Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    13. Rujan 2015. 13:53

meni frendica posudila jastuk..
    moje cike su počele doživljavati trudnoću, skužila sam na grudnjaku od lijeve cike malo kolostruma danas 
    u petak pregled, jedva čekam 

Pepita2109
    13. Rujan 2015. 13:58

allegrazg meni se taj kolostrum pojavio samo jednom do sad, ali me zato često opeče kao struja kroz sise, mama kaže da je to od mlijeka,ah ko će ga znati  znači odbrojavamo s tobom do pregleda weeeee, moj je tek za 9 dana uhh nikako dočekat hehe

ja taj jastuk za trudnice nemam, dapače još uvijek mogu spavat na trbuhu hahahah  uopće mi ne smeta i redovno se probudim u toj pozi heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    13. Rujan 2015. 15:56

Tyna ja pisala ovdje kad sam vidjela da tek krece akcija u Lidlu. Pisala i kad sam ga kupila... nisi valjda procitala 
    Pepita pa koliki stomacic onda imas kad jos mozes na njemu spavati. 
    Kod mene nema teorije da se to desi. Samo s boka na bok jer na ledima mi ne pase nikako.
    Cim legnem na leda, bebac se pocne preokretati i izboci glavu ili guzu. Prije mislim da je guza u pitanju jer "znam" da ce biti 'zajebant' 

Pepita2109
    13. Rujan 2015. 16:19

mama pa nije baš mali hahah teta u ploiciji je mislila da ću uskoro roditi hahah  za neke je mali, za neke veliki, za neke taman, ma tko će ga znat heheh

ja se redovno namjestim na bok bilo lijevi ili desni,ali trbuh je trbuh hehe, a na leđima ne mogu ne zbog bebe nego ja teže nekako dišem

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    13. Rujan 2015. 16:43

Pozdrav okruglice 

Linakarolina gledala sam i q7 ma sa su mi divna.. o autu necu razmisljati jer tako i onako sada gledamo uzeti nesto vece bas zbog svih bebinih popratnih sadrzaja 

Tyna ja sam jastuk dobila od frendice, rabljeni, oprala ga i uzivam vec mjesecima. Za dojenje ce isto biti super jer je dosta velik da ga omotam oko sebe, a za bebino sjedenje isto. Moj nema kuglice unutra nego je kao obican jastuk samo banana oblika.. ako vidis neki da ti je cijena okej uzmi samo.

Moja bebacaica se okrenula dijagonalno nekako.. trbuh mi presmijesno izgleda a ona nikako da se okrene  nadam se da ce se bar za pregled u cetvrtak lijepo namjestiti da je vidim napokon. Mislim da cu doktora pitati za nesto za zeludac jer me zgaravica izluduje, nemogu nista pojesti a spavati odem gladna jer nema sanse da drugacije zaspim. Povratim i ostatak noci me zgaravica uzasno pece..

shimmer
    13. Rujan 2015. 17:36

pozdrav ženice!
    nadam se da uživate u sunčanoj nedjelji 

opet su najavili visoke temperature sljedeći tjedan, ali barem će po noći biti normalno i dalje.

meni stigle platnene pelenice neki dan. kupila sam komplet polovnih s njuškala, za početak 10 komada pa ćemo vidjeti kako će nam se svidjeti. jako su lijepe i ne mogu zamisliti neku malu guzu u njima  razmišljam da ih kroz sljedeći tjedan operem i osušim prirodno dok imam još prilike. nadokupit ću samo covere i dodatne uloške.

jastuk za dojenje sam jučer vidjela u intersparu, i stavim ga u kolica jer sam našla baš divan dezen, ali onda sam našla i cijenu pa sam ga samo vratila - 299kn. ma ne pada mi na pamet.
    naručit ću s nekog webshopa, ima ih i po 149kn.

meni je pregled isto za 10 dana, a kroz sljedeći tjedan bi nam trebao krenuti trudnički tečaj. 
    čekam da mi jave kad točno.

za žgaravicu se smije uzeti rennie!
    mene još ne šuta po želudcu, ali se isto smjestila nekako dijagonalno mislim.
    kad sam na boku lupka me skroz lijevo kod kuka. imam osjećaj da su to nogice.
    baš ću pitati na pregledu da mi točno kaže gdje joj je što.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    13. Rujan 2015. 18:39

Pepita ja isto kad sam na ledima nekako teze disem. Mogu neko vrijeme lezati tako ali dugo nikako.

Sad sam osjetila neko prevrtanje u stomaku i odjednom me podbolo pod rebra da sam poskocila. Iznenadilo me 
    Vjerujem da se bebica okrece. Valjda.....

Mrkvica2
    13. Rujan 2015. 18:54

Shimmer ide li rennie na recept ili se uzima na svoju ruku? Nisam nikad kupovala pa neznam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.