Slazem se da se trebamo smiriti. Uzrujavanje i kod mene pogoduje bh gospodama pa se trudim biti mirna. Sve ce biti okej i sa nama i sa bebicama, kao sto je rekla pinkypik rodendani su jos daleko.
Justsmile jos jednom cestitke i nadam se da si zadovoljna svime kako je proslo.. sada vam ostaje samo docekati prinovu
ooo pa novopečena gospođa se javila!
pitala bih jeste bili vrijedni na medenom mjesecu, ali vi ste to već prije riješili
pinkypik, vjerujem da kod ivf trudnoća budu puno oprezniji, a sigurna sam da ćeš i ti biti mirnija kad te temeljito pregledaju.
mrkvice, dala si mi misliti za 50ku. ja nisam ništa kupila u toj veličini, ali mogla bih pripremiti barem odjelce za izlazak i par bodija. ovo ostalo ću potfrknuti. baš ću pitati frendice koje su rodile nedavno.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mrkvica: hvala ti! Ma i prezadovoljna!kazem ti,san snova.uhhhhh.eh kada me jednog dana momce moje bude pitao:a gdje sam ja bio? A mama kaze tu,u stomaku,slikao se i plesao s mamom i tatom ;))))
Shimmer; da,da :) sve rijeseno. ♡ to nam je bilo kao:zajedno vec 7god,zivimo 4.jel hocemo sve odjednom?nema hocu-necu-ima vremena...NEMA, IDEMOoo... :D :D i etogac,sve je savrseno hvala Bogu,da savrsenije nemoze biti. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Shimmer ajde pitaj pa reci kakva iskustva imaju. Mene je isto iznenadilo kada mi je to rekla jer opet racunam da beba od 3 i pol kile nije mala vec prosjecno novorodence.. nemam ni ja puno te velicine ali eto neka se nade.
Pepita, za tetre sam čitala da najvise hvale one iz ekobutika od bambusa ili konoplje, ili iz Ikee.
Buffy, sretno sa skupljanjem pelenica...ja se svaki put razveselim kad nam stigne nova pošiljka i kad gledam kako se kup povećava
Pinkypink, šaljem puno pusica i pozitivne energije. Bitno da je sve u redu, a sutra ce brzo doci...
White, hvala na informacijama, sad znam što i mene ceka, vjerojatno kroz 2-3 tj jer tek početkom 10.mj idem na pregled kod gin.
:-)justsmile:-) cestitke jos jednom, drago mi je da je sve bilo savršeno
Mama@, slažem se, i ja bih samo u japankama i haljinicama bila...
Pusica svima
Moram priznat da tek tu i tamo imam problema sa oblacenjem i svacenjem, ovisno o tome kako se cuica odluci namjestit. Jedino me muce trudnicke hlace, uzasno su uske oko zglobova i svaki put ih navlacim ko manijak da ih skinem... Mislim da cu ih odnjet snajderici da mi sa strane usije cifove
A bh kontrakcije... Osjetim ih, ali nista strasno. Tako da se nadam da ce kod svih bit sve u redu sto se toga tice.
A uspuhivanje... Zapravo, jos uvijek imam viska energije, mozda zato sto sam do sada samo 7 kg u plusu... Jedini kroblem mi predstavljaju stepenice, manjak kondicije... Ali to se sve moze popravit
jutro cure!
justsmile, čestitam, super da je sve lijepo prošlo!
pinkypink, kaj kažu danas, možeš doma?
kaj se oblačenja tiče, ja ću investirati u jedne tajice, jer me skidanje i oblaćenje traperica izluđuje, najlakše mi je bilo navuči haljinicu, a sad kad zazimi...hoćete si vi kupovati zimske jakne?
allegra, slažem se u vezi tajica.. i mene izluđuju traperice, več sam kupila druge jer su mi prve premale, ali tolko su uske kod gležnjeva da ih jedva svučem
zato najrađe nosim tajice... imaš ih u mani, meni su super. gledala sam sad jedan dan i majice trudničke, imaju s više natpisa ("i'm comming", "if you think my mom is cute, wait to see me", "baby loading") super su
kaj se tiče zimskih jakni, ja ne mislim kupovati... za sad... budemo vidjeli kaj budem mislila dok bude zima a nebudem mogla zakopčati jaknu
pinkypink, kako si? javi novosti, mogu ti reči da sam puno na tebe mislila, i baš su me počele brinuti te kontrakcije.
Jutroooo
Muka mi je kad pomislim na to što oblačiti preko zime, definitivno cu morati nesto robe kupiti! Za sada tajice i šire majice koje imam uspijevaju odraditi posao... A zimska jakna? Ne znam, ovisi kako budu ove moje izgledale na meni Mozda bi neki kaputić koji ima kopcanje samo na gornjem dugmicu...da se ostalo širi po potrebi...
Dobro jutro curke!
Malo je bolje,kontrakcije se nisu još skroz smirile pa opet dobivam te tablete. A dok to pijem ne puštaju me doma :-( tako da ću tek vidjeti hoće li biti moguće ići danas ili možda sutra.a dobro,nema veze,nije to loše bar smo pod kontrolom. Ali definitivno ih je manje! :-)
Još čekam i drugu pikicu za bebi pluća. A do tada...nije tu tako loše,nije to niš strašno i eto, pokušavam misliti pozitivno jer nekako vjerujem da će se to smiriti pa da dočekamo bar 2. pol. 11.mj. Puse svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji