Mia007 ma neka sam ja to sada rješila poslije tko zna kako bi sve to rješavala uz malu bebu jedino nisam na tekućem promjenila još..
Tyna šta se tiče tih švedskih pelena to ti također ovisi od doktora do doktora, neki to još prakticiraju, neki ne, neki samo po potrebi..
Ines i ja sam gledala da na taj način ako će biti potrebe.. vidjet ćemo..
Ma meni je taj jastučić za bočno spavanje nekako nepotreban čak i ako je samo 20kn, moja mama je uvijek zarolala fino neku manju dekicu ili ručnik i fino je poslužilo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pinkypik a onda nije puno drugacije od vinogradske. Ja sam tamo bila u posjeti i sto se toga tice nisu im bas neki uvjeti.. ali nazalost ocito je tako u vecini bolnica. Mene taj carski ubiti i tjera na dilemu, postoji mogucnost da cu morati ici jer imam usku zdjelicu a imam dvije frendice koje su rodile na carski jedna u vin druga na sv. Duhu i ova sa duha ima nemjerljivo ljepsi rez i trbuh sada.. sad nemam pojma jel to ovisi o doktoru koji je sivao ili vise o kozi jer ovoj drugoj trbuh nakon par god izgleda lose, a ova kao da nikad nije rodila. Nezz
Cure koje ste trudne više od mene, pritišće li beba vama želudac? Već mi tri dana nije dobro nikako u želucu, prošla dva dana sam mislila da je to jer sam večerala oko 20-20:30, ali danas nisam večerala pa je opet isto
Allegra i lady i ja muku mučim s istim bolovima, imam dojam da kad hodam jedna mi noga ide jednom stranom ceste, a druga drugom
Ines normalno je.. nazalost meni je sve gore kako napreduje trudnoca. Pojavila se zgaravica i pocela sam ponovno povracati s vremena na vrijeme.. beba nema mjesta pa ti pritisce i zeludac vec. Makar meni nekada pomogne ne jesti par sati prije spavanja. Osobito kod zgaravice
Uhhh, zaobišle su me sve dosadašnje moguće tegobe, nešto me moralo uhvatiti
Dobro jutro okruglice moje drage. Vidim da nas muče iste tegobe više manje..
Mene bole prepone, donji dio leđa toliko da sam se tokom noći jedva okrenula, ne mogu dugo stajati na nogama baš udari u leđa ta bol, jučer sam se našetala pa možda mi je zato tako, a želudac ajme meni, ne dao Bog da se sagnem nakon što pojedem, odmah mi se želudac digne, a ovako imam pritisak na njega, makar je možda malo više na mjehur nego na želudac.. ali to je sve normala..
Mene je počelo grlo zezati bojim se da će me početi boljeti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro okruglice lijepo ste se raspisale....
zapamtila sam da je bilo rijeci o jastuku za bocno spavanje, tu sam mislila dekicu koristiti ali sad kad sam vidjela da je na e bayu jeftino razmisljam i o toj opciji
, a jastuk za dojenje je zakon... imam ga i ide skupa samnom po kuci tako da nije samo za spavanje meni vec sad ima vise opcija
Visnjas cestitam na malenom pisulincu
I bolove sam zapamtila... mene iato ubijaju prepone i ja imam osjecaj da ce mi se nige razdvojiti... uzas jedan.. uz to mi naticu i noge i ruke, krvare desni i sad je par puta i iz nosa krv krenula, nekada mi je takav pritisak na zeludac da moram i povracati, ali u vecini slucajeva je pritisak na mjehur
Ali sve cemo mi to izdrzat.. a ja se nadam da ce trajati samo par dana neki simptomi kao i oni na pocetku
Lady, pitala si koliko ti treba tetra pelena... Ovisi za sta ih sve planiras koristiti... Netko ih koristi za svašta-kad bebe bljackaju, u kolicima, u kreveticu, kao rucnike, kao dodatni uložak u platnenih pelenama... Tako da je to dosta individualno. Kupi si tih 10 kom pa ako vidis da su ti praktične i da ih koristiš, lako ih kupiš jos A ima tako lijepih uzoraka...
Sortiraj odgovore
Najstariji