Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    14. Rujan 2015. 19:57

Pinkypik drži se i niš ne brini sad si pod budim okom liječnika.
    Kada su vam počele te kontrakcije i kako to izgleda?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pinkypik
    14. Rujan 2015. 20:05

Tyna, pa da, tu to zovu trudovi ali nije to baš tako...ja sam se samo mislila "javiti" jer kako je to stiskanje znalo biti i svakih nekoliko minuta onda mi se i bebić manje javljao (jadan valjda u stisku ne može mlatiti). Ne boli,samo mi se stisne trbuh,nekad manje,nekad više (postane skoro četvrtast ha ha) 
    Snimili su mi 3 ctg-a i vidjeli da je to pre često (3-4 puta u 15 min.) A moj dr. je rekao da je ok ako nije pre jako i ako je 5-7 puta u 24 sata! Dobila sam tab. za opuštanje tih kontrakcija i injekciju deksametazona za sazrijevanje bebinih pluća (za svaki slučaj) Ali je najbitnije mirovanje i praćenje. Tako da ako ti se čini to puno, rađe se javis na hitnu na ctg nego da se poslije lupaš nogom u guz...jer nema natrag.
    Oprostite što sam se tako raspisala....

Pepita2109
    14. Rujan 2015. 20:15

PinkyPik ja sam u šoku pa šta onda ostali doktori govore da je to ok, ajme draga drž se, glavno da si ti to provjerila i da je bebica super... čekaj malo je li te boljelo ili bi ti se samo trbuh onako stvrdnuo?? Mene ne bole moje bh kontrakcije, ali zato su mi sve češće, po par puta dnevno ih skužim tko zna možda su i češće,ajme sad je i mene trta  mislim bebica se miče,uredno ali slabije,uhh jedva čekam taj pregled u utorak, a do tad praćenje i zapisivanje nema zajebancije...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    14. Rujan 2015. 20:18

Pinkypik draga drži se, bit će sve dobro 

Mrkvica2
    14. Rujan 2015. 20:45

Vidim opet nas pate te bh.. iskreno nemozemo tocno znati da li nam je isto ili nije. Najbolje je otici doktoru, ali iskreno sumnjam da nam vecini prijeti prijevremeni porod i da moramo u bolnicu. Kako koja bude imala pregled neka pita doktora, sve je individualno. Ovako cemo same sebe izludjeti. 

Pinkypik ti nam se drzi i nadam se da ides brzo doma i da bebica ubrzo nece van. Javi nam novosti

Ja sam za divno cudo bila korisna danas.. dobila sam jos male robice, razdvojila i lijepo slozila 50 i 56 velicine za pocetak, posto mi je frendica rekla da je njena mala sa 3500g plivala u 56 velicini. Jel koja od vas pripremila ista 50 velicine?

Pepita2109
    14. Rujan 2015. 20:53

Mrkvica ma ja sam svog svakako mislila pitati i obavjestiti šta mi se događa, ma ja vjerujem da je nešto da bi me i boljelo,nekako idem za time trudovi bole,a ovo samo se trbuh stvrdne, ne boli ništa samo krećem brojati od sutra

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    14. Rujan 2015. 21:00

pinkypink, drž se, bit će to sve ok.
    ne kužim kak je onda to mom doktoru ok...jedva čekam pregled u petak, pa ću ga pitati. on mi je rekao da ne otvaraju i da ne može biti ništa bebi..

Pinkypik
    14. Rujan 2015. 21:01

Hvala vam okruglice drage  
    Nema mjesta panici,mislim da je to vise praćenje i da ću moći sutra doma. 
    Pepita, to je sve individualno, možda su me i ostavili zbog moje "zanimljive" anamneze (ivf i tako to) Ako nije previše često ili pre jako,nema krvi ni iscjetka, vjerojatno je sve ok i samo pitaj svog dr. na kontroli. Tako sam i ja planirala pa sam se morala ranije javiti jer nisu prestajale jučer..
    Miruj par dana i smanjit će se vrlo vjerojatno. I pij dovoljno vode.
    Bit će to sve ok. Rođendan je još daleko! 

allegrazg
    14. Rujan 2015. 21:28

neke frendice su ih imale dosta često i samo su dobile normabele za to.navodno je bitno smiriti se,jer ak se uzrujamo samo se pojačaju,znam iz iskustva

@JustSmile@
    14. Rujan 2015. 22:11

Okruglice moje,dobru vecer vam zelim!falile ste mi puno,puno!zadnji puta sam stala i bila vamo na 55stranici pa sada kada sam procitala sve mogu se i javiti.bit ce ovo dug post. :D ♡

Ja vam se evo prvi puta javljam kao gospodja! :) 9dana prodje... svatovi prodjose kao u snovima,bijase 400ljudi...dan nam je bio kisan ali sam u zadnji tren iskemijala HNK za slikanje.tako da mi je to sad puno bolje nego neki park ;)
    Goste smo u kuci imali sad do petka tako da sam jos uvijek premorena...na dan vjencanja sam skuzila na desnom grudnjaku smedju flekicu,tako da me moje tijelo pocastilo prvim kolostrumom :D ♡
    Malac buba ko pravi,cak imam osjecaj da uopce nespava.xD ljubav mamina. ovih dana cu se naruciti na 4d,jedva cekam!

Hvala vam svima na lijepim zeljama i cestitkama u postovima prije! ♡♡♡ puse mamama i malisanima u trbusima ♡♡♡♡♡ :*

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.