Hvala, Sonja, tako sam nekak i mislila....jutro, okruglice! Dknji dio leda mi sve vise neda spavati, a taman radim jos sljedeci tjedan i veselila sam se sto cu moci dugo spavati, ali dobro....bas ste me nasmijale s ovim tegobama oko nogu, stvarno veselo
....meni zeludac za sad ok, al sam primijetila da kad se mala nekak okrene da mi je takav pritisak dolje a ne piski mi se, imam osjecaj da bi se mogla nekontrolirano popiskiti...srecom nije dugo u takvom polozaju j cesto....desni i meni krvare al to mi nije nista novo....odoh cistit kuću
Jutro i od mene okruglice drage
Mene je nazalost jutros probudila glavobolja i zacepljen nos pa sam na caju.. nadam se da me ipak nece uloviti
Sto se tice tetri mislim da ni dva paketa nece biti previse. Kao sto je sonja spomenula stvarno imaju siroku namjenu kod bebica.
Vidim spominjete pritisak na mjehur.. to zna biti uzasno neugodno jer odem po sto puta na wc jer imam osjecaj da cu se upiskiti a kad ono nistaa. Lazna uzbuna hehe.
Nadam se da ste mi dobro, i da cete uzivati u ovom vikendu..
Šta se tiče mjehura kod mene nema lažnih uzbuna jedino što me zbunjuje, a događa mi se nakon svakog mokrenja, znači normalno se obrišem i sve fino i kad ustanem još procuri malo a nemam onaj nagon da mi se piški, isto tako neki dan sjela na kauč i poteklo samo od sebe baš sam se prepala da nije plodna voda, jer nisam imala nagon da mi se piški i ja otišla na wc kad ono fakat mi se piškilo, baš čudno... kod ginekologa smo tek za 10 dana, sada pratim situaciju pa ćemo vidjeti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica, moja muž je jučer došao s grloboljom s posla, a danas ima temperaturu, tako da se i ja nadam da se neću razboliti, tj. pokupiti nešto od njega.. Ne znam s čime možemo pojačati imunitet..ja već pijem Elevit...
Pepita, tako ti je meni svaki puta nakon mokrenja...ja si mislim da bi možda trebala raditi one Kegelove vjezbe.
Mia to i mene pati, kraj toliko vitamina nema vise bas izbora sto bi mogle koristiti za imunitet. Cudi me da nas uopce primi hehe
Kegelove vjezbe su i inace korisne. Nece odmoci pogotovo ne kod problema takvog s mokrenjem.
Mia radim ja kegelove vježbe još otprije T, najčešće za vrijeme odnosa tad mi je nekak najlakše, ma nemam pojma baš sam se prepala bila..
A sad sam se još i prehladila ajme meni, baš me uhvatilo pošteno i grlo me škaklja, tak da bacam se ja na čajeve lagano, piti ću mješavinu koju mi svekrva smiksala, a grlo ispirati kaduljom, nema mi druge..
Šta se tiče vitamina, ja ne pijem elevit već duže jer kad god ga popijem nije mi dobro, pijem samo magnezij.. a ovako se trudim jesti što raznovrsnije koliko je moguće.. a i u čajevima ima dosta vitamina koji su nam potrebni za nas i naše bebače,a kako je zahladilo, napokon ih mogu početi piti
🙏👸👸🙏❤️
visnjass ja nosim uloške od početka trudnoće, dnevne uloške, bez mirisa, neke kauflandove jer mi se jedino one ne gužvaju i super su mi da ih nemam ne bi mi 10 gaćica dnevno bilo dosta..
🙏👸👸🙏❤️
Ja nosim dnevne uloške samo kad idem van, a po doma mijenjam gaćice par puta...znam da je tlaka, al ti ulošci me živciraju...
Nisu vam zdravi ti dnevni ulošci...bolje ih izbjegavati...ili kupiti platnene uloške. Ima ih po 12 kn od dolise (naruči se preko fejsa). Ja sam si ih kupila i super su.
Sortiraj odgovore
Najstariji