Kolica su super. Ako se kupuju u ducanu ostavlja se 500 kn kapare, a ostatak kad kolica stignu. Rok dostave je 2- 8 tjedana. A boja ima na izbor

Dobro vam jutro Okruglice
Stvarno su Super ta Q9 kolica...da mi ne posuđujemo svoja, vjerujem da bi si ih i mi uzeli... Nisu skupa (za razliku od mnogih drugih), a boja za izbor...
Mi jos u fazi kupovanja krevetića...to bi trebali rijesiti kroz mjesec dana...

ima koja od vas onaj trudnički jastuk? meni se čini 300kn previše dati za njega... gdje ste ga kupile i za kolko?
ima koja od vas onaj trudnički jastuk? meni se čini 300kn previše dati za njega… gdje ste ga kupile i za kolko?
Jutro okruglice
Ja sam ga kupila jučer u lesnini, 200 kn... iznenadila sam se, unutra su kuglice stiropora.. nemam pojma kak to funkcionira nisam ga još isprobala
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Hvala Tyna, lijep je krevetić, a pazi koja je razlika u cijeni... Mi smo isto planirali u Sloveniji pogledati za krevetić...U Puli nema bas izbora, a preko neta mi je tesko naručiti pa u svakom slučaju negdje moramo ici (Rijeka, Zagreb, Kopar...)

Sonja, da, razlika u cijeni je ogromna.
višnja, nisam znala da ga imaju u lesnini, hvala na informaciji

Dobro jutroooo okrugliceeeee, baš je divno ovako kada nije ni vruće ni hladno..
Mama uvijek vrijedna, i super što ti tvoja dječica pomažu
Q9 kolica gledam, pa možda još i od vremena dok nisam bila trudna hahaha eto tolika je moja ljubav prema njima hehe, samo eto nikako da odem vidjeti u taj gaga centar tu kod nas da li ih imaju,a ako ne da ih naruče.. ne znam stvarno mi se sviđaju i nadam se da će stat u auto hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tyna ja sam nabavila u Lidlu 99 kn jastuk za trudnice. Nije banana dizajnom ali ja ga ispresavijam . Ne bih mogla zamisliti noc bez njega. Planiram ga koristiti i kao jastuk za dojenje a kasnije bebi za "podbocaj" u sjedenju.
Tyna ja sam nabavila u Lidlu 99 kn jastuk za trudnice. Nije banana dizajnom ali ja ga ispresavijam. Ne bih mogla zamisliti noc bez njega. Planiram ga koristiti i kao jastuk za dojenje a kasnije bebi za "podbocaj" u sjedenju.
I ja sam tražila taj jer je bio 99 kuna ali prošla baba s kolačima, oni nešto dobiju-prodaju i to je to, nema više
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji