shimmer hvala na informaciji, ma htjela sam iskoristiti što dragi ima slobodan dan da ide sa mnom, sve sam rješila Bogu hvala danas i bilo mi je muka od šetkanja amo tamo, dođeš na jedan šalter kaže treba ovo i ono, vratiš se već te zapadne drugi šalter kad ono ta osoba nadoda još nešto i na kraju dođeš na treći šalter i papire koje si skupio izfotokopirao spremiš u fascikl jer nisu bili potrebni mislim ko tu koga... uhhh..
Šta se tiče krevetića većina ti ih nakon slikanja rastavi i spremi, sumnjam da itko može baš cijeli stavit u auto hehe.. mi smo ga sastavili čim smo ga donijeli
btw nisam imala snage danas još do dm-a otići da vidim tetre..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, što se tiče osobne, ja sam se udala u travnju, a tek u srpnju sam išla mijenjati dokumente. Kad sam zvala MUP rekli su mi da je rok mjesec dana, al da nema nikakvih sankcija ako dođeš kasnije :) Vozačku još nisam promijenila, a što se tiče kartica u banci, nisam ni to jer su mi u Zagrebačkoj banci rekli da se plaća 50 kn po kartici što nisam htjela platiti pa ću pričekati da mi isteknu jer je onda besplatno, a eventualno promijeniti karticu tekućeg.
Mrkvice, ja sam bila u posjeti šogorici na sv.duhu i soba nije baš bila velika,njih je unutra bilo 3 koliko se sjećam...izgled - oronuo. Ali je ona rekla da zanemarim dizajn (teško 😖) jer je sve ostalo bilo dobro. Ono što me brine je što ću ako budem morala na carski (a za sad je to vrlo vjerojatno). Malo me trta i higijene i rezanja po bolnicama..a ovi su navodno jako napredni po metodama i stručnosti. Agrrh...ne znam...
curke, dali vi mislite kupiti švedske pelene za široko povijanje? čula sam da se više to ne stavlja bebama...
i baš gledam na "mali anđeo" stranici jastučić za bočno spavanje koji košta 125kn?!
pa samo da vas obavjestim da je na ebayu praktički badava-za 20kn- evo link http://www.ebay.com/itm/Baby-Toddler-Safe-Cotton-Anti-Roll-Pillow-Sleep-Head-Positioner-Anti-rollover-/171765550067?hash=item27fe064bf3...
mislim, neki stvarno pretjeruju s cijenama...
Tyna jastuk za bočno spavanje ne mislim kupovati, osim ako se do kraja trudnoće ne odlučim ipak naručiti tak s ebaya
A što se tiče švedskih pelena prijateljica je za malog koristila neke punjene nečim, na ebayu sam našla covere za platnene pelene pa si mislim njih naručiti i unutra staviti jednu-dvije tetre (ovisi hoće li trebati povijati), tako mi je ta prijateljica savjetovala da napravim... Nek se jave iskusnije mame sa savjetom ipak
e pa to za švedske pelene, ja nemam pojma kak opče to bebi stavljati, nikad nisam vidjela
tak da ne kužim kak misliš staviti unutra 2 tetra pelene , sorry, nemam beba oko sebe
Moja mama je povijala brata tako da je u običnu švedsku pelenu stavljala jednu presavijenu tetru, presavije se u pravokutnik i onda se stavi po dužini švedske... Ja sam tako mislila improvizirati s tim coverima i tetrama, iako sam vidjela neke uloške za covere ali ne znam koliko je to točno debelo da bi bilo za široki povoj...
Nadam se da si me išta skužila
http://m.ebay.com/sch/i.html?isRefine=true&_pgn=1&_nkw=Diapers+reusable&_sacat=146531&_dcat=146531&cnm=Cloth+Diapers&LH_BIN=1
Eto na to mislim...
Sortiraj odgovore
Najstariji