Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pety03
    14. Rujan 2015. 14:29

Pozdrav okruglice..vidim da nisam jedina koja se vec teze obuva,ja isto sve nesto u stranu.
    jooj zadnjih par dana mi bas tesko,neznam kak da si pomognem vise,ledja me uzasno bole i imam osjecaj da mi se moja cura stalno upire nogama u rebra....vise neznam kak da se namjestim,a o aktivnosti da ne govorim,24h na dan ju cujem kolko me lupa..bas je aktivna.

Pepita2109
    14. Rujan 2015. 14:30

buffy ja se zamaram zato jer to traje već tjedan dana, nikako da me uhvati to ludilo čišćenja.. i to me deprimira, a nažalost od dragog ni p od pomoći..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    14. Rujan 2015. 15:09

vidim da vas muči oblačenje ja muku mučim s hlačama, a moj mi se smije... al mu velim da bude i on na red došao, pa bude me on oblačio i čarape obuvao. odma je tiho
    al stvarno, jedva se obučem, a i svučem hlače jeeedva. uf

• mama@
    14. Rujan 2015. 16:02

Da nam je barem nekako ljeto do kraja trudnoce. Da nije vruce a opet da mozemo u haljinice i japankice.. eeeeee

Nece moci.. hahahahaha

14. Rujan 2015. 16:49

Pozdrav svima,koliko vas ima 😀
    Kod nas je bila neka sparina,i sada pocela kisa....
    Meni  i dalje isto taj tezak zrak jedva disem,....sto se tice disanja ja kako kad,neke dane super sve ok,neke dane se zapusem dok se dignem iz kreveta 😐 
    Ja jutros isla vaditi krv,za kks,biokemiju,ogtt i stitnu,.... reko da spojim sve. Uglavnom uf kako je to slatko,....ali izdrzi se,....kod nas vade iz vene 3x sva sam izbodena 😂 nalaz sutra.... 
    Mama sada uzivancija

lady6
    14. Rujan 2015. 17:28

Mama, bravo, sad odmor! Ja brojim jos 3 dana na poslu....sto se tice obuvanja, prikljucujem se..i gace i hlace postaju nemoguca misija. Zapusem se isto u roku keks, kicmu necu ni spominjati....a danas sparno....ugl.prezivjet cu

Ines24
    14. Rujan 2015. 17:38

Javljam se i ja s istim tegobama, dragog već pripremam na rezanje noktiju, brijanje nogu i ostalih dijelova i obuvanje 
    Pregled ipak imam sutra, a ne u četvrtak, a idem i na neko predavanje o Zdravlju trudnica, naša bolnica organizira nekakva besplatna predavanja ali samo na određenim odjelima 

• buffy
    14. Rujan 2015. 18:27

Samo da vam javim da u mani ima trudnicke robe tj.tajica, trenirki,traperica i majica s natpisom. Majice su po 80kn...  drugo sam vec zaboravila, al mislim da je sve oko 100 i nesto 

Pinkypik
    14. Rujan 2015. 18:35

Drage okruglice,
    javljam vam se iz bolnice :-(
    Javila sam se jutros svom dr. samo da pitam za kontrakcije jer su mi bile malo pre jake i pre česte a kaže on odmah se javiti u bol. 😱
    I tak se ja samo dođem "javiti" a kad ono moram ostati bar do sutra na ctg-u i promatranju. 😖
    Beba je dobro i to je najvažnije, i ne otvaram se tako da se nadam da sutra idem doma na mirovanje. Ima već oko 1400g prase moje maleno,ali "dogovorila" sam se s njim da nema van još bar 2 i pol mj.! 
    Tu su svi stvarno ok i brinu,pogotovo su dragi gore u rađaoni (da,bila sam i tamo) i nitko se ne dere i sve je iznenađujuće mirno. Bilo je malo uh,ah,put,pant i stigne su 2 preslatke bebice dok sam čekala. 😁
    Ugl. bh kontrakcije znaju biti zaj. pa nisu za zezanciju.

Tyna24
    14. Rujan 2015. 19:17

draga drži se!i javi obavezno novosti.znaci ipak je moja ginekologica u pravu da to nije zezancija nego ozbiljna stvar...kolko puta si imala na dan da te poslao u bolnicu?boljelo te ili?sto vele doktori u bolnici?u šoku sam,puno nas tu ima kontrakcije..meni je napisala u nalazu "prijevremeni porođaj" kad sam joj rekla da imam te grčeve..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.