shimmer hvala na informaciji, ma htjela sam iskoristiti što dragi ima slobodan dan da ide sa mnom, sve sam rješila Bogu hvala danas i bilo mi je muka od šetkanja amo tamo, dođeš na jedan šalter kaže treba ovo i ono, vratiš se već te zapadne drugi šalter kad ono ta osoba nadoda još nešto i na kraju dođeš na treći šalter i papire koje si skupio izfotokopirao spremiš u fascikl jer nisu bili potrebni mislim ko tu koga... uhhh..
Šta se tiče krevetića većina ti ih nakon slikanja rastavi i spremi, sumnjam da itko može baš cijeli stavit u auto hehe.. mi smo ga sastavili čim smo ga donijeli
btw nisam imala snage danas još do dm-a otići da vidim tetre..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, što se tiče osobne, ja sam se udala u travnju, a tek u srpnju sam išla mijenjati dokumente. Kad sam zvala MUP rekli su mi da je rok mjesec dana, al da nema nikakvih sankcija ako dođeš kasnije :) Vozačku još nisam promijenila, a što se tiče kartica u banci, nisam ni to jer su mi u Zagrebačkoj banci rekli da se plaća 50 kn po kartici što nisam htjela platiti pa ću pričekati da mi isteknu jer je onda besplatno, a eventualno promijeniti karticu tekućeg.

Mrkvice, ja sam bila u posjeti šogorici na sv.duhu i soba nije baš bila velika,njih je unutra bilo 3 koliko se sjećam...izgled - oronuo. Ali je ona rekla da zanemarim dizajn (teško 😖) jer je sve ostalo bilo dobro. Ono što me brine je što ću ako budem morala na carski (a za sad je to vrlo vjerojatno). Malo me trta i higijene i rezanja po bolnicama..a ovi su navodno jako napredni po metodama i stručnosti. Agrrh...ne znam...

curke, dali vi mislite kupiti švedske pelene za široko povijanje? čula sam da se više to ne stavlja bebama...
i baš gledam na "mali anđeo" stranici jastučić za bočno spavanje koji košta 125kn?!
pa samo da vas obavjestim da je na ebayu praktički badava-za 20kn- evo link http://www.ebay.com/itm/Baby-Toddler-Safe-Cotton-Anti-Roll-Pillow-Sleep-Head-Positioner-Anti-rollover-/171765550067?hash=item27fe064bf3...
mislim, neki stvarno pretjeruju s cijenama...

Tyna jastuk za bočno spavanje ne mislim kupovati, osim ako se do kraja trudnoće ne odlučim ipak naručiti tak s ebaya
A što se tiče švedskih pelena prijateljica je za malog koristila neke punjene nečim, na ebayu sam našla covere za platnene pelene pa si mislim njih naručiti i unutra staviti jednu-dvije tetre (ovisi hoće li trebati povijati), tako mi je ta prijateljica savjetovala da napravim... Nek se jave iskusnije mame sa savjetom ipak

e pa to za švedske pelene, ja nemam pojma kak opče to bebi stavljati, nikad nisam vidjela
tak da ne kužim kak misliš staviti unutra 2 tetra pelene , sorry, nemam beba oko sebe
e pa to za švedske pelene, ja nemam pojma kak opče to bebi stavljati, nikad nisam vidjela
tak da ne kužim kak misliš staviti unutra 2 tetra pelene, sorry, nemam beba oko sebe
Mislim da ti švedske pelene ne trebaju. Koliko sam ja čitala, više se ne povija široko, jedino ako ti to preporuče. Onda ti je dovoljno ono što ti je Pepita rekla... Neki cover i unutra tetra pelenu. Ako se odlučiš za platnene pelene umjesto jednokratnih, onda ti ne treba uopće svedska pelena jer su one šire i deblje od jednokratnih.
Dobro jutro svim okruglicama

Moja mama je povijala brata tako da je u običnu švedsku pelenu stavljala jednu presavijenu tetru, presavije se u pravokutnik i onda se stavi po dužini švedske... Ja sam tako mislila improvizirati s tim coverima i tetrama, iako sam vidjela neke uloške za covere ali ne znam koliko je to točno debelo da bi bilo za široki povoj...
Nadam se da si me išta skužila

http://m.ebay.com/sch/i.html?isRefine=true&_pgn=1&_nkw=Diapers+reusable&_sacat=146531&_dcat=146531&cnm=Cloth+Diapers&LH_BIN=1
Eto na to mislim...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji