Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    15. Rujan 2015. 09:32

Jutro i od mene okruglice  evo ja i malena spanciramo po gradu, idemo po osobnu novu i malo prosetati. 

Odjeca.. vec me pati grozno, spala sam na dvoje tajce i trenirku od prije. Majce mi takoder vec postaju tijesne, tj ispada mi busa tako da cu i ja morati obaviti jedan shopping za sebe. Duge majce su mi bas problem, imam nekoliko oversized dzempera ali jos je pretoplo za njih. Sto se tice zimske jakne necu kupovati novu, ali dobro meni je termin ranije pa mozda izbjegnem veliku zimu. Imam jedan ponco koji ce mislim odlicno posluziti za hladnije vrijeme. Cak sam mislila naruciti preko neta pokoju haljinu dugih rukava, jer u njima je stvarno najudobnije i za preglede i sve.

shimmer
    15. Rujan 2015. 10:16

jutro!

i vama su trudničke traperice uske oko gležnjeva?
    one koje sam ja probala u hm-u su presmiješno uske i neudobne.
    dok sam došla do veličine koju mogu prevući preko listova, gore sam u njoj plivala.
    a skidanje nemoguća misija. malo mi je falilo da zovem prodavačicu da mi pomogne.
    da ne spominjem da su mi sve kratke 

zimsku jaknu ne mislim kupovati. prekrit ću trbuh šalovima ako baš bude hladno i puhalo.
    a sumnjam baš da ću se posebno šetati s trbuhom do zuba po nekoj zimulji.
    iz auta u auto i to je to.

idem nabrzinu do tržnice dok nije upeklo. pa jeste vi vidjele najave temperatura za ovaj tjedan? uf.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

allegrazg
    15. Rujan 2015. 11:54

pinkypink, još uvijek su ti tako česte u 15 minuta ili su se ipak prorijedile?
    meni je danas vruće za poluditi, ne znam jel i vama tako...a za trudničke traperice sam mislila da su puuuno udobnije od ovog kaj imam..

Anaheja
    15. Rujan 2015. 12:47

Vidjela sam da u hmu ima i onih trapez kroja... Morat cu investirat u njih, ali vidjela sam ih jedino na cvjetnom, u areni ih nema. Moje hlace idu kod krojacice na dodavanje cifova jer skidanje istih postaje presmijesno. A tajice iz hma uopce nisu kvalitetne, vec su mi pune mucica izmedju nogu i po bedrima gdje je noge taru... Meni je moja zimska jakna malo velika pa se nadam da cu stat u nju, jer mi kupovina kompletno nove garderobe ne pada na kraj pameti...

Pinkypink, morat cu te malo razocarat... Ali kad jednom zavrsis tamo na odjelu, bas te i ne pustaju olako doma. Cure vise manje zadrzavaju sve do poroda... Nadam se da ce u tvom slucaju bit drugacije, da ce te pustit da uzivas domeka... 

Pinkypik
    15. Rujan 2015. 13:09

Uh...Anaheja ma valjda će me pustiti u nekom normalnom roku. 😖
    Allegra sad sam puno bolje..imala sam ujutro 5 kom. u 2 sata i poslije toga ništa 😃 
    Nadam se da će tako i ostati! Tome se veselim. Hvala curke! puse vam šaljem!

JuicyFruit
    15. Rujan 2015. 13:55

Ajoj Pinkypik, baš mi je žao da moraš tamo ležati  ali najbitnije je da je bebica dobro, ostalo ćeš izdržati 

Što se tiče traperica, ja sam kupila jedne u C&A za 70 kn na sniženju!!! Naravno to su traperice i ne mogu biti udobne kao tajice, ali su ok i nisu uske dolje. Ostale koje imam sam sve preko mojekrpice našla. Žene prodaju odjeću koja je u super stanju i ništa nisam platila preko 100 kn.

Pepita2109
    15. Rujan 2015. 17:20

Dobar vam dan moje okruglice
    Pinkypik držim fige da je sve to normalno, da nema nikakvih problema i da će te brzo pustiti 

šta se tiče traperice ja sam dobila jedne,ali ih nisam još nijednom obukla, nosim svoje tajice koje sam i do sad nosila, a mislim da ću na tajicama i ostati, jer traperice i netrudna ne volim nešto extra, majice će mi biti problem jer sam do sad nosila usko ali o tom potom zasad sve još ide na mene hehe..

curke moje ja sam si danas jedva skratila nokte na nogama uhh....
    Oko 13 sati sam ja odlučila malo odmoriti i u tih sat vremena imala sam 5bh kontrakcija, gledala sam film i nisam se obazirala na njih kao i do sad,ali odlučila sam čim osjetim budem brojala i eto.. uglavnom tek sad shvaćam da ih i ja imam dosta često jer sam tada prestala brojati a one se pojavljuju, hmm u utorak ćemo više znati, do tad što manje rada.. i da kad sam prala suđe uhvatila me jedna, i onda se proširila kao bol na leđa pa na donji dio trbuha onako kao da imam M.. legla odmah i prestalo dosta brzo.. malecka je aktivna kao i do sad pa ne brinem

i da danas smo punih 30tt 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    15. Rujan 2015. 18:17

Vidim sve vas nesto pate te trudnicke traperice, eto bar mi nije zao sto ih si nisam priustila. 

Danas sam se na fakultetu bas razocarala cure moje.. naime profesorica, znaci takoder zena, mi je rekla da zeli da radi mirovanja ponavljam njen predmet i da imam vremena do drugog mjeseca da joj se javim sto sam odlucila.. grozno, doslovno mi je dala izbor ili da malu sa tri mjeseca vec ostavljam na cuvanje ili da gubim dvije godine radi njenog predavanja. Nisam to od jedne zene ocekivala.. 

Stigla je i nasa bebimil radosnica i stvarno je super, a sutra idemo pogledati kolica i krevetac. Nemogu vam opisati koliko se veselim..

Ines24
    15. Rujan 2015. 19:00

Tajice su jedino što nosim, mogu si kupiti još koje, ali neću kupovati nešto što poslije trudnoće neću nositi... I još koju tuniku ili duži džemper i preživjet ću zimu

Išla sam danas na predavanje o Zdravlju trudnica, povela sam prijateljicu jer sam imala osjećaj da ljudi ili ne znaju za to ili nisu zainteresirani... I zaista smo bile jedine  al popričala sam si malo s ginekologicom koja je to vodila i ja zadovoljna   bila sam i na pregledu, zatvorena sam, u ponedjeljak idem na uzv  i da, na +9 sam s kilama, baš sam deprimirana 

Mrkvice zar stvarno? Ne mogu vjerovati kakvih ljudi ima... Ja sam išla na "ženski" faks, osim što su većina bile studentice i od profesora su većinom žene i zaista su susretljive prema trudnicama i mamama (većina)... Pogotovo pročelnica koja je jednu curu oslobodila slušanja nekih predavanja samo da može što više biti s djetetom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.