Pozdrav okruglice..vidim da nisam jedina koja se vec teze obuva,ja isto sve nesto u stranu.
jooj zadnjih par dana mi bas tesko,neznam kak da si pomognem vise,ledja me uzasno bole i imam osjecaj da mi se moja cura stalno upire nogama u rebra....vise neznam kak da se namjestim,a o aktivnosti da ne govorim,24h na dan ju cujem kolko me lupa..bas je aktivna.
buffy ja se zamaram zato jer to traje već tjedan dana, nikako da me uhvati to ludilo čišćenja.. i to me deprimira, a nažalost od dragog ni p od pomoći..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
vidim da vas muči oblačenje ja muku mučim s hlačama, a moj mi se smije... al mu velim da bude i on na red došao, pa bude me on oblačio i čarape obuvao. odma je tiho
al stvarno, jedva se obučem, a i svučem hlače jeeedva. uf
Da nam je barem nekako ljeto do kraja trudnoce. Da nije vruce a opet da mozemo u haljinice i japankice.. eeeeee
Nece moci.. hahahahaha
Pozdrav svima,koliko vas ima 😀
Kod nas je bila neka sparina,i sada pocela kisa....
Meni i dalje isto taj tezak zrak jedva disem,....sto se tice disanja ja kako kad,neke dane super sve ok,neke dane se zapusem dok se dignem iz kreveta 😐
Ja jutros isla vaditi krv,za kks,biokemiju,ogtt i stitnu,.... reko da spojim sve. Uglavnom uf kako je to slatko,....ali izdrzi se,....kod nas vade iz vene 3x sva sam izbodena 😂 nalaz sutra....
Mama sada uzivancija
Mama, bravo, sad odmor! Ja brojim jos 3 dana na poslu....sto se tice obuvanja, prikljucujem se..i gace i hlace postaju nemoguca misija. Zapusem se isto u roku keks, kicmu necu ni spominjati....a danas sparno....ugl.prezivjet cu
Javljam se i ja s istim tegobama, dragog već pripremam na rezanje noktiju, brijanje nogu i ostalih dijelova i obuvanje
Pregled ipak imam sutra, a ne u četvrtak, a idem i na neko predavanje o Zdravlju trudnica, naša bolnica organizira nekakva besplatna predavanja ali samo na određenim odjelima
Samo da vam javim da u mani ima trudnicke robe tj.tajica, trenirki,traperica i majica s natpisom. Majice su po 80kn... drugo sam vec zaboravila, al mislim da je sve oko 100 i nesto
Drage okruglice,
javljam vam se iz bolnice :-(
Javila sam se jutros svom dr. samo da pitam za kontrakcije jer su mi bile malo pre jake i pre česte a kaže on odmah se javiti u bol. 😱
I tak se ja samo dođem "javiti" a kad ono moram ostati bar do sutra na ctg-u i promatranju. 😖
Beba je dobro i to je najvažnije, i ne otvaram se tako da se nadam da sutra idem doma na mirovanje. Ima već oko 1400g prase moje maleno,ali "dogovorila" sam se s njim da nema van još bar 2 i pol mj.!
Tu su svi stvarno ok i brinu,pogotovo su dragi gore u rađaoni (da,bila sam i tamo) i nitko se ne dere i sve je iznenađujuće mirno. Bilo je malo uh,ah,put,pant i stigne su 2 preslatke bebice dok sam čekala. 😁
Ugl. bh kontrakcije znaju biti zaj. pa nisu za zezanciju.
draga drži se!i javi obavezno novosti.znaci ipak je moja ginekologica u pravu da to nije zezancija nego ozbiljna stvar...kolko puta si imala na dan da te poslao u bolnicu?boljelo te ili?sto vele doktori u bolnici?u šoku sam,puno nas tu ima kontrakcije..meni je napisala u nalazu "prijevremeni porođaj" kad sam joj rekla da imam te grčeve..
Sortiraj odgovore
Najstariji