Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Rujan 2015. 22:18

Ines navratit ću ja sutra vjerovatno do dm-a pa ću baš škicnuti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mala77777
    10. Rujan 2015. 22:51

@Pepita pa da!mi smo terminuše!samo je sad pitanje koja ce prije 😆😅😅

Mrkvica2
    11. Rujan 2015. 04:40

Pepita mislim da mozes i sa zamjenskom, tj s onim papiricem koji dobijes. Jedino sto si pripremi za sve zivo su kopije vjencanog lista i original. Smijem pitati kako imas pravo na komplikacije a nisi zaposlena, tj na naknadu? Nisam znala da se to moze.

Mia hvala sto si napomenula.. arena mi je blizu pa cu bas svratiti.

Javite kakve su tetre iz dm-a. Ja ih se nekako ne usudim s e-baya, malo me strah kakve ce kvalitete biti da nebih ostala s krpicama nakon jednog pranja heheh.

JuicyFruit
    11. Rujan 2015. 07:21

Pinkypik, ja sam malo čitala iskustva rađanja u Vinogradskoj i na Sv.Duhu i nisam našla neke velike razlike između te dvije bolnice. Na kraju sam se odlučila za Vinogradsku samo zato što mi je bliže i mogu se lagano prošetati do tamo što god da mi zatreba. Nemam namjeru pješačiti na porod  ali sve preglede prije toga da.

Tyna, mene pregledi za sada ne bole. Jučerašnji je bio malo nelagodniji nego ovi do sada, a pretpostavljam da će biti sve više zbog svih promjena i pritiska tamo dolje 
    Pepita, jedino čega se sjećam je da je za osobnu rok 15 dana, ali imam živi primjer od nedavno da je frendica došla nakon više od mjesec dana i ništa joj nisu rekli!
    Mrkvica, ja nisam mislila kupovati taj jastuk, ali sam naručila onaj za dojenje pa ću probati njega iskoristiti za spavanje dok ne rodim. Mislim da ću ga već večeras imati pa vam javim jel valja! Inače, što se tiče baš tog za spavanje, jučer sam pričala s jednom trudnicom koja je rekla da je njoj to predobro!

JuicyFruit
    11. Rujan 2015. 07:28

Shimmer, sad sam promijenila svoj termin u tablici, ali nisam se htjela pomaknuti prema gore da ne poremetim cijelu tablicu  sad nam redoslijed ne valja.

Mrkvica2
    11. Rujan 2015. 08:16

Juicyfruit mislila sam na jastuk za bocno spavanje za bebe, ali kao sto cure kazu mogu smotati rucnik pa necu bacati novce.. a jastuk za dojenje imam gotovo od pocetka trudnoce, za spavanje je idealan i meni stvarno puno pomogne,pogotovo sada kada je trbuh veliki. S njime neces pogrijesiti, a biti ce koristan i za dojenje kada bebica dode.

Pepita2109
    11. Rujan 2015. 09:05

Mrkvica hvala na informacijama, poslala sam ti privatnu poruku.. 
    JuicyFruit ako je rok 15 dana onda već kasnim jer sam tjedan i po samo čekala vjenčani list  možda 15 dana od primitka tih dokumenata.. vidjet ćemo.. ma mislim da je mjesec dana za osobnu, jer šta da sam išla na honey moon 

Javim vam za tetre iz dm-a 
    Mala77777 hehe vidjet ćemo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    11. Rujan 2015. 09:51

preuredit ću ja tablicu, niš se ne brinite 

pepita, imaš neki rok od 15-30 dana, ne sjećam se točno. ali nitko ti u mup-u neće ništa ako budeš išla vaditi dokumente kasnije. poanta je da se tvoji podaci mijenjanju u sustavu kad ti prođe vjenčani list pa ti se može dogoditi da ideš preko granice za npr mjesec dana sa starom putovnicom/osobnom, a u sustavu imaš novo prezime. ili te legitimira policajac.
    to sam se ja uplašila da će se meni dogoditi jer smo mi na medeni išli doslovno dva dana nakon svadbe, nikakve dokumente nisam mijenjala  a poslije kad sam mijenjala, u isto vrijeme sam vadila i osobnu i putovnicu i potvrdu o prebivalištu. sve se može s onim žutim papirićem i ostalim papirima. 

potpisujem vas ovo za neugodu nakon pregleda. moja ginekologinja je nježna i s te strane nemam zamjerke, ali uvijek dan nakon pregleda me pecka i svrbucka, kao da mi se spremaju gljivice. prođe kroz koji dan uvijek.

e pitanje za cure koje su/će uzimati polovni krevetić - kako ste ga prevezli? s obzirom da oni uglavnom budu sastavljeni. jeste rastavljali ili oni stanu nekako u auto kad se polegnu sjedala?

i pratim ovo za tetra pelene. mogli bismo i za njih i za ostalu opremu neku tablicu organizirati  meni će trebati dosta bijelih tetrica za staviti u platnene pelenice kao dodatni uložak. a kupit ću i one šarene, čisto radi šminke 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.