam docekala da nacnemo tortu
Vidim sve se mucimo s noktima i hlacama... hahahahaha
Ja sam si kupila 3 tajice koje su malo vece velicine i planiram ih cijelu zimu nositi. Ni ne pokusavam oblaciti traperice jer nema smisla.
Nadam se da ste mi vi sve dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji